TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard tilbyr kredittgrense opptil 150 000 kr og du har mange fordeler andre kredittkort på markedet ikke kan konkurrere med. Det er for eksempel forsikringer som reise, tyveri- og avbestillingsforsikring.

Søk kredittkort

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Nominell rente: 21.90 %
 • Lånebeløp: 30 000 - 150 000 kr
 • Minimumsbeløp å betale i måneden: 300 kr (eventuelt 3.3 %)
 • Rentefritt inntil 45 dager

Vilkår

 • Lånebeløp: 30 000 - 150 000 kr
 • Nominell rente: 21.90 %
 • Effektiv rente: 24.24 %
 • Årsavgift: 0 kr
 • Minimum betalingsbeløp i måneden: 300 kr

Fordeler

Gode forsikringerOpptil 150 000 krFull oversikt over forbrukUnike rabattkoderGebyrfritt43 dagers rentefri kreditt

Om TF Bank Mastercard

TF Bank er en heldigital bank som tilbyr ulike produkter og tjenster innenfor lån. I tillegg tilbyr de kredittkortet TF Bank Mastercard.De har i stor grad bygget opp sin egen plattform som er basert på automatisering, slik at låneprosessen kan være enkel og effektiv. I tillegg er også plattformen utformet for ulike tjenester, regioner, valutaer med mer, slik at de kan tilpasse seg etter behov. TF Bank ønsker å vokse på en kontrollert og behersket måte, og de tar grundig valg når de skal bestemme seg for å ekspandere i ulike land er markeder.

TF Bank tilbyr i all hovedsak tre produkter til sine kunder. Det er , forbrukslån og ulike løsninger innen e-handel. Dette er alle lånetyper som krever kredittsjekk, har tilgjengelig relativt små lånebeløp og de er en korte betalingsperioder. Vi tar for oss kredittkortet TF Bank Mastercard, og dette produktet kan du lese om videre nedover.

Kredittkort fra TF Bank

Med TF Bank Mastercard kan du få tilgang til unike fordeler og det er ingen gebyrer knyttet til kredittkortet. I tillegg kan du få rabatter og reiseforsikring som en del av pakken. Med dette kredittkortet kan du søke opptil 150 000 kr i tilgjengelig kreditt. Hvor mye du kan få vil evhenge av din kredittverdighet og hvor mye du ønsker å søke om. Videre kan du se hva slags betingelser og vilkår som gjelder for dette kortet:

 • Nominell rente er 21.90 %
 • Du kan få kredittgrense fra 30 000 til 150 000 kr
 • Hver måned så må du betale et minimumsbeløp på 300 kr eller 3.3 % av benytttet kreditt
 • Du har rentefrihet inntil 45 dager med kredittkortet
 • For å søke om kortet er du nødt til å være minst 18 år
 • Du er nødt til å tjene minst 150 000 kr i året

Hvordan søker jeg om TF Bank Mastercard?

Hvis du ønsker å søke om kredittkortet fra TF Bank, så er det en veldig enkel prosess som ikke tar mye tid. Du kan søke om kredittkort, men du er ikke forpliktet til å godta tilbudet etter du har søkt. Det vil si at du enkelt kan søke om kredittkort og deretter bestemme deg om du ønsker å ha det eller ikke. Her kan du se prosessen for å søke TF Bank Mastercard:

 1. Inne fra hjemmesiden til TF Bank, kan du trykke deg inn på “Kredittkort”. Derfra kan du trykke deg inn på “Søk om kort”. Du vil bli presentert for for et enkelt søknadsskjema der du må fylle ut personnummer, kontaktinformasjon, hvor mye du ønsker å ha som kredittgrense. Når du har fylt ut resterende del av søknaden kan du sende den inn, også vil TF Bank gjennomføre en kredittsjekk av deg og gå gjennom søknaden din, og bestemme seg for hva slags kredittgrense du kvalifiserer deg til.
 2. Blir søknaden godkjent av TF Bank, så vil du få varsel om dette og deretter kan du bestemme deg for å om du ønsker å motta kredittkortet eller ikke.
 3. Hvis du godtar, så kan du forvente at du får kortet i posten innen 5 til 10 arbeidsdager.

Fordeler med TF Bank Mastercard

Du har oversikt

Hvis du logger deg inn på “Min side” på TF Bank, så vil du ha en god oversikt over saldo og transaksjoner på ditt kredittkort. Hvis du skal glemme PIN-kode eller annen informasjon om kortet, så står alt det der inne.

Forsikret med id-tyveri

Gjennom året er det mange som blir utsatt for id-tyveri. Derfor kan det være en sikkerhet å tilgang til forsikring når du bruker dette kredittkortet. Med denne forsikringen har du inkludert hjelp på mobil 24/7 og du har mulighet til å få dekker kostnader knyttet til juridisk assistanse opptil 100 000 kr for hver enkelt situasjon som oppstår.

Reiseforsikring

Du får reiseforiskring inkludert i dette kredittkortet. Så lenge du bruker kredittkortet til å finansisere halvparten av kostnadene knyttet til reise, så er du dekket. Forsikringen er levert av Gouda, og du vil være dekket av deres reiseforiskring og avbestillingsforiskring. Dette kan være svært gunstig hvis du skal ut å reise.

Blir du syk, så er du dekket

Hvis du skal bli syk når du er ute og reiser, så er det en trygghet å vite at du er dekket av forsikring. Du har mulighet til å ta kontakte en alarmsentral som er åpen 24 timer i døgnet. Da har du tilgang på en sentral som har tilgjengelig leger, sykepleier og andre helsearbeidere som kan sørge for at du får assistanse.

Du og din leiebil er dekket

For mange er det helt vanlig å leie bil når de er ute og reiser. Hvis en situasjon skal oppstå, så dekker kredittkortet et maksbeløp på 10 000 kr i egenandel hvis det skjer noe med bilen.

Bagasje

Uheldigvis er det noen som opplever at bagasje blir sendt feil sted, forsvinner eller er at flyet er forsinket. Hvis dette er tilfellet, har du mulighet til å kreve erstatning.

Hvis du må avbestille

Det kan være at man blir syk eller blit utsatt for en ulykke før man skal reise. Da er det veldig godt å vite at kredittkortet kan dekke opptil 300 000 kr hvis du må avbestille reisen.

Rabatter og unike tilbud

Med TF Bank Mastercard får du tilgang til et fordelprogram som er organisert av TF Bank. Dette kan sørge for at du får mulighet til å benytte deg av ulike rabattkoder og rabatterte priser gjennom året. Dette kan spare deg opptil 30 % og det er en kjempefordel.

Fullstending kostnader som er knyttet til kredittkortet

Her får du en oversikt over alle kostnader som er knytet til kredittkortet og som kan forekomme i ulike situasjoner:

 • Kredittkortet har en årlig rente på 21.90 %
 • Du kan ha alt fra 30 000 til 150 000 kr i kredittgrense
 • Du må forholde deg til et minimumsbeløp på 300 kr eller 3.3 % i måneden
 • Utenom dette er det ikke knyttet noen gebyrer eller kostnader til bruk av kredittkortet

Oppsummering av TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et kredittkort som er levert av TF Bank. Dette er et kredittkort med en nominell rente på 19.9 % som er ganske valig i kredittkortmarkedet. Det som skiller kredittkortet fra andre, er alle fordelene du har inkludert. Det er omfattende forsikringer som dekker deg hvis du skal ut å reise, du har tilgang på unike rabatter og du har alltid oversikt inne fra TF Bank sin hjemmeside. Med dette kortet kan du få alt fra 30 000 til 150 000 kr i tilgjengelig kreditt. Det kan sørge for at du kan finansiere reiser og ulike forbruksvarer på en god måte.

For å få tilgang på kredittkortet så må du søke inne fra TF Bank sin nettside. Du blir bedt om å fylle inn nødvendig informasjon, og deretter vil du TF Bank vurdere din søknad og ta en kredittsjekk av deg. Videre vil de ta en avgjørelse om din kredittgrense basert på kredittverdighet og søknaden. Får du godkjent søknad, så kan du endelig bestemme deg om du ønsker å motta kortet eller ikke. Om du takker ja til kredittkortet, så kan du forvente å få det innen 5 til 10 arbeidsdager. Husk å sette deg godt inn i betingelser og hvordan nedbetalingen fungerer for dette kortet. På denne måten kan du betjene kortet på best mulig måte.