Bilforsikring

Hvis du har bil må du også ha bilforsikring. Sammenlign våre samarbeidspartnere og velg ut fra de beste betingelsene for deg!

Sist oppdatert: 15.06.2024

Anbefalte partnere

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

På deres nettside kan du få tilbud på forsikring, ved at ulike forsikringsselskaper konkurrerer om å gi deg beste pris. Ved å fylle ut et enkelt skjema, mottar kundene konkurrerende tilbud fra ledende forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og eliminerer interessekonflikter, da de ikke har provisjonsavtaler med forsikringsselskapene. DineAnbud.no forenkler prosessen og sparer både tid og penger for brukerne, samtidig som de skaper en konkurranse for å sikre de beste avtalene. Les erfaringer og anmeldelser om Dineanbud.no.

Innhent tilbud på under 1 minutt på deres nettside, helt uforpliktende og gratis.

Innhent tilbud

Annonselenke

  Detaljer

  Fordeler

  • Enkelt
  • Brukervennlig
  • Godt sparemiddel
  Viktig med bilforsikring hvis du krasjer

  Velg riktig bilforsikring

  Bilforsikring er noe du må ha hvis du kjører bil. De aller fleste er interessert i å ha en god bilforsikring som de kan få for en billig penge. Du kan lett bruke sammenligningen vår for å få en god oversikt over ledende aktører som leverer bilforsikring. Sammenlign betingelser og vilkår, og trykk deg videre inn på forsikringen som er aktuell for deg. Send inn søknad på nettsiden til forsikringsselskapet og vent på å få et godt tilbud, slik at du kan kjøre bilen din med en god sikkerhet.

  Vi forteller deg åssen du skal bytte bilforsikring.

  Hvordan bytte bilforsikring?

  I forsikringsavtaleloven står det at du har mulighet til å bytte forsikring med en måneds forvarsel til ditt forsikringsselskap. Er tilfellet at det er kortere enn en måned til du har hovedforfall på forsikringen, så vil det sannsynligvis gå fortere. Når du gir beskjed om å bryte avtalen er helt opp til deg, og avtalen vil brytes når det kommer til datoen for hovedforfall. Når du flytter forsikringsselskap går bilforsikringen til det andre selskapet, og de tar seg som regel av det administrative. Vanligvis tar det en måned fra du varsler om flytting av forsikring til den faktisk blir flyttet.

  Spørsmål og svar om bilforsikring