En mann som bruker sin iphone til å øve på teoritentamen fra Testen.no slik at han kan bestå teoriprøven.

Vår sammenligning av teoritentamen på nett

Skal du øve til teoritentamen og er usikker på hvilken plattform du skal velge? Vi har laget en oversikt og sammenlignet noen av de teoritentamene som er i markedet, både etablerte og nye. Dette kan gi deg god hjelp til å velge riktig teoritentamen for deg, slik at du har større sannsynlighet for å bestå.

Vi anbefaler

Sammenligningen som er utført, er basert på relevante samarbeidspartnere av Femelle som er aktuelle for temaet på denne siden

Sist oppdatert: 19.07.2024

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

Testen.no er en komplett øvingsplattform som gir deg muligheten til å øve på teoriprøven for bil, moped og MC. Du kan blant annet bruke kunstig intelligens, minispill og en egen veileder når du skal øve. Les erfaringer og anmeldelser om Testen.no.

 • Moderne teknologiØv med kunstig intelligens
 • Liten risikoDekket av to garantier
 • To abonnementer 7 eller 30 dager
 • Enkel registreringLag bruker med Vipps

Detaljer

Nøkkelinfo

 • En moderne øvingsplattform med AI
 • Last ned appen på Google Play eller Appstore
 • Øv på teoriprøven til bil, moped og MC
 • Velg mellom to abonnementer
 • Konkurransedyktige priser
 • Både bestått- og fornøydgaranti

Fordeler

 • Risikofritt med gode garantier
 • Bruk kunstig intelligens til å øve
 • Fokus på en øvingsplattform for alle
 • Konkurransedyktige priser
 • Egen veileder
 • Du kan øve til flere kjøretøy
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Bil-teori.no er en nettside som tilbyr deg øving til teoriprøven for bil. Dette gir deg muligheten til øve med 700 spørsmål, slik at du kan forberede deg godt. Du kan velge mellom flere abonnementer så du kan velge det som er best for deg! Les erfaringer og anmeldelser om Bil-teori.no.

 • Fleksible abonnementer3 ulike
 • Et fokusområdeTeoriprøve for bil
 • PrisnivåLav pris
 • En garantiFå ny tilgang hvis du stryker

Detaljer

Fordeler

 • 700 spørsmål
 • Lave priser
 • Ny tilgang hvis du stryker
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Med Bestått.no får du en øvingsplattform som har vært i markedet siden 2017. Plattformen er bygd opp av kjøreskolelærere som gir kvalitet og en god plattform. Les erfaringer og anmeldelser om Bestått.no.

 • Fleksible abonnementerVelg mellom 3 stykker
 • Ulike kjøretøyBil, moped, MC og traktor
 • PrisnivåLave priser
 • En garantiBeståttgaranti

Detaljer

Fordeler

 • Øv til fire ulike kjøretøy
 • Konkurransedyktige priser
 • Autoriserte kjøreskolelærere bak plattformen
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Trafikktesten er et alternativ for deg som ønsker å øve på teoriprøven for bil. De tilbyr gratis teoriprøver og ulike guider du kan bruke. Du kan prøve ut denne plattformen i dag og se om det er noe for deg. Les erfaringer og anmeldelser om Trafikktesten.no.

 • PrisnivåHelt gratis
 • Benytt deg avTeoriguider
 • Øv spesifikt påTrafikkskilt og vegkryss

Detaljer

Fordeler

 • Helt gratis
 • Flere sett med spørsmål
 • Øv på trafikkskilt og vegkryss

Sammenligning av ulike plattformer for teoritentamen

Nettbaserte teoritentamen har blitt vanlig gjennom de siste årene og vi ser en økning i antall plattformer. Derfor har vi tatt for oss noen nye og etablerte aktører som du ønsker å hjelpe folk til å bestå teoriprøven. Det varierer i stor grad hvilke funksjoner du kan finne på ulike plattformer, garantier og hvilke kjøretøy du kan øve til. Her kan du få en god oversikt over plattformen som kan hjelpe deg et skritt nærmere førerkortet.

Øvingsplattformen til Testen.no

Testen.no består av en innovativ gjeng som ønsker å gjøre det enklere og mer effektivt å øve for alle. De mener at det finnes for mange plattformer som gjør øving mer vanskelig enn nødvendig. Med urelevante spørsmål i gjennomføringene og et vanskelig språk, kan gjøre hele øvingsprosessen mer komplisert. I teoritentamen fra Testen.no har de brukt god tid på å studere spørsmålene som Statens Vegvesen bruker og temalistene de har tilgjengelig for relevante kjøretøy.

I tilegg har menneskene bak Testen.no brukt tiden til å utforme innhold, spørsmål, teori og forklaringer med et enkelt språk. Alle vet hvor vanskelig det kan være å sette seg inn i noe helt nytt, og med mange nye ord og uttrykk så kan det virke overveldende. Ved å bruke et enklere språk, har de troen på at flere kan bruke tiden på å øve og ikke søke opp hva ordene betyr. Dette sørger for mer tid til øving som kan gjøre deg fortere klar til å bestå.

Dette kan du forvente av øvingsplattformen

Denne øvingsplattformen har mange kule funksjoner, og du kan forvente moderne og effektive løsninger som gjør at du spare tid, energi og penger. Hvordan er det mulig? Ved hjelp av kunstig intelligens, veiledere, minispill, garantier og tusenvis av spørsmål. Her skal vi gå mer nøyaktig inn de ulike funksjonene og hvordan du kan øve med teoritentamen for moped, bil og MC.

Egne veiledere

Med abonnement på Testen.no får du tilgang til en verdifull veiledningstjeneste som lar deg stille spørsmål om teorien eller spørsmål som du lurer på. Dermed vil en veileder gi en forklaring på teorien med en annen vinkling som skal gi deg bedre forståelse. Meningen med dette er å tilby brukere den hjelpen de trenger, samt gjøre det enklere å øke kunnskapen og stille mer forberedt.

Svartiden fra veiledere kan variere fra hvor mange spørsmål de får tilsendt, men de vil alltid gjøre sitt beste for å svare på spørsmålene så som mulig. Når du venter kan du flytte over fokuset på en annen del av øvingen. Denne tjenesten er helt gratis hvis du har et abonnement hos Testen.no og dette er veldig positivt sammenlignet med andre plattformer på markedet.

Teoritentamen med kunstig intelligens

Med Testen.no kan du bli blant de første i Norge til å øve på teoritentamen med kunstig intelligens. Dette er teknologi som har blitt brukt for å gjøre øvingsprosessen mer effektiv og mindre å holde styr på for brukeren. Når du tar ulike gjennomføringer i appen, vil du få tilpassede spørsmål som appen justerer etter ditt kunnskapsnivå og dine svar.

Det vil si at hvis du svarer feil på spørsmål om fart og tilpasning, så vil appen registrere det og starte å gi deg spørsmål om dette temaet i større grad. Etterhvert som du blir bedre innenfor dette temaet og får kontroll på teorien, så vil appen flytte fokuset over på et annet tema du trenger forbedringer i.

Når du skal ta teoriprøven, så vil den inneholde et tilfeldig utvalg av spørsmål fra de ulike temaene som er relevant for kjøretøyet. Slik er teoritentamen bygget opp også, men du kan forvente et utvalg av spørsmål som du trenger å øve mer på. Slik kan du øve realitisk og få gradvis med læring av det som er relevant for deg.

Testen.no legger vekt på at du lærer best når du fokuserer på områdene du trenger mer trening på, og mindre på det du allere kan. Du vil få muligheten til å lære gradivis og repetere, som de mener øker sjansen for at du vil bestå. Så om du synes øving med teoritentamen som har kunstig intelligens høres fornuftig ut, så er kan dette være plattformen for deg!

En ung herre som øver på teoritentamen med appen fra Testen.no

Bruk minispill i øvingen

En kjempemorsom og engasjerende funksjon du finner i appen er minispill som er laget av av menneske bak Testen.no. Dette er ikke bare på grunn av at brukere skal ha det morsomt. Minispill i appen er basert på vitenskapelige studier om læring gjennom spill og aktiviteter. Flere studier viser nemlig at flere mennesker lærer bedre gjennom spill. Dette tilbudet er designet for å gjøre plattformen for flest mulig. Slik kan de som behøver få en alternativ måte å øve med teoritentamen.

Testen.no legger også vekt på at øving ikke trenger å være kjedelig og bør være noe du kan se frem til. Så om du liker å øve på vanlige spørsmål og bare sliten av det etter en stund, så kan det være en kjempegod måte å holde på motivasjonen og øve på en morsom måte.

Du trenger ikke bare bruke appen fordi den er effektiv og har moderne teknolig. Det kan også øke motivasjonen din for å øve, og sørge for at du kan lære på den måten du synes er best. Hvor kult hadde det ikke vært å øve med teoritentamen for MC med minispill?

Mindre risiko med garantier

Du kan forvente en bekymringsfri og positive opplevelse når du bruker teoriappen. Det er på grunn av garantiene de har tilgjengelig for alle sine brukere. Dette kaller de for fornøydgaranti og beståttgaranti. Her forklarer vi de nærmere:

 • Med fornøydgaranti kan du prøve ut appen helt uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd med appen og mener at den ikke hjelper deg til å øve på teoritentamen, så kan du bruke denne garantien. Hvis du har tatt mindre enn tre tester, og det har gått mindre enn 12 timer siden du kjøpte abonnement, så kan du få igjen pengene du brukte.
 • I tillegg har du beståttgaranti. Gjengen i Testen.no er selvsikre på sin egen plattform, og gir deg muligheten til å få igjen pengene hvis du ikke består teoriprøven.

Selv om Testen.no ønsker å tilpasse seg for flest mulig, virker de å være klar over at alle har ulike måter å lære på og deres plattform er nødvendigvis ikke for alle. Allikevel skaper de trygghet ved å tilby sine garantier, som blir en slags forsikring for brukere. Slik kan du prøve eller øve med appen uten å bekymre deg for å tape penger.

Teoritentamen med skiltprøve

I Norge finnes det utallige skilt som du er nødt til å ha kontroll på når du skal kjøre ditt foretrukne kjøretøy. Noen skilt er mer vanlig å se enn andre, men når du skal ta den offentlige prøven så er du nødt til å ha tilstrekkelig kunnskap om hva ulike trafikkskilt betyr og eventuelel underskilt.

I vanlige gjennomføringer får du mulighet til å øve på spørsmål med trafikkskilt og underskilt. Men, om du ønsker å fokusere kun på trafikkskilt, så har Testen.no en egen funksjon som lar deg øve spesifikt på trafikkskilt. Dermed kan du få tilstrekkelig kunnskap om trafikkskilt og betdyningen av dem.

En byggeplass som har nødvendige med trafikkskilt som skal opplyse trafikanter om prosjektet.

Du kan øve med over 3000 spørsmål

Ikke vær bekymret for at du ikke har nok relevante spørsmål å øve med. Som vi forklarte tidligere, så bruker Testen.no teoriprøven fra Statens Vegvesen og temalistene som inspirasjon for sine spørsmål. På denne måten kan du øve med relevante spørsmål som gir den en grundig og riktig forståelse av teorien.

Grunnen for at de har samlet så mange spørsmål, er fordi de har vinklet spørsmål med ulike vinklinger og situasjoner. Dette er for at du ikke skal lære teorien basert på en situasjon, men flere. Dette vil hjelpe deg til å stille mer forberedt og spørsmålene du kommer til å møte på trafikkstasjonen.

Er teoritentamen lik teoriprøven?

Det er ikke alltid at teoritentamen hos ulike plattformer er like teoriprøven. De vinkler spørsmål og teori på sin egen måte, som kan skape større usikkerhet for brukere. Dette er ikke tilfellet med Testen.no. Når du tar ulike gjennomføringer for ditt kjøretøy, så kan du forvente akkurat det samme som gjelder når du tar den offentlige prøven.

Du får likt antall spørsmål og du må svare riktig på et antall spørsmål for å bestå. Det er kun ett riktig svaralternativ og du får ett poeng for hvert riktig svar. Det er ingen minuspoeng for å svare feil. Dette er akkurat som du kan forvente på på trafikkstasjonen. Om du øver til teoritentamen for moped, så består du hvis du har 25 av 30 riktige spørsmål. Dette er akkurat slik det vil være på den offsielle prøven. Du må svare på 30 spørsmål og 25 må være riktig for å bestå.

Dermed kan vi konkludere med at teoritentamen fra Testen.no er lik teoriprøven, og du kan øve med en autentisk plattform.

Prisen for teoritentamen hos Testen.no

Hvis du velger å prøve Testen.no som din plattform for å øve, så kan du velge mellom to ulike abonnement. Du vil ha tilgang til det samme materaielt og funkjsonene med begge to, men hvor lenge du har tilgang til innholdet i appen varierer. Dette er de to abonnementene:

 • Syv dager - Med tilgang til appen i syv dager kan du øve intenst en ukes tid og får tilstrekkelig med kunnskap for å bestå. Dette koster 199 kr.
 • 30 dager - Med dette abonnementene får du tilgang til innholdet i appen i 30 dager. Slik kan du sette av lenger tid til å øve og legge en god plan. Dette koster 449 kr.

Teoritentamen erfaring

Flere har spurt oss om teoritentamen er bra. Vi har fått muligheten til å teste ut øvingsplattformen, og vi må konkludere med at vi er veldig fornøyd. Det er flere år siden vi har tatt førerkort, og det var virkelig en oppfriskning med den nye teoriappen. Å ha mulighet til å bruke kunstig intelligens var helt unikt og vi ser hvordan det kan brukes for å øke effektiviteten. I tillegg var det kult å prøve ut minispill som vi ser kan være svært hjelpsomt for de som trenger en alternativ måte å øve på.

Vi oppdaget også hvor enkelt det var å forstå spørsmål og forklaringer med et forenklet språk. Dette kan hjelpe flere med å gjøre øvingen enklere og mindre komplisert. Det er ikke bare de kule funksjonene, men at de har gode garantier som sørger for at du tar minimalt med risiko. Vi anbefaler deg å prøve teoritentamen for MC, bil og moped fra Testen.no og ønsker deg masse lykke til med øvingen, og veien videre med førerkortet!

Du kan også lese om hvordan du kan sammenligne forbrukslån for de under 25 år!

Øv med Bil-teori.no

En annen aktør som er å finne i det norske markedet er Bil-teori.no. Denne plattformen gir deg tilgang til å øve på teori til klasse b. De tilbyr 700 spørsmål basert på temalistene fra Statens Vegvesen Testen.no. Dette gjør at de kan tilby en relevant plattform så du kan øve på spørsmål du faktisk får.

Bil-teori.no har gode anmeldelser fra de som har brukt plattformen, og det kan være et fornuftig valg å bruke dem. De tilbyr tre forskjellige abonnementer, avhengig av hvor lenge du vil øve og hva slags garanti du ønsker.

Abonnementer som er tilgjengelig med bil-teori.no

 • Det første abonnementet lar deg øve i en dag, og koster 39 kr. Dette abonnementet gir deg tilgang til alt av innhold og funksjoner, utenom garantien som gir mulighet for ny tilgang hvis du stryker.
 • Abonnement nummer  to gir deg tilgang til det samme som bronse, men du har tilgang i 7 uker, og koster 69 kr.
 • Det største abonnementet, gir deg tilgang til alle funksjoner og innhold, samt en garanti som lar deg få tilgang til appen igjen om du stryker. Dette abonnementet koster 99 kr for 3 måneder.

Du kan prøve ut plattformen med gratisversjon

Bil-teori.no har en gratisversjon som lar deg prøve ut plattformen med 10 spørsmål, slik at du kan se hva du går til før du kjøper et abonnement. De har også skrevet forklaringer til alle spørsmålene, slik at du kan lære av dine feil og forberede deg bedre til neste gang.

Plattformen gir deg ulike moduser som du kan øve med, og de har også en helt egen app som du kan laste ned på Google Play for å øve uansett hvor du måtte befinne deg.

Vår oppsummering

Alt i alt synes vi Bil-teori.no er et godt alternativ hvis du ønsker å øve på teori for bil. Med deres 700 spørsmål basert på temalistene fra Statens Vegvesen, konkurransedyktige priser, og ulike moduser og funksjoner, kan dette være en nyttig plattform for deg. Og med deres gratisversjon kan du prøve det ut før du bestemmer deg for å kjøpe et abonnement.

Bestått.no er også et alternativ

Vurderer du å øve med teoritentamen for bil, moped, motorsykkel eller traktor? Da kan du vurdere å bruke Bestått.no for å øve opp dine ferdigheter og forberede deg på prøven. Dette nettstedet tilbyr et omfattende nettkurs som er utviklet av autoriserte trafikklærere for å sikre at du får den beste mulige opplæringen.

Bestått.no skiller seg fra andre plattformer ved å tilby mer utfordrende spørsmål og øvingsoppgaver. Dette er med på å gi deg en mer realistisk opplevelse. Plattformen er oppdatert med de nyeste endringene og forskriftene, og gir deg en pålitelig og grundig opplæring.

3 uliker abonnementer å velge mellom

Du kan velge mellom tre ulike abonnementer, alt etter hvor lenge du ønsker å bruke tjenesten og hvilken tilgang du vil ha. Dette er abonnementene:

 • Du kan få et dagspass. Dette gir deg tilgang til teoritentamen og alt av innhold, utenom beståttgaranti. Dette koster 49 kr.
 • Abonnement som gir deg tilgang i 10 dager. Den eneste forskjellen fra abonnementet over er lengden. Dette koster 129 kr.
 • Det største abonnementet gir deg tilgang i 30 dager. Med dette får du tilgang til alt for teoritentamen, samt beståttgaranti. Dette abonnementet koster 249 kr.

Bestått.no kan brukes på alle enheter, slik at du kan øve hvor og når det passer deg. Ved å benytte denne plattformen, kan du være trygg på at du får en grundig og pålitelig opplæring som vil forberede deg til du skal på trafikkstasjonen. Selv om vi mener at Testen.no er en bedre plattform, synes vi Bestått.no er et godt alternativ som gir deg en omfattende og relevant øvingsplattform.

Du kan også bruke gratistjenesten fra Trafikktesten.no

Hei! Hvis du er på jakt etter en gratis måte å øve med teoritentamen til bil, kan Trafikktesten.no være et godt alternativ for deg. Tjenesten tilbyr flere forskjellige øvingsmuligheter, inkludert gratis teoriprøver, trafikkskiltøvelser og spesielt fokus på øving i vegkryss.

Ulike sett med spørsmål

På nettsiden kan du velge mellom 13 ulike spørsmålsett med til sammen 800 spørsmål, og du får også tilgang til informative teoriguider. Trafikktesten.no har fått mange positive tilbakemeldinger fra brukere som har hatt gode erfaringer og har bestått.

Helt gratis

Det beste av alt er at alle tjenestene på nettsiden er helt gratis, slik at du kan øve akkurat så mye du vil uten å måtte bruke penger. Gjennomføringene av prøven på Trafikktesten.no er som på den virkelige teoriprøven, med 90 minutter til å svare på 45 spørsmål og behov for 38 riktige svar for å bestå.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og ønsker deg lykke til med øvingen!