Ferratum

Ferratum

Ferratum tilbyr deg fleksikreditt som du kan låne ved hjelp å mobilen eller datamaskinen din. Hele søknadsprosessen foregår på nett og du får svar relativt. Du har tilgang til å bruke tilgjengelig kreditt i hele Europa om du ønsker det.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv Rente fra: 199.8 %
 • Lånebeløp: 1 000 - 30 000 kr
 • Nedbetalingstid: 0 - 36 mnd
 • Aldersgrense: 20 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 1 000 - 30 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 36 mnd
 • Rente: 103.4 %
 • Effektiv Rente: 199.8 %
 • Aldersgrense: 20 - 70 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 0 kr
 • Etableringskostnad: 0 kr
 • Administrasjonsavgift: 0 kr

Fordeler

Ta ut penger så ofte du vilAlt skjer digitalFleksible tilbakebetalingLån uten egenkapital20 års aldersgrense

Ulemper

Høy effektiv rente
Gå til Ferratum

Annonselenke

Om Ferratum

“Vårt mål er å skape høykvalitets brukervennlige bankopplevelser for alle” er en visjon som Ferratum er basert på og lever etter. Siden de ble etablert i Finland i 2005 har de hatt som mål om å være et godt alternativ i lånemarkedet for de som trenger fleksibel kreditt. I dag tilbyr de banktjenester i Afrika, Asia, Europa, Sør-A,merika og Australia. De ønsker å gjøre banktilverelsen mindre omfattende og bedre for forbrukerne. I tillegg ønsker de å realisere drømmene til sine forbukere og er villig til å hjelpe til på veien.

Ferratum har stor tro på den digitale banken i tiden fremover, og derfor har de tilrettelagt for gode brukeopplevelser på ulike enheter som mobiltelefon og datamskinen. De har et bevisst forhold til sine verdier, og de er i stor grad basert på profesjonalitet, nytenkning, kundefokus og etiske prinsipper. Med dette menes at de alltid er innstilt på å lære og ta et ansvar i markedet.

De ønsker å tilby innovative løsninger som er bygd opp av å prøve og feile. I tillegg til dette vil de også ha kundene i fokus, og ha produkter og tjenester som er gode for sine låntagere. Alt dette er de motivert å gjøre med etiske prinsipper, som skal skape et fantastisk miljø for sine låntagere og ansatt

Ferratum er også opptatt av å tilby ansvarlig utlån. Det betyr at de har en grundig prosess som skal gjennomføres før noen har mulighet til å låne kreditt hos de. Blant annet må du fylle inn personlig og økonomisk informasjon, og deretter vil Ferratum ta en kredittsjekk av deg. Dette er pålagt av aktører i lånebransjen for å sikre ansvarlig lån for långiver og låntager. Videre bruker långiver også BankID for å gjennomføre prosessen på en sikker og effektiv måte.

Fleksikreditt med Ferratum

Med fleksikreditt fra Ferratum så har du mulighet til å få låne inntil 30 000 kr. Andre ord man kan bruke er forbrukslån eller smålån. Hvor mye du kan låne, vurderes ut fra Ferratum sine rettningslinjer. Dette vil regnes ut fra din inntekt, gjeld, kredittsjekk og lignende faktorer. På denne måten kan du få lån som er tilrettelagt for din økonomiske situasjon. Hvis du har fått godkjent lån med Ferratum, så kan du bruke pengene til akkurat hva du ønsker, og du betaler kun for kreditten du har benyttet deg av. Ferratum erfaring blant kunder er veldig gode på grunn av dette. Dette er punkter som går igjen når du skal søke om fleksikreditt:

 • Det finnes ikke noe krav for sikkerhet som du må stille for å ta lån
 • Det er en gratis og uforpliktende lånesøknad som betyr at du ikke trenger å betale noe for å søke, og du er ikke nødt til å godta lånet selv om du får et lånetilbud.
 • Du har muligheten til å gjøre ønsket uttak av det du har tilgjengelig i kreditt.
 • Fleksikreditt kan du bruke til akkurat det du ønsker, og ingen kommer til å kontrollere hva du skal bruke pengene på.
 • Du kan betale ned hele lånet når du ønsker, så du står fleksibelt til i forhold til nedbetaling.
 • Et minimums månedsbeløp som du må betale er 500 kr.
 • På Ferratum har du oversikt og kontroll over lånet ditt.
 • Under søknaden og når du skal signere låneavtalen, så kan du på en enkel og sikker måte gjøre det med BankID.

Betingelser og vilkår for lån

Alle lån har ulike renter, effektive renter, gebyrer, nedbetalingstid osv… Her skal vi sette opp hva du kan forvente når du søker fleksikreditt hos Ferratum:

 • Du kan søke fleksikreditt fra 1 000 til 30 000 kr
 • Nominell rente er 114.98 %
 • Effektiv Rente er 199.8 %
 • Minimum betaling per måned er 500 kr eller 14 % av utestående kreditt
 • Nedbetalingstid er fra 0 til 36 måneder
 • Det er ingen uttaksgebyrer
 • Det finnes heller ingen terminebyrer

Hvem kan søke lån hos Ferratum?

Det finnes individuelle regler for hvem en långiver ønsker å låne penger til, også finnes det lover og regler som er regulert av staten. Ferratum erfaring er svært god blant de som har mulighet til å søke. Her skal vi ta for oss ulike kriterier søkere hos Ferratum på tilfredsstille for å få innvilget fleksikreitt:

 • Du må være mellom 20 og 70 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Ha en norsk bankkonto
 • Som søker på du ha registrert bostedsadresse i Norge
 • Du kan ikke ha betalingsanmerking eller inkasso
 • Som en hovedregel, kan du ikke låne mer enn fem ganger din egen inntekt

Slik søker du om lån hos Ferratum

Om du må kjøpe ny omvaskmaskin, reise på ferie eller pusse opp, så kan det være nyttig med litt ekstra penger. Med Ferratum er det mulig, og vi skal ta deg gjennom søknadprosessen til Ferratum. Hele prosessen foregår på nett, og du avgjør selv om du ønsker å søke fra PC eller mobil. Dette har gitt Ferratum erfaring som er veldig bra! Videre går du frem slik som dette:

 1. Fra Ferratum sin nettside velger du ønsket lånebeløp. Du kan velge fra 1 000 til 30 000 kr, som du kan få i tilgjengelig kreditt.
 2. Du vil få opp et søknadsskjema der du skal fylle ut relevant informasjon. Først kan du velge å bruke BankID for å identifisere deg selv. Videre kan det for eksempel være personlig informasjon som navn, adresse, personnummer og alder. Videre skal du fylle inn økonomisk informasjon som gjeld og inntekt.
 3. Det kan være tilfellet at du får et lånetilbud ganske og da kan du enkelt akseptere lånetilbudet med BankID, slik at du kan få tilgang til kreditten.

Det er ingen garanti for det, men hvis du søker før klokken 14 i ukedagene, så kan tilfelle være at du får tilgang til kreditten sammen dag. På denne måten er låneprosessen rask og effektiv. Det er på grunn av moderne teknologi og automatisert kredittsjekk.

Når du skal søke fleksikreditt med Ferratum

Hvor mye skal du søke? Ferratum erfaring

Det kan være en vanskelig vurdering å ta, når du skal bestemme deg for hvor mye du skal søke om i lån. i tillegg kan det være forskjell på hvor mye du ønsker å søke og hvor mye du kan få tilgjengelig i kreditt, basert på kredittvurdering. Allikevel så anbefaler vi ikke å låne mer enn du har råd til å betale tilbake. Sannsynligvis ønsker man å låne penger til noe man skal kjøpe, og det kan lurt å låne for å dekke hele eller deler av beløpet som skal betales.

Det kan være lurt å se for seg hvordan økonomien ser ut i tiden fremover, slik at du kan tenke deg hvor mye penger du har til overs for å betale ned på lånet. Når det gjelder kredit, så betaler du gjerne et månedlig avdrag og renter for lånet.

Ferratum er også satt opp slik, at hvis du ønsker å låne 5 000 kr, men får vite at du er kvalifisert til å søke om 15 000 kr, så kan du enkelt øke tilgjengelig kreditt opptil 15 000 kr på hjemmesiden til Ferratum.

Slik betaler du ned lånet

Når du har fått godkjent lån, så vil Ferratum sende over en faktura via e-post eller i posten. Det er opptil deg og hva slags informasjon du fyller inn på nettsiden deres. Du kan også betale via hjemmesiden, og da har du muligheten til å betale ned minstebeløpet og inntil hele lånesummen.

På denne måten øker du tilgjengelig kreditt

Som nevnt, så kan du øke kreditt som skal være tilgjengelig for deg. Enten så har du fått muligheten til å få mer kreditt når du søker om lånet og kan øke ut fra det, eller så kan du søke om å øke kreditten. Det kan du enkelt gjøre inne fra nettsiden og du må finne “Hev kredittgrensen”. Der kan du signere en godkjennelse på at du ønsker å utvidde låmet. Vanligvis vil du få svar relativt kjapt om du kan få øke tilgjengelig kreditt. Dette er har gitt Ferratum erfaring som er svært gode!

Hvor mye skal du betale i måneden?

Ferratum har som en minimumsgrense at du skal betale 14 % av gjeld som er utestående eller minst 500 kr. Dette kommer an på hvilken av summene som er størst.

Fordelene du får med Ferratum

Det finnes flere fordeler med å søke om fleksikreditt med Ferratum. Hvis du er i tvil, så kan disse fordelene veie opp slik at du kan søke om fleksikreditt for å realisere din drøm.

 • Med Ferratum får du vanligvis svar på lånesøknaden direkte når du har søkt med BankID
 • Hele prosessen hos Ferratum skjer digitalt og det vil ikke forekomme noe form for fysiske dokumenter. Dette er miljøvennlig og moderne.
 • Du har muligheten til å få et fleksibelt lån, som du når som helst kan betale ned uten noen form for ekstra kostnader

Ferratum erfaring

Ferratum erfaring er relativt gode hvis du er ute etter å søke om lån på en rask og effektiv måte. De markedsfører selv på sin egen nettside at du kan få lånet på sammen dagen hvis du søker på en hverdag før klokken 14. Trenger du penger, så er det et veldig godt alternativ. I tillegg foregår hele prosessen på nettsiden eller mobil, som er helt opp til den som søker. Det betyr at du slipper å forholde deg til papirer og ventetid. Ferratum har nemlig utarbeidet et moderne system ved hjelp av god teknologi. Så lenge du gjør deg kjent med vilkår for å søke lån og innfrir dem, så har du gode muligheter til å søke lån.

Når du skal søke fleksikreditt hos Ferratum, så anbefaler vi som alltid at du gjør deg kjent med alle betingelser og låneavtalen på best mulig måte. Det gir Ferratum erfaring på best mulig måte! På denne måten er du forberedt og vet hva du går til når du skal betjene lånet. Som norsk lov sier, så du har du uansett 14 dagers angrerett fra godkjent lånetilbud. Hvis dette er tilfellet kan du enkelt følge instruksene i låneavtalen om angrerett og på den måten unngå å betjene lånet hvis du angrer deg.