Flex5X

Flex5X

De aller fleste kjenner at kroppen kan bli ør og vond når kroppen eldres. Derfor bør du ta Flex5X som er et godt alternativ for kosttilskudd.

Bestill her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Hjelper deg å utføre hverdagslig aktivitet
 • Reduserer stive og ømme ledd/muskler
 • Basert på 5 unike råvarer
 • Inneholder vitaminer
 • Hjelper å øke livskvaliteten
 • Over 90 000 brukere i hele norden

Fordeler

Etablert og populært produktØker livskvalitetenHjelper deg med stive muskler og leddAndre helsemessige fordeler50 % rabatt de første 60 dageneProduktet gir deg unike råvarer og vitaminer
Gå til Flex5X

Annonselenke

Om Flex5X

De aller fleste kjenner at kroppen kan bli ør og vond når kroppen eldres. Det kan være utfordrende å bevege seg som man er vant til, og hverdagslige gjøremål kan gjøre vondt i muskler og ledd. Dette kan resultere i at mange blir redde for å bruke kroppen til det man er vant til. Derfor kan Vitmail med stolt tilby deg Flex5X. Dette er et kosttilskudd som inneholder 5 ingredienser som har god vikring på muskler, brusk og ledd. I Norden har dette produkte over 90 000 kunder. Nesten alle opplever at kroppen blir stiv og vond når man blir eldre. Det blir vanskelig å bevege seg, og hverdagslige aktiviteter gjør plutselig vondt i ledd og muskler. For mange blir dette starten på en vond sirkel hvor man blir mer engstelig for å bruke kroppen.

Her kan du lese hvordan du kvitter deg med smerter og stivhet i kroppen

Dette inneholder Flex5X

 • Kollagen II som hjelper til frisk leddbrusk
 • Det inneholder også Vitmain C, D3 og K2. Disse vitaminene sammen hjelper deg med normale knokler, muskelfunksjon, kollagendannelse og brusk.
 • Boswellia Serrata som gir gode ledd.
 • Flex5X består også av Gurkemeie sammen med piperin som gir et godt inntak av kroppen
 • Til slutt inneholder også kosttilskuddet Mangan. Dette sørger for å holde bein i kroppen sterke

Derfor skal du ta kosttilskuddet

 • Du kan sørge for å holde god funksjon i muskler, ledd og knokler.
 • Du kan fortsatt holde deg i aktivitet og gjøre dine daglige gjøremål
 • Med bare 2 kapsler om dagen kan du holde kroppen sunn og god

Slik bestiller du

 • Du kan prøve produktet for første gang med 50 % redusert pris. Det vil kun koste deg 199 kr. Dette er kapsler for 60 dager.
 • Du kan enkelt bestille via ditt eget mobilnummer på nettsiden, så finner Vitamail adressen din.
 • Du kan forvente å få produktet innen 2-3 arbeidsdager etter bestilling.
 • Hvis du ikke ønsker flere leveranser, så gir du enkelt og greit beskjed til kundeservice på mobil eller e-post.

Studier om Flex5X

Ta vare på muskler og ledd i kroppen

Kosttilsuddet Flex5X er et helt naturlig kosttilskudd som er utarbeidet for å ta vare på muskler og ledd. Kosttilskuddet inneholder virkestoffer soma boswellia serrata, kollagen type II og mangan. Ulike studier kan vise til at Flex5X kan være et godt produkt for folk som vil ha komfortable ledd og muskler.

Når kroppen blir eldre så merker mange at fleksibiliteten og energien i kroppen synker, og dette er helt normalt. Grunnen for at kroppen reagerer på denne måten, er fordi smørevæsken i ledd reduserer seg og brusken blir tynnere. I tillegg så har leddbånd en tendens til å bli kortere og mindre allsidig, og dette gir et resultat av at ledd i kroppen kan føles stive og ubehagelige. Andre ting som kan forekomme når man eldes, er at knær, rygg og ledd kan være svært ubehagelige og dette har Vitamail utviklet er produkt for.

Flex5X er satt sammen av ulike råvarer og næringsstoffer som skal sørge for at kroppen holder seg vedlike i så stor grad som mulig, når kroppen blir eldre. Det vi skal ta for oss, er hvordan gurkemeie, boswellia serrata, kollagen type II, vitamin D3, Vitamin C og vitamin K2 kan hjelpe kroppen med å holde muskler og ledd rundt omkring gode, slik at man kan unngå disse plagene. Videre skal vi ta for oss disse ulike stoffene som Flex5X er bygget opp av, fordeler og hvordan de fungerer i kroppen.

Boswellia serrata sørger for gode ledd

Boswellia serrata er kjent som et indisk røkelse og det er en urteekstrakt som er hentet ut fra boswellia serrata-treet. Boswellia serrata-treet etablerer seg i stor grad på tørre områder i Afrika og India.

I Afrika og India er det 18 kjente arter av Boswellia, blant disse er B. sacra, B.frereana, B. papyrifera, og B. serrata. I boswellia-ekstraktene finner man en forbindelse slik som boswellinsyren AKBA.

Det som kjennetegner produkter som inneholder boswellia serrata, er at de blir generelt vurdert etter konsentrasjonen av boswellinsyre.

Når det kommer til anbefalt innhold av boswellia serrat så bør et produkt innehode alt fra 50 til 1000 mg. Det er for at man skal ha gode muligheter til å få gode virkninger på leddene o kroppen. I Flex5 så finner man 250 mg boswellia serrata. Dette er andre fordeler som boswellia serrata kan bidra med i kroppen:

 • Boswellia serrata hjelper kroppen med å opperetholde lett som fortsatt kan fungere effektig og godt, selv om man blir eldre
 • I tillegg så kan dette virkestoffet hjelpe med å holde vedlike et godt hjerte og dets helse
 • Den siste fordelene vi skal ta for oss, er at det i tillegg bidrar til å holde et godt kolesterolnivå i blodet for brukeren

Kollagen er et annet virkestoff i Flex5X

Proteinet kollagen er det som vi kan se aller mest av i kroppene våres. Ut fra proteinene som befinner seg i kroppen, så utgjør kollagen 25 % av alle sammen. Derfor er det en sentral kilde til protein for kroppen. Mer nøykatig så finner man kollagen i knokler, bruks, hud og sener rundt omkring. Det som er utfordringen med kollagenproduksjonen vår, er at den reduseres i større grad jo eldre man blir. Kollagen fungerer som en bærebjelke i kroppen vår, og derfor er det viktig og kunne tilføre kroppen med proteienet selv om man blir eldre.

I kroppen vår befinner det seg flere typer kollagener, og disse er hovedsakelig bygget opp av ulike aminosyrer som er ekstrahert fra storfe eller andre marine kilder. Når man skal fokusere på å tilføre kroppen kollagen så er det hovedsakelig to typer kollagen vi snakker om. Det kan variere i form av udenaturert kollagen eller hydrolysert kollagen.

Det som kjennertegner udentatuert kollagen type 2, er at kollagenet i sin biliogiske form er hydrolysert kollagen som er brutt ned til mindre peptidmolekyler. Udenatuert kollagen er det du finner igjen i produktet Flex5X. Vitamail som er utviklet produktet, har vurdert denne typen fordi brukere får tilførsel av kollagenet som ikke har kjemisk behandlet på noe vis. Dermed sørger de for at brukere får i seg helt naturlige råstoffer. I tillegg er det kollagen type to som man kan se befinner seg i leddbrusk i kroppen. Kollagen type to sørger for at kroppen kan holde kroppen fleksibel og god. Den siste er at kollagenet er bygget opp en tre kjeder med aminosyrer som er knyttet sammen av et fibernettverk.

Kollagen kombinert med Vitamin C

Sammen med kollagen, så kan man kombindere proteinet med Vitamin C for at opptaket skal bli optimalisert når man får det inn i kroppen sin. I tillegg er Vitamin C et godt hjelpemiddel for kroppen på denne måten:

 • Vitamin C hjelper kroppen til å holde et normalt kollagendannelse ved inntakt, samtidig som det har en viktig betydning for at brusken skal holde en normal funksjon.
 • I tillegg hjelper Vitamin C med å holde knoklene vedlike i kroppen.

For å få en optiaml virking, så inneholder Flex5X 40 mg udenatuert kollagen 2. Når det kommer til vitamin c som er inkludert for at kroppen skal ta opp FLEX5X inneholder 40 mg udenaturert kollagen II, i tillegg til 60 mg vitamin C for best mulig opptak av udenatuert kollagen 2, så kan man finne 60 mg i kosttilskuddet.

Mangan sørger for sterke ben

Mangan er et metallisk grunnstoff som befinner seg i kroppene våre. Stoffet finner man hovedsakelig i lever, bukspyttkjertelen, nyrene, samtidig som man finner en dose i hjernen vår. I de nevnte organen så lagrer kroppen grunnstoffet, men problemet er at dette stoffet er ikke noe kroppen klarer å lage selv. Derfor trenger mennesker å ha fokus på å få i seg mangan via kosttilskudd eller ulike matvarer. Man skal vite at kroppen ikke trenger stor tilførsel av stoffet, men det er allikevel viktig at man får det i seg for at kroppen skal fungere slik vi ønsker.

Mangan vi finner rundt i kroppen er hovedsakelig plassert i skjelletet vårt. Alt fra 25 til 40 % av mangan befinner seg der. Dette er fordelene med å tilføre mangan i kroppen:

 • Grunnstoffet hjelper kroppen med å ta vare på våre sterke ben
 • I tillegg hjelper det også kroppen å holde strukturen blant ben sammen på en god

Flex5X er utviklet slik at det inneholder 2 mg mangan.

Flex5X inneholder også ulike vitaminer og mineraler

Det siste vi skal ta for oss, er ulike vitaminer og mineraler som man kan finne i Flex5X. Mineralene og vitaminene som er tilstedet i kosttilskuddet skal sørge for at kroppen kan ta vare på knokler, bruks og en generelt god musklerfunksjon. Her kan du se ulike vitaminer, mineraler, fordeler og hvordan de fungerer i kroppen vår:

 • Flex5X inneholder vitamin K, som skal hjelpe brukere med sunne knokler
 • Kosttilskuddet inneholder også vitamin D som også hjelper til å holde knoklene. vedlike.
 • Vitamin D fungerer også for å holde muskelfunksjonen vedlike.
 • Vitamin C er også å finne i Flex5X. Vitaminet skal sørge for kollagendannelse, knoklenes og bruskens sin normale funksjon.
 • I tillegg finner man sink i kosttilskuddet som også hjelper knoklene å holde seg friske.
 • Sink bidrar til å opprettholde normale knokler

Vanlige spørsmål og svar om Flex5X

 • Hvilke mennesker passer Flex5X aller best for? Flex5X er et kosttilskudd som er basert på helt naturlige råvarer, og passer dermed for folk som er over 18 år og ønsker å holde muskler og ledd vedlike.
 • I hvilken form kommer Flex5X i, og hvor ofte skal det tas? Flex5X er levert i kaplser og det anbefales å ta to stykker daglig med et glass vann. Når det kommer til hvor ofte kaplsene skal tas, så anbefales det å ta daglig. For å oppnå optimal effekt, så bør man ta kapslene fra 4 til 6 måneder.
 • Kan det oppstå komplikasjoner for å ta Flex5X hvis man er allergisk på noen måte? Hvis man er alleregisk mot noen av råvarene eller innholdsstoffene i produktet, så kan det være lurt å rådføre seg med en lege før man begynner å ta kosttilskuddet. Det er for å sørge for at man ikke møter på noen ubehagligheter, og kan bruke det på best mulig måte hvis man ikke er allergisk.
 • Er det et spesielt tidspunkt som egner seg best for å ta kosttilskuddet? Vitamail anbefaler at brukeren gjerne kan starte dagen med å ta kosttilskuddet. Det er ikke fastsatt, så det kan være fullt mulig å ta kapslene på andre tider av døgnet.
 • Finnes det en aldersgresne for å kjøpe Flex5X? Vitamail har en øvrig aldersgrense på 18 år, som gjelder for alle produktene som kan bestilles av deres produkter.
 • Er det mulig å kjøpe Flex5X på butikke eller apoteket, eller er det et andre steder man kan få tak det? Vitamail har ikke sine egne produkter tilgjengelig i butikker eller apotek. De kan bestilles fra det aktuelle produktet sitt nettsted. Grunnen for det, er at Vitamail ønsker at alle som ønsker å benytte seg av produktet, skal få ferske kapsler som blir sendt rett i postkassen hos folk. Dette er på grunn av service og kvalitet.
 • Er det mulig å ta Flex5X kombinert med andre type medikamenter? På grunn av at Flex5X er basert på flere naturlige råvarer og virkestoffer, som ikke har noe noen dokumentere bieffekter i kroppen, så kan man ikke garantere at noen legemidler kan skape komplikasjoner sammen med disse virkestoffene. Som en løsning for denne problemstillingen, anbefaler Vitamail at alle brukere av kosttilskuddet kontakter lege hvis de tar andre medikamneter fra før. Det kan være en fordel hvis personer som tar medikamenter for å høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer, å ta kontakt med lege. Dette er for å sørge for at det ikke oppstår noen komplikasjoner for brukere, og man kan sørge for at man gjennomfører hele prosessen på en trygg måte.

Kan det forekomme noen bivirkninger hvis man tar Flex5X? Som nevnt tidligere, så er Flex5X basert på naturlige råvarer og virkestoffer, som hovedsakelig ikke skal forårsake noen former for bivirkinger. Vitamail informerer allikevel om at man burde ta kontakt med en lege, hvis man er sensitiv for noe av innholder til kosttilskuddet.