Reiseforsikring

Det er en stor fordel å ha reiseforsikring i orden. Denne forsikringen dekker deg og tingene dine når du er utenfor huset og i utlandet. Sammenling og finn den beste reiseforsikringen for deg!

Sist oppdatert: 16.06.2024

Vi anbefaler

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

Forsikringsmegleren Dineanbud.no

På deres nettside kan du få tilbud på forsikring, ved at ulike forsikringsselskaper konkurrerer om å gi deg beste pris. Ved å fylle ut et enkelt skjema, mottar kundene konkurrerende tilbud fra ledende forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og eliminerer interessekonflikter, da de ikke har provisjonsavtaler med forsikringsselskapene. DineAnbud.no forenkler prosessen og sparer både tid og penger for brukerne, samtidig som de skaper en konkurranse for å sikre de beste avtalene. Les erfaringer og anmeldelser om Dineanbud.no.

Innhent tilbud på under 1 minutt på deres nettside, helt uforpliktende og gratis.

Innhent tilbud

Annonselenke

  Detaljer

  Fordeler

  • Enkelt
  • Brukervennlig
  • Godt sparemiddel
  Les hva reiseforsikring er her på en enkel måte

  Hva er reiseforsikring?

  Reiseforsikring skal gi deg en økonomisk trygghet hver gang du går ut av døren hjemme. Forsikringen dekker deg selv og tingene dine når du er ute og reiser eller i hverdagen. Tilfellet kan være at du blir utsatt for tyveri eller at du mister bagasjen på vei til Argentina.Det kan også være så enkelt som at du blir syk og må avbestille en konsert. Da er det lurt å ha en reiseforsikring, slik at du kan få dekket tap eller utgifter.

  Det som er lurt å undersøke er hvor du skal ha reiseforsikring. Det er titalls aktører i markedet som kan tilby reiseforsikring, så det er lurt å finne den som passer deg best. Her kan du lett sammenligne noen av de beste aktørene i markedet.

  Her kan du lese om hva reiseforsikring koster.

  Hva koster reiseforsikring?

  Hvis du skal ut å reise og du går for en helårs reiseforsikring så vil det koste deg et sted mellom 1 000 kr og 1 500 kr i året. Pris kan variere fra reisedager og hvilket forsikringsselskap du velger.

  Her kan du lese om innboforsikring

  Spørsmål og svar om reiseforsikring