Investering

Det har aldri vært så lett å investere penger i aksjer, fond eller kryptovaluta som nå. Sammenlign våre samarbeidspartnere som er ledende i markedet.

Aksjer

Her kan du enkelt sammenligne våre samarbeidspartnere som har tilgjengelig aksjer du kan investere pengene dine i.

Fond

Sammenlign våre samarbeidspartnere, som er noen av de mest populære plattformene du kan kan investere i fond etter interesse.

Kryptovaluta

Kryptovaluta har aldri vært så populært! Her kan du sammenligne plattformer for å investere pengene i krypto.

I dag er det veldig populært å investere i aksjer, fond og krypto. Dette kan tjene deg masse penger

Her finner du inspirasjon til en god investering

En god investering går ut på at pengene dine jobber for deg at du sitter igjen med en fortjeneste. Vi har tilgang til flere investeringsplattformer som lett kan hjelpe deg å investere pengene dine på best mulig måte. Om du vil investere pengene dine i aksjer, fond eller krypto har vi gode alternativer. Sammenlign betingelser og fordeler mellom aktørene som vi har tilgjengelig, og invester pengene dine slik at de kan jobbe for deg!

Det finnes flere måter å investere penger. På Femelle.no får du muligheten til å se flere plattformer du kan investerei.

Hva er investering?

Investering går ut på at du kjøper noe som på kort eller lang sikt skal ha en økning i verdi. Videre er målet å selge hele eller deler av tingen for å få en fortjeneste. Vanligvis investerer folk i aksjer, kryptovaluta, fond, eiendom eller gjenstander.

Hvis du kjøper aksjer så vil verdien på aksjene øke når andre investerer i de samme aksjene, eller hvis aksjeselskapet gjør det godt. Det er viktig å lese seg opp og holde seg oppdatert må markedet, slik at du kan ha mulighet til å selge når aksjene har høyere verdi enn da du først investerte. Tar du utgangspunkt i en gjenstand, så kan verdien øke fordi gjenstanden har blitt sjelden eller gått ut av produksjon. Det finnes mange samlere og de kan sette en høyere verdi på en gjenstand, enn for den vanlige mann i gata. Det er noe som kalles affeksjonsverdi.

Spørsmål og svar om investering