Paymark Finans

Paymark Finans

Benytter du deg av Paymark Finans sine tjenester, så har du mulighet til å søke om forbrukslån opptil 90 000 kr med en valgfri nedbetalingstid inntil 5 år. På denne måten har du et fleksibelt alternativ som du kan tilpasse din situasjon.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv rente rente: 6.96 - 23.4 %
 • Lånebeløp opptil 90 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Aldersgrense: 25 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 90 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Rente: 6.96 - 23.4 %
 • Effektiv Rente: 8.71 - 39.9 %
 • Aldersgrense: 25 - 99 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Etableringskostnad: 695 kr
 • Administrasjonsavgift: 19 kr

Fordeler

Lån opptil 90 000 krNedbetalingstid 1 - 5 år Gode renter Fyll ut hele søknaden på nett

Ulemper

Etableringskostnad på 695 kr

Paymark Finans Anmeldelse

Paymark Finans tilbyr usikrede lån fra 10 000 til 90 000 kr. Man har muligheten til å velge nedbetalingstid fra 1 til 5 år, så man har mulighet til å tilpasse nedbetaling etter behov. Med et slikt usikret lån eller forbrukslån, har man mulighet til å finansiere det man måtte ønske uten at noen har noe med det å gjøre. Derfor er dette et svært fleksibelt lån som kan passe bra hvis man skal pusse opp, reise, handle eller dekke uforutsette utgifter.

Det som er svært positivt med denne långiveren er at man har mulighet til å tilbakebetale hele lånet opptil 90 000 kr, hvis man ønsker og har økonomi til det. Norsk lov sier at man kan nedbetale hele under 50 000 kr, men Paymark Finans gir altså mulighet til dette opptil 90 000 kr. Det er svært gunstig og kan sørge for at lånet blir billigere fordi man slipper unna renter og gebyrer.

Paymark Finans gir søkere muligheten til å fylle ut hele lånesøknaden på nettsiden og ta for seg søkeprosessen der. Det er helt normalt i lånemarkedet i dag, og det sparer søker for tid og långiver for ressurser. Etter at forbrukslånet har blitt godkjent, tar det vanligvis en dagen til man får pengene overført på ønsket konto.

Under søknadsprosessen er de behjelpelig hvis man skal være usikker på noe eller har noen spørsmål. Det kan være svært nyttig hvis man er usikker på lånesøknaden for eksempel. Paymark Finans er tilgjengelig:

 • Servicesentralen er åpen fra mandag til fredag - 09:00 til 15:00.

Hvorfor velge Paymark Finans?

Paymark Finans er et godt alternativ for å søke forbrukslån på en trygg og enkelt måte. Ved hjelp av BankID og økonomiske rådgiver kan man gjennomføre låneprosessen på en god måte. Paymark Finans har i tillegg god erfaring fra lånemarkedet, som resulterer i god kompetanse samt profesjonell og personlig kredittsjekk. I tillegg vil også Paymark Finans sørge for at man låner penger for å realisere drømmen sin på god måte.

Få fast rente

Når man benytter seg av Paymark Finans så har man mulighet til å låne opptil 90 000 kr og få tilgang til en fast rente. Det gjør nedbetalingen forutsigbar og det legger til rette for å planlegge økonomien på en god måte gjennom månedene.

Paykmark Finans er en sikker løsning

Man kan enkelt bruke BankID for å levere lånesøknaden og deretter vil man få svar innen en time, så langt det er innenfor åpningstiden.

Så får man pengene

Paymark har av interesse å utbetale pengene så som mulig. Etter de har godkjent lånesøknaden, så går det vanligvis en dag etter man har fått godkjent lånet før man har pengene på egen konto. Det er relativt og et godt alternativ hvis man trenger penger fort.

Denne renten får man med Paymark Finans

Etter at man har levert lånesøknaden for forbrukslån, så vil Paymark Finans ta en kredittsjekk av søkeren. Kredittsjekken sammen med noen andre faktorer vil være med å bestemme hvilken rente man kan oppnå. I tillegg så bestemmes også hva slags lånesum man kan få tilgang til. Renten som de bruker ligger på alt fra 6.96 til 21.6 %. Hvilken rente og effektive rente vil man få presentert i lånetilbudet som Paymark Finans sender tilbake til søkeren.

Slik får man utbetalt pengene

Når man har mottatt lånetilbud fra Paymark Finans kan man enkelt signere låneavtalen med BankID. Da vil utbetalingen skje raskere og mer effektivt, og søkeren kan vente seg pengene dagen etter. Man har også mulighet til å signere papirer fysisk, og da vil långiver utbetale pengene så fort de har mottatt papirene med underskrift i posten.

Paymark Finans erfaringer

Paymark Finans er en enkel og god långiver som tilbyr forbrukslån på en trygg måte. Man kan låne alt fra 10 000 til 90 000 kr, med nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Det gjør at man på en fleksibel måte kan søke forbrukslån etter behov. Ved hjelp av BankID kan man enkelt søke og signere låneavtalen, slik at låneprosessen blir gjennomført på en sikker og effektiv måte. Etter at man har signert låneavtalen, kan man vanligvis få utbetalt lånet en dag etter. Det er relativt og et godt alternativ hvis man ønsker penger fort.

Denne långiveren operer med rente fra 6.96 til 21.6 %, og det bestemmes ut fra søker sin kredittsjekk og betalingsevne. Man kan få fast rente, som gjør at man får en forutsigbar nedbetalingsplan gjennom lånetiden. Norsk lov sier noe om at lån under 50 000 kr kan betales tilbake i sin helhet. Paymark Finans har gjort det mulig å betale tilbake hele lånesummen fra 150 000 kr hvis man har mulighet til det. Det er svært gunstig og kan sørge for at man kan få et mye billigere lån, ettersom man kan slippe unna renter og gebyrer.