Vår sammenligning av beste teoriprøve app på nett

Her kan du enkelt sammenligne noen av de beste plattformene for å øve på teoriprøven! Sammenlign de ulike plattformene, trykk deg inn på hver enkelt og for mer informasjon! Sammenlign og fin øvingsplattformen som passer deg best i dag!

Sist oppdatert: 20.07.2024

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

Testen.no er en komplett øvingsplattform som gir deg muligheten til å øve på teoriprøven for bil, moped og MC. Du kan blant annet bruke kunstig intelligens, minispill og en egen veileder når du skal øve. Les erfaringer og anmeldelser om Testen.no.

 • Moderne teknologiØv med kunstig intelligens
 • Liten risikoDekket av to garantier
 • To abonnementer 7 eller 30 dager
 • Enkel registreringLag bruker med Vipps

Detaljer

Nøkkelinfo

 • En moderne øvingsplattform med AI
 • Last ned appen på Google Play eller Appstore
 • Øv på teoriprøven til bil, moped og MC
 • Velg mellom to abonnementer
 • Konkurransedyktige priser
 • Både bestått- og fornøydgaranti

Fordeler

 • Risikofritt med gode garantier
 • Bruk kunstig intelligens til å øve
 • Fokus på en øvingsplattform for alle
 • Konkurransedyktige priser
 • Egen veileder
 • Du kan øve til flere kjøretøy

Øv til teoriprøven med Testen.no

Testen.no er et av de nyeste tilskuddene av plattformer som tilbyr øving til teoriprøven. De har etablert seg i en periode der kunstig intelligens blir hyppig brukt for å skape effektive og automatiserte løsninger. Dette kan du forvente i teoriappen også. Hvor kult er det ikke å være blant de første som øver til teoriprøven for bil, moped eller MC med kunstig intelligens? I tilegg tar de brukeren i fokus har lagt til rette for en teoriapp som er enkel og bruke, og som legger opp til en realistisk øving til teoriprøven.

Abonnement du kan velge mellom

Du har mulighet til å velge mellom to ulike abonnement når du skal øve med Testen.no. Med de to ulike abonnementene får du tilgang til akkurat de samme funksjonene og egenskapene. Forskjellen er hvor lenge du har tilgang til innholdet i appen. Disse to abonneentene kan du velge mellom:

 • 7 dagers abonnement. Om du er klar for en intensiv øvingsprosess kan du velge abonnementet som gir deg tilgang til innholdet i appen for syv dager. Dette abonnementet koster 199 kr.
 • Testen.no har også sitt 30-dagers abonnement som gir muligheten for lenger tilgang til appen. Dette abonnementet koster deg 449 kr.

Fordelene med Testen.no

Med Testen.no får du en rekke fordeler som gir deg en effektiv, trygg og brukervennlig øvingsplattform. Her kan du se de største fordelene:

 1. Du kan velge to abonnementer som gir deg muligheten til å velge hva som passer best for deg. Om du liker å jobbe intensivt og øve mye over kort tid, eller om du ønsker å ta deg god tid og øve over en lengre periode. Med tanke på sine funksjoner og egenskaper, så har de en konkurransedyktig pris på sine abonnement.
 2. Testen.no er bygget opp med kunstig intelligens. Dette gir brukere mulighet til å øve på en mer effektiv og systematisk måte enn tidligere. Appen registrere hvilke temaer du svarer godt og mindre godt på, og vil dermed tilpasset spørsmål til deg. På denne måten vil du alltid få spørsmål som du trenger mer kunnskap om og du trenger ikke ha kontroll på det selv.
 3. Øv med over 3000 spørsmål! Gjengen i Testen.no har brukt godt med tid til å vinkle spørsmål annerledes eller legge til faktorer slik at brukere får varierte spørsmål. Dermed kan du forvente at du stiller enda bedre til å svare på spørsmål fra teoriprøven.
 4. I plattformen har de fokusert på et enkelt og forståelig språk som skal gjøre øvingen enklere for alle. Det er krevende og utfordrende å sette seg inn i noe helt nytt, og med det kommer det nye ord og uttrykk. Dette er i stor grad forenklet i Testen.no, slik at du skal slippe å bruke unødvendig tid på å søke opp ord og betydninger.
 5. Det er ikke bare språket som Testen.no ønsker å tilpasse for folk flest. De har også utviklet sine egne spill som brukere kan øve med. Dette er basert på studier som viser at flere mennesker lærer bedre gjennom spill. For andre kan det være en fin måte å ta pause fra den tradisjonelle øvingen, og ha det gøy mens de øver.
 6. Du får også tilgang til å øve spesifikt på trafikkskilt. Ettersom det er en del av teoriprøven og er viktig å kunne for deg som trafikant, så kan du øve på og reptere trafikkskilt som en egen funksjon.
 7. Med abonnement får du bestått- og fornøydgaranti i prisen. Dette skaper trygghet for alle som ønsker å bruke Testen.no. Er du ikke fornøyd med appen eller stryker på teoriprøven, så kan du få igjen pengene du har brukt.

Et godt alternativ

Du kan enkelt trykke deg inn på Testen.no og se hvilke funksjoner og egenskaper du kan forvente når du bruker appen. Vi har testet ut plattformen og synes plattformen er i øveste skikte av teoriapper på markedet. Det er i stor grad på grunn av pris, bruk av moderne teknologi og garantiene som du har tilgjengelig. Du kan enkelte prøve ut øvingsplattformen i dag og se om det er noe for deg! Om du ikke liker den, så kan du benytte deg av fornøydgarnatien og få igjen pengene dine.


Sist oppdatert: 20.07.2024

Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Bil-teori.no er en nettside som tilbyr deg øving til teoriprøven for bil. Dette gir deg muligheten til øve med 700 spørsmål, slik at du kan forberede deg godt. Du kan velge mellom flere abonnementer så du kan velge det som er best for deg! Les erfaringer og anmeldelser om Bil-teori.no.

 • Fleksible abonnementer3 ulike
 • Et fokusområdeTeoriprøve for bil
 • PrisnivåLav pris
 • En garantiFå ny tilgang hvis du stryker

Detaljer

Fordeler

 • 700 spørsmål
 • Lave priser
 • Ny tilgang hvis du stryker

Du kan også øve med Bil-teori.no

Et annet alternativ i markedet er Bil-teori.no som gir deg mulighet til å øve kun på teoriprøven for bil. De bruker 700 spørsmål som er basert på temalistene fra Statens Vegvesen. Akkurat som Bestått.no og Testen.no, slik at de kan tilby en relevant plattform så du kan øve på spørsmål du faktisk får. Bil-teori.no har gode anmeldelser fra de som har brukt plattformen, så det kan være et fornuftig valg å bruke dem.

Her kan du lese hvordan du kan sammenligne lån for førerkortet!

Abonnement du kan velge mellom

 • Teoriprøve bronse - Dette abonnementet lar deg øve i en dag. Du har tilgang til alt av innhold og funksjoner, utenom garantien som gir mulighet for ny tilgang hvis du stryker. Dette abonnementet koster 39 kr
 • Teoriprøven sølv - Det andre abonnementet du kan velge mellom gir deg tilgang til det samme som bronse, men du har tilgang i 7 uker. Dette abonnementet koster 69 kr.
 • Teoriprøve gull - Det største abonnementet gir deg tilgang til alle funksjoner og innhold, samt en garanti som lar deg får tilgang til appen igjen om du stryker. Dette abonnementet koster 99 kr for 3 måneder.

Fordelene med Bil-teori.no

 1. Bil-teori.no har en gratisutgave som lar deg prøve ut plattformen med 10 spørsmål, slik at du kan se hva du går til før du kjøpet et abonnement.
 2. De har en garanti som følger med deres gullpakke som er et abonnement. Om du skulle stryke med denne pakken, så vil du få ny tilgang til plattformen uten å betale noe ekstra.
 3. Bil-teori.no har svært konkurransedyktige priser for sine abonnementer, selv om du kun kan øve på teoriprøven til bil.
 4. De har skrevet forklaringer til alle spørsmålene. Om du svarer feil kan du lese forklaringen til det riktige svaret, i håp om å lære og svare riktig neste gang.
 5. Plattformen gir deg ulike moduser som du kan øve med. Dette gjør at du kan variere måten du øver på, som kan skape en bedre opplevelse for deg som bruker.
 6. De har en helt egen app som du kan laste ned på Google Play for å øve til teoriprøven uansett hvor du måtte befinne deg.

Oppsummering av Bil-teori.no

Vi synes Bil-teori.no er et godt alternativ om du ønsker å øve på teoripørven for bil. Du kan øve med 700 spørsmål som er basert på temalisten fra Statens Vegvesen. Dette gjør at du får øve på relevante spørsmål slik at du forbereder deg godt. I tillegg har du muligheten til å prøve en gratis-versjon som lar deg få et inntrykk av hvordan øvingen vil foregå. Det kan hjelpe deg med å ta en beslutning om det er riktig plattform for deg eller ikke.


Sist oppdatert: 20.07.2024

Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Med Bestått.no får du en øvingsplattform som har vært i markedet siden 2017. Plattformen er bygd opp av kjøreskolelærere som gir kvalitet og en god plattform. Les erfaringer og anmeldelser om Bestått.no.

 • Fleksible abonnementerVelg mellom 3 stykker
 • Ulike kjøretøyBil, moped, MC og traktor
 • PrisnivåLave priser
 • En garantiBeståttgaranti

Detaljer

Fordeler

 • Øv til fire ulike kjøretøy
 • Konkurransedyktige priser
 • Autoriserte kjøreskolelærere bak plattformen

Du kan bruke bestått.no til forberedelser for teoriprøven

Bestått.no er et annet nettkurs for teoriprøven som gir deg muligheten til øve på bil, moped, MC og traktor. Dette er en plattform som fokuserer på å gjøre øvingen mer krevende enn sine konkurrenter for at brukere skal stille mer forberedt før de skal ta teoriprøven. Plattformen er bygget opp av kun autoriserte trafikklærere, slik at du kan forvente at spørsmål og teori er oppdatert.

Abonnementet å velge mellom:

Bestått.no har tre ulike abonnementer som du kan benytte deg av hvis du skal bruke denne plattformen. Dette er abonnementene du kan velge mellom:

 • Dagspass - Med dette abonnementet får du tilgang til alt av innhold og funksjoner i plattformen, utenom beståttgaranti. Dette koster deg 49 kr.
 • Tilgang i 10 dager - Om du ønsker tilgang av innhold og funksjoner i 10 dager, så er dette perfekt for deg. Dette abonnementet har ikke beståttgaranti heller. Prisen er 129 kr.
 • Tilgang i 30 dager -  Om du vil ha lenger tid til å øve, så er dette det lengste abonnementet du kan få. Her får du tilgang til alt i plattformen og beståttgaranti. Dette abonnementet koster 249 kr.

Fordeler med Bestått.no

Besått.no har en rekke fordeler og positive sider ved seg. Her har vi listet opp noen av de:

 1. Plattformen er kun utviklet av autoriserte trafikklærere, som sørger for en troverdig og god plattform. Dette gjør det også enkelt å holde tjenesten oppdatert til enhver tid, ettersom trafikklærerne er kjent med siste nytt.
 2. Tjenesten ble etablert i 2017 som har gitt plattformen god erfarting med hva som må til for å forberede brukere best mulig. På nettsiden sin står det at siden den tid har ingen benyttet seg av beståttgaranti.
 3. Du kan bruke alle enhetene dine til å øve. Om du foretrekker mobil, data eller nettbrett kan du bruke alle til å øve.
 4. De bruker et nøyaktig utvalg av spørsmål for at du skal få en realistisk øvingsplattform, som forbereder deg godt til teoriprøven.

Dette synes vi om Bestått.no

Bestått.no er et godt alternativ for å øve til teoriprøven, selv om vi mener den ikke når helt opp til Testen.no. Allikevel har kan du øve på flere kjøretøy med appen, og du kan forvente at spørsmål og innhold er veldig relevant på grunn av de som står bak plattformen. Du står fritt til å velge om du vile øve på mobil, data eller nettbrett som gir deg fleksibiletet til å øve hvor du ønsker.


Sist oppdatert: 20.07.2024

Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Trafikktesten er et alternativ for deg som ønsker å øve på teoriprøven for bil. De tilbyr gratis teoriprøver og ulike guider du kan bruke. Du kan prøve ut denne plattformen i dag og se om det er noe for deg. Les erfaringer og anmeldelser om Trafikktesten.no.

 • PrisnivåHelt gratis
 • Benytt deg avTeoriguider
 • Øv spesifikt påTrafikkskilt og vegkryss

Detaljer

Fordeler

 • Helt gratis
 • Flere sett med spørsmål
 • Øv på trafikkskilt og vegkryss

Du kan også prøve gratistjenesten fra Trafikktesten.no

Et siste alternativ for deg er gratistjenesten Trafikktesten.no. Her kan du øve på ulike teoriprøver, teoriguider og øve på trafikkskilt. Her kan du lese mer om tjenestene som Trafikktesten leverer.

Slik kan du øve med Trafikktesten.no

 • Gratis teoriprøven: På deres nettside kan du trykke deg inn på “Gratis teoriprøve” og der kan velge mellom 13 uliker spørsmålsett med 45 spørsmål i alle settene. På denne måten kan du øve med varierte spørsmål fra de ulike settene. Dette kan gi deg en enkel oversikt over hvor du finner spørsmål du ønsker å øve på.
 • Øv på trafikkskilt: Du kan også få samme øvingsoppsett med 45 spørsmål om ulike trafikkskilt. Dette gir deg mulighet til å øve på, og repetere trafikkskilt du må kunne.
 • Trafikktesten har et spesifikt fokus på vegkryss, og har et likt øvingsoppsett med 45 spørsmål per gjennomføring om situasjoner i vegkryss. Om du synes dette er utfordrende, så får du øvingen du trenger.

Fordeler med Trafikktesten

 1. Ettersom tjenesten er helt gratis er det en stor fordel for de som ikke ønsker å bruke penger på øvingen. Alt av innhold på nettsiden er gratis og du kan bruke det slik du ønsker.
 2. På nettsiden kan du øve på teoriprøven for bil, se teoriguider, øve spesifikt på trafikkskilt og vegkryss. Selv om det kun er relevant for bil, så får du variert innhold du kan øve med.
 3. Tjenesten har en rekke positive tilbakemeldinger fra brukere som har hatt god erfaring og bestått teoriprøven.
 4. Du kan øve med 800 spørsmål som de har laget

Dette er vår oppsummering

Trafikktesten kan være et godt alternativ for deg som ønsker en gratisversjon for å øve på teoriprøven til bil. De har lagt til rette for 800 spørsmål, egne guider og muligheten til å øve på trafikkskilt og vegkryss. Gjennomføringene blir som på teoriprøven, med 90 minutter til å svare på 45 spørsmål som du trenger 38 riktige for å bestå. Om du ønsker en gratistjenste for deg, så kan dette være for deg.

Teoriprøven
Teoriprøven
Ei dame som bruker datamaskinen sin til å øve på teoripørven for bil.
Teoriprøven
En mann som bruker sin iphone til å øve på teoritentamen fra Testen.no slik at han kan bestå teoriprøven.