Fond

Invester pengene dine i fond slik at profesjonelle investorer kan tjene penger for deg. Vi har samlet flere populære plattformer slik at du kan sammenligne og bruke den du liker best! Sammenlign og invester slik at pengene kan jobbe for deg.

Lunar

Lunar

Invester i aksjer, fond og EFTer med Lunar Les mer om Lunar

Registrer deg nå

Annonselenke

  • Konto og VISA-kortHelt gratis
  • Inkluderer Reiseforsikring
  • Aldersgrense18 år
  • KravTilgang på BankID
Kron

Kron

Kron er en digital fondsrådgiver og et datterselskap av Formuesforvaltning med 18 års erfaring fra rådgivning, forvaltning og IT. Les mer om Kron

Registrer deg nå

Annonselenke

  • PlattformSkreddersydd for deg
  • TilgangEksklusive fond
  • InvesterNår det passer deg
  • TilgjengelighetChat og E-post
Fond har blitt en veldig populær måte å tjene penger på. Invester i fond istedenfor å ha pengene på sparekonto.

Tjen penger på fond

Det har aldri vært så enkelt å spare og tjene penger i fond. Informasjon på nett og tilgjengelige plattformer der du kan investere er svært utbredt, og det er enkelt å starte! Invester etter egne interesser og risiko, slik at du lett kan holde deg engasjert og følge med i markedet. Det som er veldig bra er at du investerer pengene dine, slik at profesjonelle investorer igjen kan investere pengene på best mulig måte for deg.

Her på Femelle har du enkel tilgang til å sammenligne forskjellige aktører som er i fondmarkedet. Her kan du lett sammenligne betingelser og vilkår, slik at du finne fondet som er det beste for deg. Husk at det kan være lurt å investere i 3-5 stykker for å spre risiko og øke sjansen for gevinst.

Det finnes veldig mange fond å velge mellom. Sammenlign fond på vår side og finn det beste for deg.

Hvordan velge fond?

Det er lett å engasjere seg i fond, fordi de finnes et godt alternativ for alle. Fond har forskjellig risiko, anbefalt investeringstid og minimumsbeløp. Det varierer også hvor fondet investerer penger. Noen investerer i Norge, andre investerer i Norden eller i resten av verden. Så når du gjør undersøkelser så kan du tenke deg hva du liker og finne det som reflekterer dine interesser. Det finnes ikke noe fasit på hvor mange du bør investere i, men mellom 3 og 5 kan være bra. Dermed kan du velge litt forskjellige også.

Spørsmål og svar om fond