Lendo

Lendo

Lendo gir deg en unik mulighet til å søke ulike typer lån og kredittkort. Når du sender din lånesøknad hos Lendo, vil ulike långivere registrere det og kjempe om deg. Det er helt gratis og uforpliktende å søke hos Lendo.

Motta tilbud

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv rente fra: 5.33 %
 • Lånebeløp opptil 500 000 kr
 • Nedbetalingstid opptil: 15 år
 • Aldersgrense: 20-70 år
 • Inntektskrav: 120 000 kr

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 15 år
 • Rente: 4.9 - 23.44 %
 • Effektiv Rente: 5.33 - 49.92 %
 • Aldersgrense: 20 - 75 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Etableringskostnad: 900 kr
 • Administrasjonsavgift: 45 kr

Fordeler

Lav aldersgrenseBra lengde på nedbetalingstidHøyt lånebeløpLedende låneformidlerBillån med og uten sikkerhetGratis og uforpliktende
Gå til Lendo

Annonselenke

Lendo anmeldelse

I Lendo anmeldelse tar vi for oss det vi mener er verdt å vite når man skal søke ulike typer lån og kredittkort hos denne låneformidleren.

Lendo er låneformidler som samarbeider med 25 banker. I løpet av en måned hjelper de tusenvis av nordmenn å refinansiere ulike lån eller sikre laveste rente på ulike forbrukslån, kredittkort og refinansieringer. Dette hjelper kundene med å få de beste betingelsene må markedet. Man tror kanskje banker skrur opp renten når de får tilbud tilsendt fra en annen aktør, men det stemmer ikke. Banker som får lånesøknader tilsendt fra Lendo, vet at de samarbeider med mange banker og fokuserer dermed på å levere konkurransedyktige betingelser og vilkår.

Långiverne Lendo samarbeider med, er banker som Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank/Ya Lånet, TF Bank, Eika Bank, Nordea Direct, Svea Finans, Nordax Bank, Avida, re:member, Instabank, BRAbank, Bluestep, Kraft Bank, BN Bank, Express Bank, Thorn, Komplett Bank, Sparebank 1 Finans Midt-Norge og Bank2.

Lendo samarbeider altså med disse långiverne for å sørge for at kundene får de beste tilbudene på markedet. I tillegg er Lendo basert på regler og retningslinjer fra . Lendo anmeldelse gir deg den informasjon som er nyttig for å velge en slik løsning for å søke ulike type lån.

Lendo anmeldelse kan også fortelle at aktøren er en del av Schibsted, som er en av Norges aller største mediekonsern. Schibsted eier blant annet VG, Aftenposten, Finn.no, Dine Penger og mye mer. Lendo er også en låneformidler som man finner i andre land som Danmark, Sverige, Østerrike og Finland. Ikke er Lendo basert på å videreformidle lån og kredittkort, men de har også fokus på egne ansatte og internt arbeid. I 2022 ble Lendo kåret til en av de beste arbeidsplassene i Norge av “Great Place To Work”. Det gjenspeiler Lendo sin visjon om å være best internt og eksternt.

Slik fungerer søke- og låneprosessen hos Lendo

I det tradisjonelle lånemarkedet tilbyr banker forskjellige betingelser og vilkår til kunder. Det kan være svært tid- og energikrevende å finne en bank som passer best for egen situasjon. Når man benytter seg av Lendo, så leverer du en lånesøknad innen et bestemt type lån også vil du få lånetilbud fra ulike banker. Vanligvis får man lånetilbud innen et døgn som er tilgjengelige i 30 dager. Da er det opp til en selv om man ønsker å godta lånetilbud eller ikke. Slik kan man også sammenligne lånetilbud fra ulike banker og velge lån etter eget behov.

Gratis og uforpliktende

Når man skal søke lån eller hos Lendo, så er det helt gratis og uforpliktende. Det betyr at du kan sende inn en lånesøknad uten at det koster noe, og man er ikke nødt til å velge et lånetilbud uansett hva. Når man benytter seg av Lendo, er det akkurat som om man skulle søkt direkte hos banken. Det vil ikke forekomme noen ekstra kostnader. Samarbeidet mellom Lendo og bankene fungerer på den måten, at bankene betaler Lendo for at de gir muligheten til å videreformidle lånesøknader. I tillegg garanterer bankene at man får like gode renter som hvis man skulle søkt direkte hos banken. Med Lendo anmeldelse får man er god oversikt over nyttig informasjon om denne låneformidleren.

Etter du har søkt lån hos Lendo

Når du har sendt inn lånesøknad med Lendo, så vil du etter en stund få beskjed på tekstmelding eller e-post når du får tilbud fra en långiver. Det som er viktig å huske da, er at man må vente til man har mottatt flere lånetilbud slik at man kan sammenligne. Hvis man godtar det første budet uten å vente, så er det lite sannsynlig at man får det beste lånetilbudet. Det kan ta opptil et døgn før man får svar fra långivere, så gi det litt tid. Når alle bankene har gitt sitt lånetilbud vil du få beskjed om det på enten tekstmelding eller e-post fra Lendo. Er du usikker, så kan du når som helst gå inn på brukeren din hos Lendo og trykke på “Mine tilbud” for å se hva slags tilbud som er tilgjengelig.

Lendo tilbyr deg personlig hjelp

Skulle man ha noen form for problemer eller utfordringer med lånesøknaden eller informasjon om vilkår, betingelser eller lånetilbud så er de tilgjengelig for deg. Det betyr at du har muligheten til å få personlig hjelp av økonomiske rådgivere hos Lendo. Lendo kan kontaktes på 220 07 070. Man har mulighet til å nå de på telefon:

 • Mandag til torsdag - 09:00 til 21:00
 • Fredager - 09:00 til 16:00
 • Lørdager - 10:00 til 15:00

Dette er et godt tiltak av Lendo som kan være svært nyttig for deres kunder.

Har du problemer med å snakke om gjeld?

I Norge har 1 av 10 problemer med egen økonomi. Det betyr at det er ganske normalt, men det er et tabubelagt tema. Resultatet av dette er personer som dette gjelder ikke vil innse sine problemer og prøver å gjemme dem. Når dette er tilfelle så gjør man heller ikke noe med det. Lendo har tatt initativ og bruker #snakkomgjeld for å gjøre dette temaet mer vanlig i dagens samfunn. De posisjonerer seg sentralt i hverdagen til folk og tar et viktig ansvar.

Lendo forbrukslån:

Hvis du skal søke forbrukslån hos Lendo, så må du tilfredsstille noen grunnleggende krav først. Dette er kravene:

 • Man må være mellom 20 til 70 år
 • Ha en årsinntekt på minst 120 000 kr. Hverken dagpenger eller stipend gjelder som årsinntekt for å få forbrukslån.
 • Hvis man er selvstendig næringsdrivende, så skal man ha betalt skatt i de to tidligere årene.
 • Man kan ikke ha betalingsanmerkning eller inkasso registrert på seg.
 • Man skal ha registrert en e-postadresse på seg selv
 • Et norsk telefonnummer må man ha registrert på seg selv
 • Hvis man ikke er norsk statsborger, så må man ha norsk personnummer og ha vært bosatt i Norge i minst tre år.

Om man kan tilfredsstille disse kriteriene, så er det kun långivere som står mellom deg og få innvilget et forbrukslån.

Nedbetalingstid på forbrukslån

Når det kommer til nedbetalingstid på forbrukslån, så kan man velge alt fra 1 til 5 år. Det gjør det fleksibelt i forhold til hvor du ønsker å betale ned forbrukslånet. Hvordan du justerer nedbetalingstiden vil ha noe å si for tiden man bruker for å nedbetale lånet og hva renten vil være. Hvis man setter en lengre nedbetalingstid, så vil månedsbeløpet bli lavere, men renten vil bli høyere. Om man snur det andre veien, så vil forbrukslånet bli billigere jo lavere nedbetalingstid du sette.

Hvis man skal sette en lengre nedbetalingstid enn 5 år, så er man nødt til å refinansiere gjeld.

Fordeler med forbrukslån hos Lendo

Det finnes fordeler fra å søke forbrukslån gjennom Lendo kontra andre låneformidlere. Når man søker forbrukslån hos Lendo, så er det mulig å få effektiv rente til minimum 7.54 %. og maksimum effektiv rente på 38.94%. Gebyrer og nedbetalingstiden vil være viktige faktorer som spiller inn for at det skal være tilfelle. Långivere markedsfører gjerne den nominelle renten, som er kun renten i seg selv. Når man skal ha fokus på renter, så er det den effektive renten som viktig. Det er den nominelle renten pluss andre kostnader som er bundet til forbrukslånet. Så det er den effektive renten man skal betale.

Når man skal søke forbrukslån hos Lendo, så kan man velge alt fra 10 000 til 500 000 kr. Det er mye penger som skiller de to summene, og det betyr at du kan låne etter behov og ønske. Husk, man må ikke låne mer enn man klarer å håndtere. Når man skal ta forbrukslån, så sett deg inn i hvor mye de månedlige kostnadene vil være og at man har råd til det.

Lendo anmeldelse av forbrukslån

Lendo har bygget opp et stort nettverk av samarbeidspartnere som er store i lånemarkedet. På denne måten kan folk bruke Lendo til å søke om forbrukslån, og slik kan Lendo videresende lånesøknaden til 25 banker. Da kan bankene lett ta en avgjørelse om de er interessert i å sende over et lånetilbud direkte til kunden. Hvis kunden får flere lånetilbud, så er det en fantastisk måte å sammenligne vilkår og betingelser.

Det handler om å ikke velge det første og beste i lånemarkedet. Sannsynligvis vil man ikke få det beste tilbudet hvis man bruker denne strategien. Bruker man Lendo kan man få flere lånetilbud, og det kan spare tid og penger. Vi anbefaler å søke forbrukslån med Lendo og det gjør tusenvis av andre som har lagt igjen anmeldelser rundt på nettet. Husk også at det er gratis og uforpliktende å sende en lånesøknad til Lendo. Det betyr at det ikke koster deg noe, og om du får lånetilbud er du ikke forpliktet til å takke ja. Man kan trekke seg unna hvis man ønsker det.

Vi håper at Lendo anmeldelse har git nyttig informasjon om forbrukslån.

Lendo refinansiering:

Hvis man har tenkt til å søke refinansiering med Lendo, så kan man møte mange fordeler. Man kan for eksempel få en effektiv rente ned til 7.54 % (Og opptil 38.94%) Gebyrer og nedbetalingstid er noe som kan være en betydelig faktor for at det skal være mulig. Det gjelder å gjøre gode undersøkelser slik at man vet hva man skal se etter når det kommer til nedbetalingstid og gebyrer.

Hva kan man spare på refinansiering?

Når man refinansierer smålån og kredittkortgjeld på 200 000 kr med en gjennomsnittlig effektiv rente på 25 %, kan det bli en betydelig besparelse å søke refinansiering gjennom en tjeneste som Lendo. Hvis vi bruker et eksempel fra Lendo: refinansiering av 130 000 kr over 5 år, med en effektiv rente på 12,73 %, vil ha en total kostnad på 43 382 kr, og en total tilbakebetaling på 173 382 kr. Dette viser at refinansiering med Lendo kan gi betydelige økonomiske fordeler. Ved å få en lavere rente kan man spare betydelige summer årlig. For eksempel, hvis man går fra en effektiv rente på 25 % til 12,73 %, kan man potensielt spare flere tusen kroner hvert år. Det kan være snakk om veldig mye penger over flere år, så det anbefales å undersøke mulighetene for å søke refinansiering hos Lendo.

Hvor mye kan man refinansiere hos Lendo?

Hos Lendo har man muligheten til å refinansiere uten sikkerhet fra 10 000 til 500 000 kr. Det betyr at hvis du har eksisterende gjeld som forbrukslån, smålån eller skyldig kreditt, så kan du refinansiere dette uten å stille egne verdier i sikkerhet.

Lendo gir deg også muligheten til å refinansiere med sikkerhet. Da får långiver en , så de føler at de ikke tar en like stor risiko. Dermed kan man refinansiere med en mye høyere lånesum. Lendo gir ikke ut nøyaktig lånesum på refinansiering med sikkerhet, men de lar deg sende inn informasjon om din situasjon også kan man kommunisere videre angående refinansieringen.

Lendo anmeldelse av refinansiering

Det som er veldig bra med refinansiering, er at man har mulighet til å få kontroll og oversikt over egen økonomi. Man vil også få renter og gebyrer knyttet til ett lån og ikke flere forskjellige. Når det kommer til renten, så er man på jakt etter en lavere rente enn man allerede har. Med Lendo er sjansen for det svært stor ettersom de har mange banker de samarbeider med.

Det finnes flere långivere som kan tilby refinansiering, men det er stor forskjell på vilkår og betingelser. Vanligvis så undersøker folk flere långivere og bruker mye tid på å søke seg rundt på nettet. Fordelen med bruk av Lendo, er at man kan sende en søknad og få tilbud fra flere av de beste långiverne i markedet. Det gjør Lendo til en unik plattform for søk av refinansiering med og uten sikkerhet. Som nevnt tidligere, så er dette helt uforpliktende og gratis.

Lendo anmeldelse sier også noe om at refinansiering ikke reduserer gjelden, men det skal gi deg bedre betingelser enn man har fra før. Det kan gjøre at man sparer penger som man kan bruke på å nedbetale gjelden raskere, eller så man har mer penger til overs til det daglige. Det er stor sannsynlighet at man kan realisere ved bruk av Lendo. De legger til rette for at man kan refinansiere med gode betingelser.

Vi håper Lendo anmeldelse har gitt nyttig informasjon om refinansiering.

Lendo kredittkort

Her kan man enkelt søke kredittkort

Som med ulike former for lån, kan man også søke kredittkort med Lendo. De samarbeider også med ulike leverandører  av kredittkort, som er en av de ledende og foretrukne kortene i Norge. Det er fordi man kan få gode betingelser og forsikringer med flere av kortene som er tilgjengelige.

Når man søker kredittkort med Lendo, så fungerer det slik at du sender inn en søknad. Når man fyller ut søknaden, så velger man hvilke kredittkort man er interessert i. Slik trenger man å tenke på en lånesøknad, som vil gjelde for alle kredittkortene man er interessert i. Lendo videreformilder lånesøknaden til långiverne de samarbeider med og kredittkortene som er interessante for deg.

Slik øker sjansen for å få godkjent kredittkort og du kan velge det som passer din situasjon best. Det kan variere om du er på utkikk etter betingelser på kredittkortet eller forsikringene som følger med. Det kan også være snakk om en god kombinasjon av begge. Som med refinansiering og forbrukslån, er det helt gratis og uforpliktende å sende inn en lånesøknad for kredittkort.

Fordelene med kredittkortene fra Lendo

Lendo samarbeider med fire leverandører av kredittkort. Det er kredittkort fra:

 • Re:member
 • Komplett Bank Mastercard
 • Instapay Mastercard
 • TF Bank Mastercard

Kredittkort har flere fordeler knyttet til seg. Det kan gjøre det lettere å finansiere et kjøp og betale på et senere tidspunkt. Hvis man benytter seg av kjøp på nett med kredittkort kan det være smart hvis man er redd for å bli svindlet. Flere av leverandørene tar ansvaret og man vil ikke være nødt til å betale for benyttet kreditt. Det samme gjelder hvis man reise utenlands. Da er det veldig normalt å benytte seg av kredittkort. Ved å benytte seg av kredittkort, kan man unngå å bli lurt. Flere kredittkort har også knyttet ulike forsikringer til seg. Det kan være snakk om reiseforsikring og lignende.

Her oppsummerer vi ulike fordeler som kan komme med kredittkort:

 • Ulike forsikringer
 • Cashback kan være inkludert
 • Man kan få bonuspoeng
 • Rabatter hos ulike butikker/bensinstasjoner
 • Flere kredittkort har rentefri utsettelse for betaling
 • Flere har kommer uten gebyrer

Når er kredittkort gunstig?

Når man skal betale for varer eller tjenester kan det være svært nyttig å benytte seg av kredittkort. Hvis man har knyttet reiseforsikring til kortet, så kan det være lurt å bruke det for å finansiere reisen. Flere bensinstasjoner tilbyr rabatterte priser på drivstoff, hvis man betaler med kredittkort. Det samme gjelder i flere butikker også. Vanligvis kan det være snakk om kampanjer i ulike deler av året. For eksempel, så kan man få 30 % rabatt på en datamaskin før skolestart om man benytter seg av kredittkort. Slik kan man spare en god deler penger.

Tilbake til reise eller handel på nett, så er det også fornuftig å benytte seg av kredittkort. Flere av leverandørene av kredittkort tar på seg ansvaret for problemer som kan oppstå. Det gjør det trygge for forbrukere å handle der man er usikker. Hvis en slik situasjon oppstår, så er det noe man kaller “Charge back”. Det går ut på at kunden har rett til å få tilbake pengene sine, hvis en selger ikke har tilfredsstilt forbrukerrettighetene. Et eksempel kan være at man betaler for en vare på forskudd, men man mottar den aldri.

Krav for å søke kredittkort

 • Man må ha fylt 20 år
 • Fast inntekt
 • Man kan ikke ha betalingsanmerkninger registrert på sitt navn

Når man søker kredittkort hos Lendo vil de ta kredittsjekk av søkeren. Det er en praksis som alle långivere må foreta.

Lendo anmeldelse av kredittkort

Lendo er et veldig godt alternativ for å spare tid og energi med å undersøke og søke kredittkort. Med hjelp av en søknad, kan man enkelt søke kredittkort hos flere leverandører. Slik øker sjansen for å få godkjent en lånesøknad for kredittkort, også kan man få et godt sammenligningsgrunnlag for å velge kredittkort i slutten av prosessen. Lendo anmeldelse gir deg et godt grunnlag for å velge en slik løsning.

Lendo har samarbeid med flere av de mest populære kredittkortene i markedet, som leverer gode betingelser og vilkår. Kredittkort er også et godt alternativ hvis man ikke ønsker å søke et forbrukslån eller smålån for eksempel. Kredittkort kan også være svært fornuftig å ha tilgjengelig om man skal ut å reise ettersom flere har gode forsikringer hvis noe skulle skje. I tillegg kan man få cashback og gode rabatter flere steder hvis man benytter seg av kredittkort. I tillegg så kan man betale ned benyttet kreditt på et kredittkort også kan man bruke det igjen senere. Da slipper man prosessen med å søke lån hver gang man trenger å finansiere noe.

Lendo billån:

Man kan søke billån med og uten sikkerhet

Lendo er svært fleksible hvis man skal søke billån hos dem. Er man usikker om man ønsker billån med eller uten sikkerhet, så er ikke det noe man trenger å bestemme seg for i søknadsprosessen. Først kan man fokusere på å sende inn søknaden, også kan man senere få tilbud og deretter velge om man ønsker lån med sikkerhet eller ikke.

Tar man sikkerhet, så kan långiver ta kontroll over bilen hvis man ikke klarer å betale ned billånet etter avtale. Fordelen med det, er at man får bedre betingelser på lånet. Hvis man velger uten sikkerhet, så vil lånet ha høyere betingelser, men ingen har kontroll over bilen utenom deg.

Hva er rentene knyttet til billån?

Hvis man skal søke billån hos Lendo, så fungerer det slik at Lendo mottar lånesøknaden og videresender den til sine samarbeidspartnere. Da konkurrere långiverne om å levere de beste betingelsene inkludert renten. Hver enkel långiver vil foreta en vurder av søkeren og sette renten etter sitt helhetsinntrykk. Derfor kan renten variere, og det vil også ha en stor påvirking om man velger billån med eller uten sikkerhet.

Lendo kan gi deg det billigste billånet

Når man skal finne det billigste billånet, så handler det i stor grad om hva den effektive renten ligger på. Det er det som de månedlige kostnadene vil være basert på. Hvis man har en lav effektiv rente, så vil man ha mer penger til å betale ned på billånet. Lendo gir deg en unik mulighet til å sende lånesøknaden til flere långivere samtidig. Slik kan man velge det billigste lånetilbudet og velge deretter.

Refinansier billånet ditt

Hvis tilfellet er at man har et billån fra før og vil se om det er mulig med en lavere rente, så kan man søke om billån og få lånetilbud. Da kan man enkelt flytte over billån hvis man får lavere rente. Dette kan man gjøre om man har billån med eller uten sikkerhet. Det er også helt uforpliktende å gjøre det. Slik har man en veldig god sjanse til spare penger og gjøre billånet mer lønnsomt. Ikke nøl og send en lånesøknad i dag!

Må man ha egenkapital for billån?

Mange lurer på om det er nødvendig med egenkapital for billån. Svaret på det er enkelt og greit nei. Ingen av långiverne krever at man skal ha penger tilgjengelig for å kjøpe en bil. Det som imidlertid kan være positivt med et billån, er at det kan sørge for at man får bedre betingelser. Akkurat som hvis man velger billån med sikkerhet. Hvis man viser långiver at man er penger for å bidra med, så en det en forsikring for långivere at man har penger til å betale ned lånet. Det er et positivt inntrykk. Men som sagt, det er ikke nødvendig.

Når man skal søke billån hos Lendo, så trykke man seg inn på “Billån” også kan man fylle inn lånesum, nedbetalingstid og eventuelt egenkapital. Man får også spørsmål om man skal kjøpe elbil. Det kan også ha en positiv innvirkning på betingelsene.

Når man har sendt søknaden, vil Lendo ta kredittsjekk og videresende lånesøknaden til långivere som tilbyr billån med og uten sikkerhet. Etterhvert vil man få tilbud fra långivere som er interesserte i å tilby billån. Får man flere lånetilbud kan man sammenligne og velge det beste billånet for egen situasjon.

Krav for å søke billån hos Lendo

Her er kravene:

 • Man må være mellom 22 og 65 år
 • Kunne vise til fast inntekt
 • Være bosatt i Norge
 • Man kan hverken ha inkasso eller betalingsanmerkning

Utenom dette står långivere fritt til å velge om de ønsker å sende lånetilbud til en søker eller ikke. Hvis tilfelle er om man skal billån med sikkerhet, så må man minimum ha kaskodekning som forsikring på bilen.

Eksempelrente: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 12.73%, kostnad 43 382 kr , totalt 173 382 kr.

Hvor mye kan man søke om billån?

Med Lendo kan man søke opptil 800 000 kr i billån. Det er et relativt stor billån, så man har mulighet til å finansiere ønsket bil. Hvis man skal ha billån med sikkerhet, så starter det fra 150 000 kr og oppover. Allikevel er det noen punkter långivere vurdere når det kommer til hvor mye man kan få i lån. Det er punkter som:

 1. Hvor mye man har i inntekt
 2. Utgifter som søkeren har
 3. Eksisterende gjeld
 4. Kredittvurderingen til søker

Hvis man for eksempel har en bil i innbytte eller egenkapital, så har man mulighet til å låne mer penger til med lavere rente.

Når blir pengene utbetalt?

Vanlig praksis, er at pengene blir utbetalt når lånedokumentene er signert. I tillegg må bilen være omregistrert, kjøpekontrakten må også være signert og levert til långiver.

Hvis tilfellet er at man velger billån med sikkerhet, vil pengene bli utbetalt til selger av bil eller forhandler. Om man har kaskofritt billån, så vil pengene bli overført til søker sin konto slik kan man kan betale selger/forhandler.

Lendo anmeldelse av billån

Hvis man har tenkt til å søke billån, så kan det være gunstig å bruke Lendo som en låneformidler. Det kan være veldig fornuftig for å oppnå gode betingelser og vilkår, samtidig som det kan spare tid og energi. Når man skal søke billån med Lendo, så er det veldig fleksibelt. Det er fordi man kan søke med og uten sikkerhet, med eller uten egenkapital og om det er elbil man skal kjøpe. Slik kan man velge etter egen situasjon og hva som passer en selv best

I tillegg trenger man ikke velge alt dette på forkant heller. Man kan vente å se hva slags tilbud man får før man bestemmer seg om man ønsker billån med eller uten sikkerhet. Dette er en fleksibel løsning som gir enda større sammenligningsgrunnlag og mange liker en sånn løsning.

Lendo anmeldelse kan også fortelle deg om man ønsker å søke billån, så er det gratis og uforpliktende. Det betyr at man kan søke uten at man er knyttet til kostnader eller å binde seg til et lånetilbud. Dette gir også en mulighet for å se om man kan få lavere rente hvis man har billån fra før av. Da kan man enkelt refinansiere via Lendo og velge en ny långiver for nedbetaling. Dette kan spare mye penger på sikt, og sørge for at man kan nedbetale lånet raskere eller ha mer penger tilgjengelig for hverdagen.

Lendo anmeldelse av billån oppsummert: Søk billån med Lendo i dag og få uforpliktende lånetilbud fra flere långivere på markedet.