Veien til førerkortet - Se vår sammenligning her

Skal du starte på veien til førerkorte? En viktig del er teoriprøven og den må du bestå for å få førerkortet. Det handler ikke bare om å bestå, men å lære seg nødvendig med teori og kunnskap for å bli en god trafikant. Derfor er det viktig at du finner den plattformen som passer best for deg. Vi har samlet en rekke plattformen som vi har tatt for oss hvilke abonnementer de har og funksjoner som kan hjelpe deg med å øve bedre.

Vi anbefaler

Sammenligningen som er utført, er basert på relevante samarbeidspartnere av Femelle som er aktuelle for temaet på denne siden

Sist oppdatert: 16.04.2024

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

En komplett øvingsplattform for teoriprøven

Testen.no er en komplett øvingsplattform som gir deg muligheten til å øve på teoriprøven for bil, moped og MC. Du kan blant annet bruke kunstig intelligens, minispill og en egen veileder når du skal øve. Les erfaringer og anmeldelser om Testen.no.

 • Moderne teknologiØv med kunstig intelligens
 • Liten risikoDekket av to garantier
 • To abonnementer 7 eller 30 dager
 • Enkel registreringLag bruker med Vipps

Detaljer

Nøkkelinfo

 • En moderne øvingsplattform med AI
 • Last ned appen på Google Play eller Appstore
 • Øv på teoriprøven til bil, moped og MC
 • Velg mellom to abonnementer
 • Konkurransedyktige priser
 • Både bestått- og fornøydgaranti

Fordeler

 • Risikofritt med gode garantier
 • Bruk kunstig intelligens til å øve
 • Fokus på en øvingsplattform for alle
 • Konkurransedyktige priser
 • Egen veileder
 • Du kan øve til flere kjøretøy
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Med Bestått.no får du en øvingsplattform som har vært i markedet siden 2017. Plattformen er bygd opp av kjøreskolelærere som gir kvalitet og en god plattform. Les erfaringer og anmeldelser om Bestått.no.

 • Fleksible abonnementerVelg mellom 3 stykker
 • Ulike kjøretøyBil, moped, MC og traktor
 • PrisnivåLave priser
 • En garantiBeståttgaranti

Detaljer

Fordeler

 • Øv til fire ulike kjøretøy
 • Konkurransedyktige priser
 • Autoriserte kjøreskolelærere bak plattformen
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Bil-teori.no er en nettside som tilbyr deg øving til teoriprøven for bil. Dette gir deg muligheten til øve med 700 spørsmål, slik at du kan forberede deg godt. Du kan velge mellom flere abonnementer så du kan velge det som er best for deg! Les erfaringer og anmeldelser om Bil-teori.no.

 • Fleksible abonnementer3 ulike
 • Et fokusområdeTeoriprøve for bil
 • PrisnivåLav pris
 • En garantiFå ny tilgang hvis du stryker

Detaljer

Fordeler

 • 700 spørsmål
 • Lave priser
 • Ny tilgang hvis du stryker
Øv til teoriprøven

Øv til teoriprøven

Trafikktesten er et alternativ for deg som ønsker å øve på teoriprøven for bil. De tilbyr gratis teoriprøver og ulike guider du kan bruke. Du kan prøve ut denne plattformen i dag og se om det er noe for deg. Les erfaringer og anmeldelser om Trafikktesten.no.

 • PrisnivåHelt gratis
 • Benytt deg avTeoriguider
 • Øv spesifikt påTrafikkskilt og vegkryss

Detaljer

Fordeler

 • Helt gratis
 • Flere sett med spørsmål
 • Øv på trafikkskilt og vegkryss

Du kan øve med appen fra Testen.no

Du har muligheten til å øve med Testen.no sin  helt ny øvingsplattform som lar brukere trene på teoriprøven for bil, MC og moped. Appen er utviklet med brukeren i fokus, og det får de til med bruk av et enkelt språk og bruk av kunstig intelligens.

Veien til førerkortet med ulike abonnement

Med Testen.no har du mulighet til å velge mellom to forskjellige abonnementer som gir deg samme tilgang til innholdet i appen, men med forskjellig varighet. Du kan velge mellom en 7-dagers eller en 30-dagers periode,  som koster 199 og 449 kroner. Hvis du ønsker å lære og intensivt, kan det første alternativet være perfekt for deg, men hvis du foretrekker å ta det mer med ro og øve over en lengre periode, kan 30-dagers alternativet være det rette valget.

Med et abonnement på plattformen får du også tilgang til to unike garantier: en beståttgaranti og en fornøydgaranti. Disse garantiene gir deg trygghet og sikkerhet ved at du kan få pengene tilbake hvis du stryker på teoriprøven eller ikke er fornøyd med appen. Besøk Testen.no for å lese de fullstendige vilkårene for disse garantiene.

Hvorfor skal du velge Testen.no?

Hva skiller Testen.no seg fra andre tjenster du kan bruke for veien til førerkortet? De har lagt til rette for en rekke funksjoner i appen som skal hjelpe sine brukere med en lettvint og effektiv plattform. På denne måten kan brukere forvente å bruke kortere tid på å øve, som kan sørge for at de sparer penger, tid og energi. Dette er noen av funksjonene du kan forvente.

 1. Få en enkel og effektiv måte å øve til teoriprøven med kunstig intelligens. Testen.no tilbyr en app som tilpasser seg ditt kunnskapsnivå og justerer fokusområdene etter dine svar. Appen er designet for å gi en realistisk øving som gradvis forbedrer dine kunnskaper på områdene du trenger mer trening på, og er bygget opp på samme måte som den faktiske teoriprøven. Ved å fokusere på de områdene du trenger mest trening på, gir Testen.no deg muligheten til å lære gradvis og repetere. Hvis du ønsker en smart og effektiv måte å øve til teoriprøven med kunstig intelligens, kan du prøve Testen.no.
 2. Testen.no tilbyr en unik veiledningstjeneste til abonnenter som kan hjelpe deg å forstå teorien bedre ved å gi deg en forklaring fra en annen vinkel. Dette gir brukerne den hjelpen de trenger for å øke sin kunnskap og forberede seg til teoriprøven. Denne verdifulle tjenesten gir deg muligheten til å stille spørsmål og få svar fra dyktige veiledere, og er helt gratis for abonnenter. Veilederne vil svare på spørsmålene så som mulig, og mens du venter, kan du fokusere på en annen del av øvingen. Dette skiller Testen.no fra andre plattformer på markedet og gjør det enklere for deg å nå dine mål og lykkes på teoriprøven.
 3. Veien til førerkortet med over 3000 spørsmål. Hos Testen.no kan du være trygg på å ha tilgang til et bredt utvalg av relevante spørsmål når du øver til teoriprøven. Plattformen har samlet flere tusen spørsmål inspirert av Statens Vegvesen's teoriprøver og temalister, som dekker ulike emner og situasjoner. Dette gir deg en omfattende og grundig forståelse av teorien fra ulike perspektiver, slik at du kan være forberedt på alle mulige scenarier på trafikkstasjonen. Testen.no er dedikert til å gi deg en høykvalitets og allsidig øvingsopplevelse som hjelper deg å oppnå best mulig resultat på teoriprøven.
 4. Testen.no tilbyr en engasjerende og morsom funksjon i form av minispill, utviklet av ekspertene bak appen. Disse spillene er ikke kun ment for underholdning, men er basert på forskning om læring gjennom spill og aktiviteter. Studier har vist at spill kan være en effektiv måte å lære på, og Testen.no har integrert denne tilnærmingen for å gjøre øvingsprosessen mer tilgjengelig og underholdende for alle brukere. Hvis du ønsker en alternativ måte å øve til teoriprøven, eller vil øke motivasjonen og ha det gøy mens du lærer, kan du prøve minispillene. Tenk deg å øve til moped-, MC- eller billappen med underholdende minispill - det vil definitivt gjøre øvingsprosessen mer spennende og motiverende!

Gratistjenesten fra Trafikktesten.no

Hvis du leter etter en kostnadsfri måte å øve til bilteoriprøven, kan Trafikktesten.no være det ideelle valget for deg. Her finner du en rekke øvingsmuligheter, inkludert gratis teoriprøver og trafikkskiltøvelser. En spesiell vektlegging er også gitt på å trene på kryss i veien.

Trafikktesten.no tilbyr 13 forskjellige spørsmålsett med totalt 800 spørsmål, samt tilgang til informative teoriguider. Mange brukere har rapportert om positive opplevelser og bestått bilteoriprøven ved hjelp av tjenestene på nettstedet.

Det mest imponerende er at alle tjenestene som tilbys på Trafikktesten.no er helt gratis, så du kan øve så mye du ønsker uten noen kostnad. Prøvene som tilbys på nettstedet er designet for å etterligne den faktiske teoriprøven, og du har 90 minutter til å svare på 45 spørsmål og må oppnå minst 38 riktige svar for å bestå.

Vi håper at denne informasjonen har vært til hjelp for deg og ønsker deg lykke til med øvingen på Trafikktesten.no!

Besått.no er et godt alternativ

Hvis du ønsker å forbedre dine ferdigheter og forberede deg på teoriprøven for bil, moped, motorsykkel eller traktor, kan Bestått.no være et godt valg for deg. Denne plattformen tilbyr et omfattende nettkurs som er utviklet av autoriserte trafikklærere, og garanterer deg den beste opplæringen.

Fordeler med Bestått.no

En av de største fordelene med Bestått.no er at den tilbyr mer utfordrende spørsmål og øvingsoppgaver enn mange andre plattformer. Dette gir deg en realistisk opplevelse som vil hjelpe deg å bli mer komfortabel før du skal ta teoriprøven. Plattformen er stadig oppdatert med de nyeste endringene og forskriftene, og gir deg pålitelig og grundig opplæring.

Du kan velge mellom tre ulike abonnementer, avhengig av hvor lenge du ønsker å bruke tjenesten og hvilken tilgang du vil ha. Dagspasset gir deg tilgang til plattformen og alt innholdet uten beståttgaranti, for 49 kr. Abonnementet som gir deg tilgang i 10 dager gir deg den samme tjenesten, men med lengre tilgangstid, for 129 kr. Det største abonnementet gir deg tilgang i hele 30 dager, inkludert beståttgaranti, for 249 kr.

En annen fordel med Bestått.no er at plattformen er tilgjengelig på alle enheter. Dette betyr at du kan øve når og hvor du vil, og du kan være trygg på at du får grundig og pålitelig opplæring som vil forberede deg til å ta teoriprøven. Selv om Testen.no er vår anbefaling som den beste plattformen, mener vi at Bestått.no er et godt alternativ som gir deg en omfattende og relevant øvingsplattform.

Mange har god erfaring med Bil-teori.no

Hvis du vil øve på teoriprøven for førerkort klasse B, kan du vurdere å bruke plattformen til Bil-teori.no. De tilbyr en omfattende spørsmålsdatabase på hele 700 spørsmål, basert på temalister fra Statens Vegvesen Testen.no. Dette gir deg en mulighet til å øve på spørsmål som kan dukke opp på den faktiske teoriprøven.

Plattformen til Bil-teori.no har mottatt positive anmeldelser fra brukere som har benyttet seg av tjenesten. Det finnes tre forskjellige abonnementer å velge mellom, avhengig av hvilken lengde og garanti som passer deg best.

Ulike abonnementent

Det første abonnementet gir tilgang i én dag, koster 39 kroner og gir deg tilgang til alt innhold og funksjoner bortsett fra garantien om ny tilgang hvis du ikke består prøven.

Det andre abonnementet gir deg tilgang i syv uker, og koster 69 kroner. Det tredje abonnementet gir deg tilgang i tre måneder og inkluderer også en garanti om ny tilgang hvis du ikke består prøven, og koster 99 kroner.

Du kan teste ut plattformen gratis ved å prøve ti spørsmål før du tar en beslutning om å kjøpe et abonnement. Plattformen inkluderer forklaringer på alle spørsmål, slik at du kan lære av dine feil og forberede deg bedre til neste gang.

Bil-teori.no har forskjellige moduser å øve med, og du kan også laste ned en app på Google Play for å øve når og hvor du vil. Samlet sett, med Bil-teori.no's store spørsmålsdatabase, konkurransedyktige priser og ulike moduser og funksjoner, mener vi at dette kan være et godt valg hvis du vil øve på teoriprøven for bil.

Oppsummering

Med Testen.no, Bestått.no, Trafikktesten.no og Bil-teori.no har du gode muligheter til å starte veien til førerkortet. Nettstedene og appene til disse aktørene tilbyr en rekke ulike abonnementer, funksjoner og garantier. På denne måten kan du sammenligne og se hvilken plattform som passer best for deg. Vi anbefaler at du bruker tid på dette, for å velge riktig plattform kan hjelpe deg med å bestå teoriprøven på beste måte.

Det er også viktig å finne riktig plattform til hvilket førerkort man skal ta. Til felles for alle plattformene så tilbyr de teoriprøven for bil, men moped, MC og traktor kan variere mellom de ulike plattformene. Hvis du trenger mer informasjon om plattformene, så kan du lese på deres nettsider, se anmeldelser fra andre som har brukt dem eller spørre noen som du vet hva brukt en øvingsplattform. Vi ønsker deg masse lykke til med øvingen!