Innboforsikring

Du vet aldri hva som kan skje med gjenstandene inne i huset ditt. Derfor er det lurt å forsikre det, i tilfelle du har ulfaks å heller kaffe på Pcen eller har innbrudd. Sammenlign og finn beste innboforsikring for deg her.

Hedvig

Hedvig

Med Hedvig får du tilbudt billig innboforsikring og veldig god service. Har du behov for flere forsikringer, så opplyser du det og du vil få pakketilbud som er veldig rimelig. Les mer om Hedvig

Få tilbud her

Annonselenke

  • Dekker opptil1 000 000 kr
  • Dekker ogsåSykkel, elsykkel og elscooter
  • Inkluderer Uflaksforsikring
  • Kan også dekkeSkader på andres ting
Innboforsikring kan spare deg for masse penger hvis noe skal skje med tingene dine inne i huset.

Innboforsikring anbefales sterkt

Innboforsikring er en type forsikring som det anbefales at du har på plass. Dette vil gi deg en stor sikkerhet hvis noe uforutsett skal skje med boligen eller gjenstandene dine. Det finnes svært mange forsikringsselskap som har gode betingelser og vi samarbeider med flere av dem! På siden vår kan du lett sammenligne betingelsene for innboforsikring og velge hva som passer best for deg. Når du har funnet ut av hvilken forsikring du ønsker, trykker du deg in nettsiden deres via “Søk her” også kan du søke om å fi din innboforsikring.

Innboforsikring er ikke dyrt og koster deg ikke noe særlig med penger.

Hvor mye koster innboforsikring?

Måned- eller årskostnad på innboforsikring kan variere i stor grad fra hva du eier og verdien på det. Når du skal inngå en innboforsikring med et forsikringsselskap, så angir du gjerne en totalsum du vil forsikre for. Det kan være snakk om 500 000 kr. Da vil du sannsynligvis betale alt fra 750 til 1 500 kr i året. Det er ikke snakk om veldig mye penger og det vil være en god investering hvis det skal skje noe.

Spørsmål og svar om innboforsikring