Instabank

Instabank

Instabank hjelpe deg med å videreformidle din lånesøknad til flere banker. På denne måten sparer du tid, energi og sjansen er større for å få godkjent lånesøknaden din! Dette har gitt Instabank erfaring som er gode. Søk i dag, det er helt uforpliktende og gratis.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Nominell rente fra 4.99 %
 • Lånebeløp opptil 5 000 000 kr
 • Inntektskrav 120 000 kr
 • Nedbetalingstid: 3 - 15 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 100 000 - 5 000 000 kr
 • Nedbetalingstid: 3 - 15 år
 • Nominell rente fra: 4.99 % (Settes individuelt)
 • Aldersgrense: 23 - din alder + nedbetalingstid overstiger ikke 80 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Etableringskostnad: Avhenger av lånebehov
 • Termingebyr 50 kr
 • Tinglysning 540 kr for selveier og 440 kr for borettsandel

Fordeler

Refinansiere i bolig opptil 5 000 000 krGunstige lånebetingelser Valgfri nedbetalingstid inntil 30 årFylt 23 år og eldre

Ulemper

Kan ikke ha betalingsanmerkning Minimum årsinntekt: 250 000 kr
Gå til Instabank

Annonselenke

Om Instabank

I 2016 ble Instabank startet opp som en digital bank og de etablerte seg i lånemarkedet i norden. Det skulle ikke gå mer enn i underkant av fire år før banken hadde 50 000 kunder. Instabank har gjennom de siste årene hatt stort fokus på sine kunder, slik at de kunne utvikle gode løsninger for dem. Fokus har gitt Instbank erfaring som er veldig gode for sine kuner. Under utviklingen har moderne teknologi og salgsfinansiering stått sentralt. De er sikre på at dette vil fortsette å være i fokus for utvikligen videre i årene som kommer.

I årene som kommer er Instabank interessert i å utvikle prdouktet sitt til å tilby pantelån til sine kunder på en god måte. I tillegg ønsker de å bruke sin paytech-kompetanse til å hjelpe norske bedrifter med å skape innovative forettningsmuligheter. Det er fordi mange bedrifter har merket endringer i rammebetingelsene de har hatt tilgjengelig på grunn av økningen innen bærekraft, delingsøkonomi og innovasjon.

Resultatet av det er at flere vil tilby produktet som en tjeneste, istedenfor å selge det. Som for eksempel strømming, smarthus og bybil ser Instabank bare på som en start, og da vil det være nødvendig at bedrifter utvikler sin forettningsmodell. Instabank erfaring er gode og de ser på seg selv som en liten, smidig og handlekraftig som heier på bedrifter som vil ha fokus på utvikling.

Refinansiering hos Instabank

Instabank tilbyr et godt tilbud innen refinansiering med sikkerhet som du kan benytte deg av. På denne måten kan du samle dyre smålån eller kredittkortgjeld med bolig som sikkerhet. På denne måten kan du spare penger på å senke de månedlige kostnadene du har hatt til nå. Refinanasiering med sikkerhet hos Instabank kan sørge for at du får:

 • Du kan få rente helt fra 3.99 %
 • Få muligheten til å refinansiere helt opptil  5 000 000 kr
 • Velg nedbetalingstid fra 1 til 30 år. Det er opp til deg og din situasjon.
 • Søknaden hos Instabank er forenklet og effektiv. Hele prosessen foregår på nett.

Du har en unik mulighet til å refinansiere opptil 5 000 000 kr hvis du eier din egen bolig. På denne måten kan du få veldig gode betingelser, sammenlignet hvis du hadde refinansiert uten sikkerhet. Hvis du velger å refinansiere gjeld fra kredittkort eller forbrukslån, så vil Instabank betale ned gjelden knyttet til disse lånetypene. Instabank erfaring har vært svært gode på grunn av denne løsningen. Deretter vil du starte å betale ned på det nye lånet med bedre betingelser. Det vil si at du kan oppnå færre renter, færre gebyrer og en nedbetalingstid som passer deg bedre.

Krav for å søke refinansiering med sikkerhet hos Instabank

Det finnes også noen krav for at Instabank skal vurdere å godkjenne lånesøknaden din. Utenom lover og regler långivere må følge fra den norske stat, så kan de sette individuelle regler for egen risiko og behov. For Instabank gjelder disse kriteriene:

 • For å søke refinansiering med sikkerhet må du ha fylt minst 23 år
 • Du må eie din egen bolig
 • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger hvis du skal søke
 • Skal du søke hos Instabank må du ha en årsinntekt på minst 250 000 kr.
 • Du kan ikke ha en samlet gjeld på mer enn fem ganger din egen årsinntekt
 • I tillegg må du være sikker på at du har sjans til å betjene lånet selv om det skal forekomme en renteøkning på 5 prosentpoeng på gjelden du ønsker å samle
 • Det siste kriteriet går ut på din alder og nedbetalingstiden. De to kombinert kan ikke være høyere enn 80 år tilsammen.

Disse kriteriene har vært veldig fornuftig og Instabank erfaring har vært gode fra søkere.

Hvorfor refinansiere med Instabank?

 • Instabank vil sørge for at du får en lavere månedskostnad enn du hadde fra før
 • Du vil merke at du får mindre gebyrer og lavere rente
 • Dette vil resultere i bedre kontroll over egen økonomi, fordi du vil ha ett lån og en faktura å bry deg om
 • Du får en enkel prosess å forholde deg til. Instabank er innstilt på å hjelpe deg med det aller meste
 • Det er helt gratis og uforpliktende å søke om refinansiering med sikkerhet hos Instabank. Dermed trenger du ikke være usikker på om det koster noe å sende inn en søknad, og du trenger ikke å si ja når du får et lånetilbud

Hvordan søke med Instabank

Det skal være enkelt og greit å søke lån hos Instabank. Det har gitt Instabank erfaring som kundene er fornøyd med. Allikevel skal vi ta deg gjennom hvordan du kan fullføre din søknad. Ser her:

 1. Hvis du skal søke refinansiering med sikkerhet hos Instabank, så starter hele prosessen fra deres nettside. Trykk på “Lån” øverst på siden og trykk så videre på “Refinansiering”. Deretter kommer du videre inn til starten av søknaden.
 2. Først setter du inn beløpet du ønsker å refinansiere og deretter kan du velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker deg.
 3. Etter å ha stilt inn beløp og tid, så kan du enkelt se på høyresiden hva du kan forvente i få i renter, månedlig kostnad og totalkostnad på hele lånet. Deretter kan du trykke på “Søk nå”.
 4. Du vil bli sendt til en ny side der du kan bekrefte dine valg til nå. Når du har sett over det, blir du bedt om å fylle inn personlig informasjon som fødselsnummer, inntekt om du vil ha med en medsøker og lignende. Fyll ut denne informasjonen og trykk “Gå videre”.
 5. Deretter vil du sende inn en lånesøknad og Instabank vil deretter ta en kredittsjekk av deg. Da kontrollerer de inntekt, gjeld, eventuelle betalingsanmerkninger osv…
 6. Ut fra din informasjon og kredittsjekk så vil renten bli satt. Det kan hende at du får en hendvendelse fra Instabank om å levere inn ytterligere dokumentasjon hvis det er behov for det.
 7. Så kan det være at du får tilsendt et lånetilbud som du kan vurdere om du ønsker å godta eller ikke.

Slik fungerer nedbetalingen hos Instabank

Når du har fått et godkjent lånetilbud, så kan du forvente deg en helt ny hverdag og bedre økonomi. Allilevel så gjenstår jobben med å betale de månedlige kostnadene som er knyttet til ditt nye lån. Du vil få tilsendt en månedlig faktura fra Instabank som du trenger å tenke på. Den vil inneholde en fast sum og dato for betaling som du må følge. Instabank følger en fast betalingsdato den 20. hver måned.

Du har mulighet til å sette opp e-faktura eller avatlegiro hvis du ønsker. På denne måten er det lettere å ha kontroll på betalingen og det går automatisk. Hvis du ikke ønsker det som et alternativ, så vil du få faktura per e-post den 7. hver måned.

Instabank tar samfunnsansvar

Helt siden Instabank etablerte seg i 2016, har banken hatt et ønske om å bidra i samfunnet for det bedre. De mener at det ikke bare er enkeltpersoner i samfunnet som tar ansvar, men bedrifter som har mulighet burde også bidra. Med dette som et annet fokus, kom de ansatte i Instabank frem til at de vil hjelpe til med å bedre livene til barn som sliter i Norge. Med dette har de for eksempel hatt fokus på å hjelpe barn med kreft og støtte Stine Sofies Stiftelse. Dette er et unikt initiativ banken tar for å gjøre livene til barn bedre rundt omkring i Norges land.

Er du interessert i å støtte initativene som Instabank tar, så kan det være et godt alternativ å benytte deg av de som en långiver. En heldigital bank som tar et slikt ansvar er svært positivt og de vil hjelpe flere enn bare sine kunder med en bedre økonomisk situasjon.

Instabank erfaring

Etter etablering i 2016 har Instabank erfaring vært veldig bra fra sine kunder. Det har gjort långiveren til et godt alternativ i lånemarkedet i Norden. Det har gitt flere kunder Med god kundeservice, moderne løsninger og klare mål har Instabank sørget for uttalige fornøyde kunder gjennom de siste årene. Vi har tatt for oss refinansiering med sikkerhet, som er et godt alternativ hvis du ønsker å samle flere dyre lån til ett. Dette avhenger at du kan stille med bolig som sikkerhet og at du ikke har betalingsanmerkninger. Utover dette har Instabank noen andre kriterer du må forholde deg til. Det gjelder å gjøre seg kjent med disse kritereiene, akkurat som når du får låneavtalen. Gå gjennom dokumenter som dette nøye, slik at du ikke ender opp med betingelser eller vilkår du ikke var klar over.

I tillegg til at Instbank har stort fokus på moderne og innovative løsninger for å gjøre kundeopplevelsen bedre, så har de også stort fokus på å gjøre samfunnet bedre for barn. Ved hjelp av interne aktiviteter og donasjoner, sørger Instabank for at organisasjoner kan gjøre livet til flere barn bedre. Barn har dermed hatt Istabank erfaring som er svært gode også. Det kan være tilfellet der det er vold i hjemme eller barn som lider av kreft. Dette gjør bedrfiten til noe mer enn bare en bank, og som kunde sørger du for at Instabank kan fortsette med sitt arbeid for barns liv og helse. Du kan sende inn en uforpliktende og gratis lånesøknad i dag for å se om du kan bedre din økonomiske hverdag.