Re:member

Re:member

Re:member har kredittkort opptil 150 000 kr med inntil 45 dagers rentefri kreditt. Kortet skiller seg ut fra konkurrentene ved fordelsprogrammet Re:member reward. Du får opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker

Søk kredittkort

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Rente fra: 17.35 %
 • Lånebeløp: 5 000 - 150 000 kr
 • Rentefritt inntil 45 dager

Vilkår

 • Lånebeløp: 5 000 - 150 000 kr
 • Effektiv rente re:member black: 28.43 %
 • Effektiv rente re:member gold: 21.73 %
 • Årsavgift: 0 kr

Fordeler

Kan velge mellom 2 kortOpptil 150 000 krCashbackKan få 25 % rabatt i 200 nettbutikkerKan få gode forsikringerIngen årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt
Gå til Re:member

Annonselenke

Om re:member

re:member er en stor og etablert aktør i lånemarkedet. De tilbyr blant produkter og tjenester innenfor forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Vi er så heldige å samarbeide med re:member og kredittkortene de tilbyr. Det er i all hovedsak kredittkortene vi skal ta for oss her. Det er Entercard Norge, som går under EnterCard Group AB som har etablert re:member. Eieren av EnterCard Group AB er Barclays Principal Investments Limited og Swedbank. EnterCard Gruop AB hadde oppstart i 1999 etter at de ble slått sammen med Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort. Denne sammenslåingen har sørget for at re:member er et av de mest brukte kredittkortene og den kortleverandøren som er den største i Norge.

Etter noen år i 2005, så ble Swedbank AB og Barclays Principal Investments Ltd slått sammen av et selskap som er felleseid. Dette var for å fokusere på å tilby kredittkort og makredsføre stort for dette i hele norden og markedet som er knyttet til det. Barclays er en godt etablert bank som har vært i drift i over 300 år. I Storbrittania har de tilgang til Barclayscard som er blant de største selskapene innen kredittkort i hele verden. I Storbrittannia benytter 14 millioner mennesker seg av deres tjenester.

Når det kommer til EnterCard Group AB, så har de grovt regnet 450 ansatta fordelt på kontorplasser i Oslo, Trondheim, København og Stockholm i Norden. Bare i Norge er det rundt 130 som har arbeidplass for selskapet. Det er EnterCard som tilbyder kredittkort og tar for seg alt av innkommende spørsmål og caser som er knyttet til lån og kredittkort.

Fordeler med re:member

Når du benytter deg av kredittkort fra re:member, så har du tilgang til mange fordeler og det kan sørge for at du får mer ut av kredittkort fra denne leverandøren enn andre. Generelt så har du muligheten til å oppnå tilgjengelig kreditt som strekker seg opp til 150 000 kr. Uansett valg av kredittkort fra re:member så har du også 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, som gjør det enkelt å utsette betiling hvis du har trang økonomi en måned. I tillegg til dette har du en eksklusvi fordel som kan gi deg opptil 25 % rabatt i godt over 200 nettbutikker. Det betyr at du har mulighe til å spare gode penger ved bruk av kredittkortet når du skal handle på nett.

re:member reward

Reward-programmet er en fordel som kan gi reduserte priser for de som benytter seg av kredittkort fra re:member. Dette går ut på at du kan spare penger ved å benytte deg av rabatterte priser i over 200 nettbutikker. Når du bruker kredittkortet ditt for å kjøpe disse produktene, så vil rabatten du oppnår bli trukket fra helt automatisk på din neste månedsfaktura. Når du skal benytte deg av denne fordelen, så må du logge deg inn på re:member sine nettsider og gå inn på Reward. På denne måten kan du oppnå den rabatten du skal ha.

Bruk kredittkortet til å handle på en sikker måte

Det finnes mange fordeler med å benytte seg av kredttkort. For eksempel, så kan du handle på nett med bare noen få tastetrykk. På denne måten sparer du masse tid på å handle istedenfor å dra rundt for å lete etter på produktet du ønsker å kjøpe. Det er ikke bare det som er bra med kredittkort, for du kan gjennomføre kjøp på en veldig sikker måte. Hvis tilfellet skal være at du blir utsatt for at noen prøver å svindle deg eller ikke tilfredsstiller dine rettigheter som kjøper, så kan det være mye lettere å få tilbake pengene ved bruk av kredittkort.

Detter er ved hjelp av Mastercard SecureCode. Det er en løsning som lar deg bruke en trygg identifikasjon av kortholder når du skal handle på net. Så når du fullgører en transaksjon på nett, så kan du velge mellom å gjennomføre handelene ved bruk av BankID eller BankID på mobil.

Trygghetspakken

En annen fordel re:member har lagt til rette for sine kunder, er en rekke foriskinger de har tilgjengelig i en pakke. Denne forsikringspakken koster 249 kr i året og den kan du bestille i nettbanken din. Trygghetspakken tar for seg:

 • Skade på leiebil opptil 25 000 kr av egenandel
 • Hvis du blir utsatt for ID-tyveri. Da har du tilgang på umiddelbar hjelp og du kan bli dekket for utigfiter til juridisk bistand opptil 1 000 000 kr.
 • Hvis det skal oppstå uforutsette hendelser etter et varekjøp. Da kan forsikringen dekke erstatning eller reparasjon.

re:member-appen

Du får eksklusiv tilgang til re:memper-appen. Dette kan være svært nyttig slik at du kan organisere ditt kredittkort fra mobilen, istedenfor å logge seg inn på nettsiden. Med denne appen kan du:

 • Holde deg oppdatert på saldo og dine kjøp
 • Du kan enkelt sende over penger og betale inngående fakturaer
 • Ha kontroll på PIN-koden til kortet ditt
 • Om du trenger tilgang på et nytt kredittkort, så kan du bestille det inne fra appen

Forsikring med re:member sine kredittkort

En unik tilgang på forsikringer har du med re:member. Vi har tatt for oss Trygghetspakken, men du har tilgang til reiseforsikring og avbestillingsforsikring med re:member black. Det eneste kravet for å ha tilgang til denne forsikringen er hvis du kjøper halvparten av transporten knyttet til reisen med kredittkortet. I tillgg kan du også benytte deg av Trygghetspakken slik at du har enda bedre dekning når du skal reise.

Disse kredittkortene fra re:member kan du velge mellom

Med re:member har du to ulike kredittkort å velge mellom. Det er Black og Gold som er to ulike kort med forskjellige betingelser. Videre nedover kan du bli kjent med forskjellene mellom disse to kredittkortene. Se her:

re:member black

Dett kan du oppnå med re:member black:

 • Du kan få tilgang til 150 000 kr i ledig kreditt
 • Med dette kortet får du 45 dagers rentefrihet
 • I 100 dager kan du spare opptil 2 000 kr med 5 % cashback
 • Koble kortet opp mot Apple Pay eller Apple Wallet
 • Du har eksklusiv tilgang til rabatt i over 200 nettbutikker
 • Det er ikke knyttet noen årsavgift til kredittkortet
 • 5 % cashback i 100 dager. Spar opptil 2 000 kr

Forsikring inkludert

Som nevnt ovenfor, så kan du få reiseforsikring inkludert hvis du betaler halvparten av kostnadene knyttet til transport med kredittkortet. Denne forikringen gjelder ikke bare for deg, men også partner og barn under 21 år som bor hjemme. Det kan også gjelde 3 stykker som du reiser sammen med.

re:member gold

Dette kan du forvente om du vil ha re:member gold:

 • Du får 16.9 % i nominell rente med dette kredittkortet. Dette er et av markeds laveste renter.
 • Det er heller ikke knyttet noe årsavgift til dette kortet
 • Du har i tillegg rentefrihet i opptil 45 dager med bruk av kredittkortet
 • Hvis du ønsker, så kan du søke opptil 150 000 i tilgjengelig kreditt med re:member gold

Gebyrfritt kontantuttak

Særlig når du er ute og reiser, så kan det være lurt å ha tilgang til noen kontanter og ha i lommeboka. Da passer det helt perfekt at du kan bruke re:member gold til å ta ut penger fra  en minibank uten gebyrer. Det er ikke tilfellet i enkelte kredittkort, men med re:member gold så kan du enkelt ta ut penger og du er kun nødt til å betale av rentene som hvis du skulle brukt det på netthandel.

Oppsummering av re:member

Re:member er en svært populær og god aktør innen kredittkortmarkedet. Du har to ulie alternativ til kredittkort i re:memeber black og re:member gold. Med disse har du ulike betingelser og vilkår, og dermed kan du velge det kredittkortet som passer deg best. Ved bruk av disse kredittkortene får du tilgang til en rekke fordeler som kan komme godt til nytte hvis du skal reise, spare penger eller bruke kredittkort på en enkel og god måte. I tillegg kan du få benytte deg av gode forsikringer som kan være veldig gunstig når du skal ut å reise og noe skulle skje. Hvis du bruker kredittkort når du handler på nett, så kan det vær et veldig sikkert alternativ hvis du skal bli utsatt for svindel eller lignende.

Allerede i dag kan du søke om å få re:member med kredittgrense helt opptil 150 000 kr. Det betyr at du kan bruke kredittkortet til alt fra kjøp av hverdagslige ting til mer omfattende enkeltkjøp eller reiser. Sørg for at du gjør deg godt kjent med betingelser og vilkår, slik at du er vet hva du går til når du mottar og bruker kredittkort fra re:member. Du kan enkelt bruke nettsiden til re:member til å lese om kredittkort, kunders erfaring, fordeler og alt du må vite. Har du noen spørsmål, så kan du eneklt ta kontakt med aktøren med kontaktinformasjon som er tilgjengelig på nettsiden.