Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for Femelle.no AS (heretter omtalt som «vi») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Innhenting av opplysninger

Formålet med opplysninger som innhentes på nettsiden er å kunne levere en best mulig tjeneste til våre brukere. Vi innhenter ingen personlige opplysninger.

Det lagres anonymisert informasjon fra nettsidebesøk, som bla. enhetstype, land, IP-adresse. Dette benyttes kun til statistiske og analytiske formål, for å kunne tilby en bedre tjeneste.

Informasjonen behandles iht. norsk lovverk.

Informasjonskapsler

Vi benytter oss av informasjonskapsler (også kalt cookies), men mål om å forbedre tjenestene vi leverer.

Når du bruker sammenligningstjenesten vår, vil du automatisk videresendt til forhandlerens nettside i en ny fane. Da vil også en cookie lagres i nettleseren din som sporer kjøp/innsendinger hos forhandleren.

Tredjeparter

Nettsiden benytter flere tredjeparter for å levere den beste brukeropplevelsen. Disse selskapene har egne personvernerklæringer som vi oppfordrerer alle besøkende å lese for en bedre innsikt.

Google Analytics benyttes for statistikk på besøk og bruk av nettsiden. Adtraction benyttes for å spore kjøp o.l. gjennom våre samarbeidspartnere.

Endringer og kontaktinformasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernerklæringen helt eller delvis. Ved større endringer som påvirker personlige opplysninger vil vi informere om dette.

nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, er vi tilgjengelig på via e-post på web@marketin.no