4Her

4Her

4Her passer for kvinner som sliter med hormonell balanse, seksuell helse, energinivå eller vitalitet. 4Her er spesialutviklet for kvinners helseutfordringer.

Les mer om 4Her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Kosttilskudd utviklet for kvinnehelse
 • Regulerer hormonell aktivitet
 • Kan øke lyst og seksuell aktivitet
 • Har flere positive fordeler for kvinnekroppen
 • Basert på 4 potente virkestoffer

Fordeler

Kan bidra til økt sexlystKan øke seksuell aktivitetKosttilskudd som kan bedre kvinnehelseFå 50 % rabatt de første 60 dageneHar flere positive bruksområder for kroppen

Ulemper

Gå til 4Her

Annonselenke

Om 4Her

Det finnes en god delg kvinner som kjenner på en del utfodringer knyttet til helse gjennom livet. Mer spesifikt så omhandler det gjerne sin fruktbarhet, sexlyst, samtidig som psykiske og fysiske utfordringer. Dette er basert på utfodringer knyttet til hormonell balanse i kvinners kropp, og det er dette som kan sørge for de nevnte utfordringene som kan oppstå.

Heldigvis bidrar naturen til flere virkestoffer som bidrar med ulike fordeler for menneskers kropp og helse. I dette tilfelle er det snakk om virkestoffer som kan virke til kvinners fordel når det kommer til å holde sexlyst og energi oppe i større grad. I tillegg kan det også sørge for en god virking for å regulere den hormonelle aktiviteten i kroppen.

Vitamail har flere ernæringsfysiologer som har jobbet med å utvikle et kosttilskudd som kvinner kan ta daglig, slik at man kan bekjempe utfordringer som må oppstå for kvinner. 4Her er basert på 4 unike og potente virkestoffer. Det er blant annet maca, som inneholder fytoøstrogen og den fungerer på den måten at den vidlikeholder en naturlig sexlyst og energi i kroppen. I tillegg så inneholder 4Her vitaminet B6, som også bidrar til hormonell aktivitet. Tiggernøtt er også et virkestoff som vedlikeholder sexlysten. Det siste virkestoffet er panax ginseng som har som fodel av den bidrar til fysisk og psykisk velvære balnt brukere.

Resultat ved bruk av 4Her

 • Hormonelle aktivitet: Vitaminet B6 og maca sørger for å at brukere kan holde vedlike en naturlig sexlyst og energi i kroppen. I tillegg sørger Damiana til en kognitiv og mental aktivitet på en god måte.
 • Lyst: På grunn av gode virkestoffer, så kan seksuelle organer fungere på en god måte.
 • Hormoner: Ved bruk av 4Her, så har man en god kilde til fytoøstrogen, som bidrar med å stimulere fruktbarheten og fysisk ytelse for kvinner.
 • Nervesystemet: Man kan få en beroligende effekt som kan sørge for koordinasjon og konsentrasjon.
 • Energi: 4Her hjelper kroppen med å gi den styrke og energi på en god måte

Dette er innholdet i kosttilskuddet

4Her er basert på fire unike og gode virkestoffer. I tillegg inneholder kosttilskuddet vitaminer som er godt dokumenter med god effekt på utfordringer knyttet ttil kvinnehelsen gjennom årene. 4Her er det vi kan kalle et kosttilskudd som fungerer godt psykisk og fysisk helse, samt en god energikilde, vitalitet og god seksuell helse.

Dette er de fire ulike virkestoffene i sin helhet

Etter studier og forskning, har Vitamail kommet frem til å bruke disse fire virkestoffene som gir gode resultater på kvinner sin helse:

Damiana

Damiana hjelper kroppen med å holde vedlike seksuell aktivitet på en normal måte, samtidig som den hjelper brukere med sexlyst. I tillegg gir også virkestoffet en god virking på psykisk og kognitiv aktivitet.

Tiggernøtt

Dette virkestoffet hjelper med å gi nervesystemet en beroligende effekt, samtidig som det gir jern til blodet og fremmer sexlysten i større grad.

Ginseng

Ginseng gir brukere en bedre vitalitet og konsentrasjon. Virkestoffet hjelper kroppen med kroppen, hvis man har redusert energinivå og det gir en positiv kraft til kvinnen.

Maca

Maca er en god bidragsyter til fytoøstrogenet som er er knyttet til det hormonelle systemet i kroppen. I tillegg vil det støtte brukere psykisk og fysisk, samtidig som det bidrar til å stimulere sexlyst og det gir styrke til fruktbarheten.

Slik bestiller du produktet

Vitamail har organisert en god måte for brukere å bestille og motta produktene som de har utviklet, og har for salg på sine nettsider. Dette er hvordan du går frem når du skal bestille:

 1. Man kan gå dirkete inn på nettsiden til det aktuelle produktet, som i dette tilfellet er 4Her. Du kan legge igjen ditt mobilnummer inne på siden, også vil Vitamail finne frem til din adresse. Du vil deretter motta 4Her i 60 dager til halv pris for å teste produktet.
 2. Du vil motta 4Her i din postkasse vanligvis innen 2 til 3 arbeidsdager. Sammen med produktet som følger det med en faktura.
 3. Videre fungerer leveranse av 4Her på en god måte. Vitamail vil sende deg produktet når du begynner å gå tom, slik at man slipper å stresse med dette selv. Hvis du ikke ønsker flere leveranser, så kan du enkelt kontakte kundeservide på e-post, telefon eller Facebook. Dette kan du gjøre innen 30 dager før neste leverandse, og da slipper du å motta flere kaplser med 4Her. Dette abonnementet er helt uten binding, og Vitamail fakturer 199 kr for frakt.

Studier om 4Her

Som nevnt, så inneholder 4Her fire ulike virkestoffer samt vitaminer som skaper et kosttilskudd som er svært effektiv for kvinner sine utfordringer knyttet til helse. 4Her er kort oppsummert et svært godt kosttilskudd for kvinner som styrker psykisk fysisk helse, energinivå, vitalitet og sexlyst. Mye av det som styrer disse faktorene er hormonene som befinner seg i kvinnens kropp, og det er vitalt for å legge til rette for kroppens prosesser.

I kvinnens kropp befinner det hormoner som reproduserer seg i eggestokkene, og disse tar også for seg østrogen og progreston som er svært sentrale når det kommer til menstruasjon og fruktbarheten. Videre skal vi gå mer nøyaktig inn på virkestoffene, vitaminene, fordelene med disse og hvordan de fungerer for kvinners sin kropp.

Damiana øker lyst og velvære

I løpet av kvinner sin levetid, så opplever omkring 40 % av alle kvinner en redusert følelse av sexlyst og det er helt normalt. Det har blitt utarbeidet et 12 ukers studie der flere forskere undersøkte kvinners sin sexlyst og opphisselse. Kvinnene som fungerte som deltakere i dette studiet var mellom 45 til 65 år, som i hovedsak skulle ta for seg kvinner i overgangsalderen. Disse kvinnene skulle ha fokus på å få i sen damiana.

Denne studien resulterte at et flertall av kvinnene fikk en økning i sexlysten sin. I tillegg til dette fant man også ut av damiana har en rekke andre fordeler for kvinner sin kropp. Dette er funnene og fordelene:

 • Flertall av kvinnene fikk mer sexlyst enn tidligere
 • Det hadde foredler knyttet til den mentale og kognitive aktiviteten
 • I tillegg hjalp virkingsstoffet til å vedlikeholde den mentale velværen der det oppstå nervøse spenninger og stress.

I 4Her kan man finne 100 mg damiana.

Dette er fordelene med tiggernøtt

Tigger nøtt som også er kjent som tribulus terrestris er også et sentralt vikringsstoff i 4Her. Tiggernøtt har kjennetegn med å være viktig i forhold til afrodisiakum. Studier og forskning har gitt informasjon om at denne urten er svært god for å øke sexlyst hos kvinner. Den samme studien som er nevnt tidligere, viste at kvinnene i løpet av den fjerde uken som hadde spist tiggernøtt, hadde økt lyst, opphisselse og mindre ubehag etter tilførsel av urten. I tillegg til dette viste og studiet at urten hadde flere fordeler:

 • Urten hjelper kroppen til å vedlikeholde utskillelse av urin
 • Det hjalp også til med å holde funksjonen og et behaglig urinsystem
 • Reproduktive organer hadde i stor gra den normal funksjon på grunn av urten
 • Organer som er knyttet til seksuell aktivitet og/eller hormonaktivitet ble godt ivaretatt på grunn av urten
 • Urten sørget også for god hjelp knyttet til nervesystemet hos kvinnene
 • Det hjalp for å vedlikeholde jerninnholdet i blodet, samt koagulasjonsevnen i blodet
 • Urten hjelper også med å rense blodet
 • Tiggernøtt er også en bidragsyter til hjertets noramel funksjon
 • Til slutt viste også tiggernøtt seg å være behjelpelig rettet mot kropps- ogmuskeltonus, samt energinivået

4Her inneholder 300 mg tiggernøtt.

Ginseng sørger for god psykisk helse

Ginseng har gode tradisjoner og har mennesker har benyttet virkestoffet i tusener av år. I dag så har ginseng vist seg å være et av de mest solgte naturproduktene rundt omkring i hele verden. I 4Her finner du 100 mg Panax ginseng. Dette er fordelene med ginseng:

 • Virkingen av ginseng kan hjelpe med å øke konsentrasjon og vitalitet
 • Hvis man opplever tretthet, så kan ginseng fungere godt
 • Det kan også hjelpe med å vedlikeholde den kognitive ytelsen
 • Flere har opplevd bedre hukommelse ved bruk av virkestoffet
 • Det kan virke til fordel for blodsirkulasjonen, som igjen er knyttet til hvordan hjernen presterer og reaktivitet
 • Mange brukere har også fått et bedre energinivå og livskraft

Virkestoffet maca har god virkning

I sammenheng med ginseng, så har maca en god del av de samme virkemåtene. Dette hjelper med å forestrerke virkingen for brukere av 4Her. Ulikheten er at maca er et adaptogen, som vil si at det hjelper kroppen å fungere bedre nor man opplever stressende situasjoner som kan oppstå. Dette er virkemåten for maca i kvinners kropp:

 • Maca kan hjelpe med å holde et godt nivå knyttet til en optimal vitalitet
 • Det kan fungere godt for psykisk og fysisk helse
 • Vedlikeholder en naturlig sexlyst og energi
 • Hjelper til med å holde orden på det hormonelle systemet i kroppen
 • Bidrar til støtte av beinhelsen gjennom overgangsalderen

4Her inneholder 300 mg maca.

Essensielle B-vitaminer

Det siste vi skal ta for oss er vitamin B. Dette er en sentraI ingrediens i 4Her, som fungerer godt for jobben det gjør for nervesystemet. Hvis man har mangel av vitamin B, så kan det sørge for dårlig hormonbalanse, nevrotransmittere og en ha en dårlig innflytelse på humøret som kan føre til lettere irritasjon. Her skal vi ta for oss de ulike B-vitaminene, fordelene og hva de bidrar med i positiv retning for kroppen:

Vitamin B1 hjelper med å:

 • Holde en normal energiomsetning i kroppen
 • Sørge for at nervesystemets opperetholder en normale funksjon

Vitamin B3 hjelper med å:

 • Holde en normal energiomsetning
 • Opprettholde normal hud
 • Gi en normal omsetning av jern
 • Redusere tretthet og utmattelse for brukere

Vitamin B5 hjelper med å:

 • Holde en normal energiomsetning
 • Redusere tretthet og utmattelse
 • Holde denpsykologiske funksjonen vedlike
 • Bidra til normal syntese og metabolisme av steroidhormonerI I tillegg til vitamin D og visse nevrotransmittere.

Vitamin B6 hjelper med å:

 • Regulere hormonell aktivitet
 • Vedlikeholde immunsystemets funksjon
 • Holde normal homocysteinomsetning
 • Holde en normal cysteinsyntese
 • Bidra til av protein- og glykogentilførsel i kroppen

Vitamin B9 som også kalles folat, hjelper med å:

 • Bidra til normal psykologisk funksjon
 • Bidrar til normal bloddannelse i kroppen

Vitamin B12 bidrar til:

 • Å gi kroppen en normal dannelse av røde blodlegemer
 • Dette vitamone sørger også for celledelingsprosessen
 • Til slutt sørger det også for en normal psykologisk funksjon

Vitamin B7 også kalt biotin, bidrar til:

 • Å sørge for normalt hår
 • Å vedlikeholde normal hud
 • En normal funksjon hos slimhinner
 • Til slutt en normal omsetning av makronæringsstoff

4Her inneholder i tillegg 75 mg magnesium, 14 mg jern, 150 μg jod, 55 μg selen, 10 mg sink og 0,5 mg kobber.

I tillegg vil vi nevne at magnesium og jern også er gode bidragsytere for å kjempe mot tretthet og utmattelse hos brukere. Jod har også den funksjonen for kognitiv funksjon. Selen hjelper kroppen med en normal funksjon blant hår, negler og skjoldbruskkjerteln. I tillegg er sink med å på å holde kvinner fruktbare og beholde reproduksjonsevnen. Kobber hjelper med å holde nervesystemet vedlike.

Vanlige spørsmål og svar om 4Her

 • Hvilke mennesker passer 4Her aller best for? 4Her er et kosttilskudd som er basert på helt naturlige råvarer og er særlig utviklet for kvinner på grunn av den hormonelle balansen, seksuell helse, energinivå eller vitalitet.
 • I hvilken form kommer 4Her i, og hvor ofte skal det tas? 4Her er levert i kaplser og det anbefales å ta to stykker daglig med et glass vann. Når det kommer til hvor ofte kaplsene skal tas, så anbefales det å ta daglig. For å oppnå optimal effekt, så bør man ta kapslene fra 4 til 6 måneder.
 • Kan det oppstå komplikasjoner for å ta 4Her hvis man er allergisk på noen måte? Hvis man er alleregisk mot noen av råvarene eller innholdsstoffene i produktet, så kan det være lurt å rådføre seg med en lege før man begynner å ta kosttilskuddet. Det er for å sørge for at man ikke møter på noen ubehagligheter, og kan bruke det på best mulig måte hvis man ikke er allergisk.
 • Er det et spesielt tidspunkt som egner seg best for å ta kosttilskuddet? Vitamail anbefaler at brukeren gjerne kan starte dagen med å ta kosttilskuddet. Det er ikke fastsatt, så det kan være fullt mulig å ta kapslene på andre tider av døgnet.
 • Finnes det en aldersgresne for å kjøpe 4Her? Vitamail har en øvrig aldersgrense på 18 år, som gjelder for alle produktene som kan bestilles av deres produkter.
 • Er det mulig å kjøpe 4Her på butikke eller apoteket, eller er det et andre steder man kan få tak det? Vitamail har ikke sine egne produkter tilgjengelig i butikker eller apotek. De kan bestilles fra det aktuelle produktet sitt nettsted. Grunnen for det, er at Vitamail ønsker at alle som ønsker å benytte seg av produktet, skal få ferske kapsler som blir sendt rett i postkassen hos folk. Dette er på grunn av service og kvalitet.
 • Er det mulig å ta 4Her kombinert med andre type medikamenter? På grunn av at 4Her er basert på flere naturlige råvarer og virkestoffer, som ikke har noe noen dokumentere bieffekter i kroppen, så kan man ikke garantere at noen legemidler kan skape komplikasjoner sammen med disse virkestoffene. Som en løsning for denne problemstillingen, anbefaler Vitamail at alle brukere av kosttilskuddet kontakter lege hvis de tar andre medikamneter fra før. Det kan være en fordel hvis personer som tar medikamenter for å høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer, å ta kontakt med lege. Dette er for å sørge for at det ikke oppstår noen komplikasjoner for brukere, og man kan sørge for at man gjennomfører hele prosessen på en trygg måte.
 • Kan det forekomme noen bivirkninger hvis man tar 4Her? Som nevnt tidligere, så er 4Her basert på naturlige råvarer og virkestoffer, som hovedsakelig ikke skal forårsake noen former for bivirkinger. Vitamail informerer allikevel om at man burde ta kontakt med en lege, hvis man er sensitiv for noe av innholder til kosttilskuddet.