Innboforsikring

Du vet aldri hva som kan skje med gjenstandene inne i huset ditt. Derfor er det lurt å forsikre det, i tilfelle du har ulfaks å heller kaffe på Pcen eller har innbrudd. Sammenlign og finn beste innboforsikring for deg her.

Sist oppdatert: 19.07.2024

Vi anbefaler

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

På deres nettside kan du få tilbud på forsikring, ved at ulike forsikringsselskaper konkurrerer om å gi deg beste pris. Ved å fylle ut et enkelt skjema, mottar kundene konkurrerende tilbud fra ledende forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og eliminerer interessekonflikter, da de ikke har provisjonsavtaler med forsikringsselskapene. DineAnbud.no forenkler prosessen og sparer både tid og penger for brukerne, samtidig som de skaper en konkurranse for å sikre de beste avtalene. Les erfaringer og anmeldelser om Dineanbud.no.

Innhent tilbud på under 1 minutt på deres nettside, helt uforpliktende og gratis.

Innhent tilbud

Annonselenke

  Detaljer

  Fordeler

  • Enkelt
  • Brukervennlig
  • Godt sparemiddel
  Innboforsikring kan spare deg for masse penger hvis noe skal skje med tingene dine inne i huset.

  Innboforsikring anbefales sterkt

  Innboforsikring er en type forsikring som det anbefales at du har på plass. Dette vil gi deg en stor sikkerhet hvis noe uforutsett skal skje med boligen eller gjenstandene dine. Det finnes svært mange forsikringsselskap som har gode betingelser og vi samarbeider med flere av dem! På siden vår kan du lett sammenligne betingelsene for innboforsikring og velge hva som passer best for deg. Når du har funnet ut av hvilken forsikring du ønsker, trykker du deg in nettsiden deres via “Søk her” også kan du søke om å fi din innboforsikring.

  Innboforsikring er ikke dyrt og koster deg ikke noe særlig med penger.

  Hvor mye koster innboforsikring?

  Måned- eller årskostnad på innboforsikring kan variere i stor grad fra hva du eier og verdien på det. Når du skal inngå en innboforsikring med et forsikringsselskap, så angir du gjerne en totalsum du vil forsikre for. Det kan være snakk om 500 000 kr. Da vil du sannsynligvis betale alt fra 750 til 1 500 kr i året. Det er ikke snakk om veldig mye penger og det vil være en god investering hvis det skal skje noe.

  Spørsmål og svar om innboforsikring