Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans ønsker å hjelpe deg å finne gode løsninger sammen med deg og banker knyttet til lån. Sammen skal de hjelpe med å finne gode løsninger, vilkår og spare deg for penger.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Nominell rente fra 3.25 %
 • Lånebeløp opptil 1 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 10 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 1 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 10 år
 • Nominell rente fra: 3.25 %
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei

Fordeler

Lån opptil 2 500 000 krHjelpe deg med lånetilbudGod rente Velg mellom nedbetalings tid fra 1 - 10 årVirkeliggjør lånedrømmen din

Ulemper

Godtar ikke betalingsanmerkninger

Om Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans etablerte seg i 2004 med et mål om å tilby sine kunder bedre tilbud på produkter og tjenester som har en påvikring på privatøkonomien til folk. Siden 2004 har TjenesteTorget hjulpet over 1 million kunder med akkurat dette, og de samarbeider med over 500 leverandører innen ulike produkt-og tjenestekategorier. Det som er veldig unikt med TjenesteTorget er at man enkelt kan bruke denne plattformen for å få tilbud fra flere av disse leverandørene på samme tid. Slik kan du et sammenligningsgrunnlag, og på denne måten kan du velge leverndørene med de beste betingelsene. Dette sparer tid for du slipper å besøke flere nettsider for å sammenligne.

I tillegg er leverandørene fullstedig klar over at de konkurrerer mot andre leverandører og vil dermed yte det lille ekstra for å skille seg ut. På denne måten kan forbrukere få et enda billigere alternativ. På grunn av alle de ulike leverandørene til ulike kategorier, har Tjenestetorget utviklet flere nettsider som spesifiserer seg mot ulike produkter og tjenester. I dette tilfellet skal vi ta for oss Tjenestetorget Finans som tilbyr ulike former for lånetyper. På vår side har vi ført opp Tjenstetorget på billån, og på denne måten kan du sammenligne deres vilkår og betingelser, mot andre leverandører av billån.

Dette er Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans er en låneformidler, som ønsker å hjelpe sine kunder med å realisere folk sine ønsker om å få godkjent lånesøknader og forhåpnetligvis tilby lavere betingelser enn andre. Tjenestetorget Finana arbeider aktivt med sine samarbeidsbanker og kunder for å komme frem til løsninger som gagner begge.

Når du søker de fleste lån hos Tjenestetorget Finans, så fyller du et kortfattet søknadsskjema på siden til det aktuelle lånet. Videre vil Tjenestetorget Finans videresende denne søknaden til samarbeidsbanker som er aktuelle. Du vil deretter få tilsendt lånetilbud fra långivere som ønsker å tilby deg lån og det er opp til deg om du vil signere låneavtale eller ikke. Det er ingen kostnader knyttet til dette, og du er ikke forpliktet til å godkjenne lånetilbud hvis du ikke ønsker. På denne måte kan du også søke om lån for å se hva slags betingelser og vilkår du kan oppnå.

Billån med Tjenestetorget Finans

Tilfellet kan være at du har god kjennsakp til å kjøpe bil eller så kan det være at du er helt fersk og skal kjøpe din første bil. Det som går igjen for begge, er at det er høye kostnader som forekommer når du skal kjøpe og ha bil. I tillegg kan det også være utfordrende å finne riktig billån og vite hva som er det beste for deg. Alt dete kan billån hos Tjenestetorget hjelpe deg med. På grunn av gode økonomiske veileder som jobber hos Tjenestetorget og alle samarbeidsbankene som er etablert i markedet, så kan det være ganske sikkert at du kan få et godt lånetilbud ved hjelp av denne låneformidleren.

Benytt deg av Billånskalkulatoren

Under “Billån” på Tjenestetorget Finans sin hjemmesiden, så vil du ha tilgang til en Billånskalkulator. Denne er veldig gunstig å bruke for å se hva slags rente du kan få basert på lånebeløp og nedbetalingstid. I tillegg vil det forekomme etableringsgebyr og et termingebyr. Da kan du få et inntrykk av hva slags kostnader du kan forvente knyttet til billånet og det skaper forutsigbarhet. På denne måten kan du se hvor mye penger du har inn en måned og hvor mye penger som går ut en normal måned. Da kan du se hvor mye penger du har til overs, og hvor mye du kan bruke på et billån. Dette er en fornuftig handling å gjøre før du i det hele tatt har søkt om lån.

Vilkår og betingelser

Her kan du få en oversikt over hva du kan forvente av vilkår og betingelser når du skal søke om billån hos Tjenestetorget Finans:

Betingelser for billån

 • Effektiv rente fra 5.4 %
 • Lånebeløp fra 10 000 til 2 500 000 kr
 • Nedbetalingstid kan være alt fra 1 til 10 år

Krav for å søke billån

 • Du må ha fylt 18 år
 • Tjenestetorget Finans krever at du har fast inntekt
 • Du kan ikke søke om mer lån enn 5 ganger din egen årsinntekt

Dette bør du se etter i et billån

Når du skal sammenligne ulike lånetilbud fra långivere, så kan det være noen faktorer du bør legge ekstra merke til. Det som er veldig aktuelt, er hva slags effektiv rente du vil oppnå og gebyrer som er knyttet til lånet. Har du tilgang på en lav effektiv rente, så vil ikke lånet koste deg like mye som et lån med høyere effektiv rente.

Du kan få hjelp og rådgivning

I flere tilfeller kan det være vanskelig å ta riktig avgjørelse og se hva som er best for egen situasjon. Tjenestetorget har flere verktøy som er tilgjengelig for deg. Det kan være et skjema du kan benytte deg av, som gir rådgivere fra låneformidleren muligheten til å forhandle med samarbeidsbankene på dine vegne. Dette er helt gratis og forplikter det ikke til noen ting. På denne måten kan du spare energi og tid.

Slik fungerer det når du skal søke billån

Det første steget et å sørge for at du tilfredsstiller kriteriene for å søke billån hos Tjenestetorget Finans og at du er betalingsdyktig. Det vil Tjenestetorget Finans undersøker når de tar kredittsjekk av deg. På forhånd er du ikke nødt til å vite hvilke bil du skal kjøpe, men du kan ta kontakt med långiveren du velger å bruke for å få lånebevis. Lånebeviset sier noe om hvor mye du kan få i lån.

Dette lånebeviset løses inn når du bestemmer deg hvor hvilke bil du ønsker å kjøpe. Bilen du skal kjøpe er også långiveren nødt til å godkjenne. Grunnen for det er at långiveren vil ta pant i bilen i tilfelle du ikke skal klare å betjene lånet. Det positive er at du vil få bedre betingelser enn hvis långiver ikke hadde tatt pant i bilen. Vet du hvilken bil du skal kjøpe fra begynnelsen så er det ikke noe problem og du kan gi beksjed om det til långiveren med en gang.

Dette er billån hos Tjenestetorget Finans

Med Tjenesttorget Finans har du mulighet til å finne gode løsninger for billån. Det er på grunn av alle samarbeidsbankene til låneformidleren, som kan sørge for at du kan få et godt sammenligningsgrunnlag og på den måten kan finne et godt billån for deg og din situasjon. Skal du være usikker på valgene dine eller har spørsmål på vegen, så har Tjenestetorget tilgjengelig økonomiske rådigvere som kan hjelpe deg hvis det skal oppstå noen utfordringene.

På nettsiden til Tjenestetorget Finans har du tilgang til å bruke en Billånskalkulator, som kan gi et inntrykk av betingelsene du kan oppnå og hva billån vil koste deg. Dette kan legge til rette for forutsigbarhet, ettersom du kan bruke din egen økonomi til å se hvor mye penger du har til overs for å betjene billånet. Uansett hvilken lånetype du ønsker å ta, så er det alltid lurt å gjøre gode forberedelser og kjenne til sin egen økonomi. På denne måten slipper man i større grad negative overraskelser på veien. Det samme gjelder lånetilbud som du mottar fra långivere. Sett deg alltid inn i lånetilbudet og låneavtalen, slik at du vet hva du signerer og går til.