Husforsikring

Her kan du enkelt sammenligne ulike husforsikringer fra forskjellige forsikringsselskaper. Finn det som passer deg best og sørg for en økonomisk trygghet hvis noe skal skje med huset ditt.

Hedvig

Hedvig

Hvis du trenger husforsikring, så har Hedvig billige priser og forsikringen dekker mye. I tillegg så gir de deg svært gode betingelser hvis du legger til noen andre nødvendige forsikringer, og overskuddet går til en valgt veldedig organisasjon. Les mer om Hedvig

Få tilbud her

Annonselenke

  • Beskytter hus og tomt
  • BindingstidIngen bindingstid
  • OversiktI egen App
  • Egenandel4 000 kr
Husforsikring er veldig viktig hvis noe skulle skjedd med det som er fastsatt i boligen.

Du må ha husforsikring i orden

Husforsikring er svært viktig å ha. Hvis huset ditt får skader på grunn av natur eller innbrudd, så er det godt å vite at du har en økonomisk sikkerhet i forsikringen. Heldigvis for deg samarbeider vi med noen av de beste aktørene innen forsikringsbransjen, og du kan lett sammenligne hvor du får beste vilkårene og betingelsene.

Når det kommer til husforsikring kan det variere i stor grad hva forsikringsselskapene tilbyr, så det er lurt å sette seg ned og sette deg inn i hva forsikringen dekker.

På vår nettside kan du finne de beste tilbudene innen husforsikring.

Hva er beste husforsikring?

Vi er en stolt samarbeidspartner med Hedvig og mener de leverer en av de beste husforsikringene. De har gode betingelser og gode vilkår. Det lett å lese og sette seg inn i hva forsikringen dekker, og skulle det være interessant med innboforsikring eller reiseforsikring i tillegg så er det gode til å sende rabatterte tilbud. Overskuddet til Hedvig går også til en veldedig organisasjon, så du får også god samvittighet etter at du har signert forsikring med dem.

Spørsmål og svar for husforsikring