Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering tilbyr refinansiering med sikkerhet i bolig for deg som har dyre smålån eller kredittkortgjeld. Har du havnet i en situasjon med inkasso eller betalingsanmerkninger? Det gjør ingenting. Norsk Refinansiering kan hjelpe deg uansett. Søk om refinansiering i dag! Det er helt uforpliktende og gratis.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Renten på lån varierer fra søkers økonomiske situasjon
 • Refinansier opptil 10 000 000 kr
 • Inntektskrav: Fast inntekt
 • Du må kunne stille sikkerhet i bolig

Vilkår

 • Refinansier fra: 500 000 - 10 000 000 kr
 • Rente baserer seg på søkers økonomiske situasjon
 • Du må være norsk statsborger for å søke
 • Godtar betalingsanmerkninger: Ja
 • Godtar inkasso: Ja
 • Inntektskrav: Fast inntekt

Fordeler

Hjelper deg med få økonomien på rett veiGodtar inkassoGodtar betalingsanmerkningRefinansier opptil 10 000 000 kr

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer å betale ned et eksisterende lån til et nytt lån med bedre betingelser. Man kan refinansiere f.eks. boliglån, forbrukslån, billån og mer. Veldig ofte refinansierer man med sikkerhet i bolig.

Om Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering tilbyr en rekke tjenester for personer som har havnet i økonomiske vanskeligheter. De siste årene har selskapet hjulpet tusenvis av nordmenn med å refinansiere gjelden sin med sikkerhet i bolig. Med kompetanse og erfaring gir Norsk Refinansiering kundene sine både gjeldsrådgivning og refinansiering. De har en dyp forståelse for de ulike økonomiske situasjonene folk kan befinne seg i, inkludert de som har fått betalingsanmerkninger og inkassosaker. Slike utfordringer gjør det ofte vanskelig å få lån eller inngå avtaler som for eksempel mobilabonnementer.

Norsk Refinansiering gir også personer med betalingsanmerkninger eller inkassosaker muligheten til å benytte seg av deres tjenester. Selskapet har tro på å gi folk en ny sjanse, og sammen med sine samarbeidspartnere har de mulighet til å realisere dette. Hvis du kan stille sikkerhet i bolig, kan du refinansiere gjelden din til tross for betalingsanmerkninger eller inkasso. Dette kan være med på å redde økonomien til mange. Norsk Refinansiering foretar en nøye vurdering basert på din søknad og kredittvurdering for å finne den beste refinansieringsløsningen for din situasjon, slik at du kan få lavere månedlige kostnader og mer penger til overs.

Når du søker refinansiering hos Norsk Refinansiering, videreformidler de søknaden din til sine samarbeidende banker. På denne måten kan de forhandle frem de beste betingelsene og vilkårene for deg. Etter innsending av lånesøknaden vil den bli videresendt til samarbeidende banker, og det er disse du vil inngå låneavtale med.

Å søke refinansiering hos Norsk Refinansiering er helt gratis og uforpliktende.

Hva er fordelene med å bruke Norsk Refinansiering?

Det er helt gratis og uforpliktende å søke hos Norsk Refinansiering.

Din rådgiver tar kontakt og forhandler med bankene på dine vegne, slik at du slipper å søke og sjekke alle bankene selv.

Med Norsk Refinansiering kan du få lån selv om du har inkasso eller betalingsanmerkning. De samarbeider med banker som er villige til å gi lån til de som har fått avslag andre steder. Norsk Refinansiering samarbeider også med banker som spesialiserer seg på å hjelpe mennesker i svært vanskelig økonomisk situasjon, som ikke får refinansiering andre steder.

Med refinansiering kan du få bedre kontroll over økonomien din.

Dette er fordelene med å samle lån på et sted:

 1. Bedre oversikt: Ved å samle lån får du bedre kontroll over økonomien, da du kun har ett lån å forholde deg til.
 2. Lavere rente: Samlede lån kan ofte gi deg en lavere rente enn å ha flere små lån med høyere renter.
 3. Reduserte kostnader: Når du samler lån, betaler du færre gebyrer og administrasjonskostnader, noe som kan redusere de totale lånekostnadene.
 4. Enklere håndtering: Å samle lån betyr færre fakturaer og forfallsdatoer å holde styr på, noe som gjør økonomistyringen enklere.
 5. Forbedret likviditet: Samle lån kan resultere i lavere månedlige avdrag, noe som gir deg mer økonomisk spillerom og bedret likviditet.

Norsk Refinansiering hjelper deg som:

Norsk Refinansiering setter noen krav til deg som søker. For å kunne søke om refinansiering må du kunne sette en bolig som pant. Du kan også sette andres bolig som sikkerhet.

Et annet krav hos Norsk Refinansiering er å sende inn nødvendig dokumentasjon. Dokumentasjonen kan du sende inn via e-post eller kvitteringssiden når søknaden er innsendt. Dokumentasjon som Norsk Refinansiering vil be om, inkluderer:

 • Kopi av de 3 siste lønnsslippene
 • Skattemelding
 • Utskrift fra gjeldsregisteret som viser en oversikt over din usikrede gjeld

Slik er søkeprosessen hos Norsk Refinansiering:

Steg 1 - Fyll ut søknaden: Når du skal søke om refinansiering, må du fylle ut lånesøknaden på nettsiden til Norsk Refinansiering. I denne søknaden må du oppgi personlig og økonomisk informasjon, som personnummer, inntekt, annen gjeld, og om du skal ha med en medsøker.

Steg 2 - Snakk med en rådgiver: Etter at de har mottatt all nødvendig dokumentasjon, vil en ansatt fra Norsk Refinansiering kontakte deg for å bekrefte at all informasjonen du har gitt er korrekt, og for å finne den beste løsningen for deg.

Steg 3 - Rådgiveren kontakter samarbeidsbankene: Rådgiveren din tar kontakt med Norsk Refinansierings samarbeidsbanker for å forhandle frem best mulige vilkår for deg.

Steg 4 - Oppdateringer underveis: Rådgiveren vil oppdatere deg under hele prosessen og til slutt presentere et lånetilbud for deg.

Steg 5 - Drøfting og eventuell signering: Når du har drøftet tilbudet med rådgiveren og vurdert om det passer for deg, kan du velge å signere eller be rådgiveren se etter flere tilbud som passer bedre.

Så lang tid tar det å behandle lånesøknaden hos Norsk Refinansiering

 1. Du blir kontaktet innen 24 timer etter at du har sendt inn søknaden.
 2. I den første samtalen får du en god indikasjon på om lånet vil bli innvilget
 3. Selve prosessen tar noe lengre tid på grunn av papirarbeidet bankene må utføre, men vanligvis blir søknaden godkjent i løpet av 2-3 dager.

Mange av våre kunder lurer på om det er mulig å søke om refinansiering på dagen. Dessverre er det ikke mulig å søke om refinansiering på dagen hos Norsk Refinansiering, men hele prosessen er ganske kjapp. Hvis du sender inn alle dokumentene de ber om, blir søknaden behandlet raskere av en saksbehandler. Du blir oppdatert på hva som skjer under hele prosessen, slik at du ikke har noen bekymringer underveis.

Hvilke banker samarbeider de med?

Norsk Refinansiering kan tilby gode løsninger for refinansiering takket være sine sterke samarbeidspartnere. Disse partnerskapene gjør det mulig for Norsk Refinansiering å hjelpe mennesker i vanskelig økonomisk situasjon, noe som ofte kan være utfordrende med tradisjonelle långivere i lånemarkedet. Her er en oversikt over Norsk Refinansierings samarbeidsbanker.

Ofte stilte spørsmål om Norsk Refinansiering

Hvorfor kan det være lurt å refinansiere gjeld?

Refinansiering av gjeld kan være lurt av flere grunner, blant annet:

 1. Lavere rente: Ved å refinansiere kan du få en lavere rente på din gjeld, noe som reduserer de totale rentekostnadene over tid.
 2. Bedre oversikt og administrasjon: Ved å samle flere lån og kreditter til ett lån får du bedre oversikt over din økonomi og reduserer antall fakturaer og forfallsdatoer du må holde styr på.
 3. Reduserte månedlige utgifter: En lavere rente eller lengre nedbetalingstid kan gi deg lavere månedlige avdrag, noe som kan bedre din likviditet og gi deg mer økonomisk spillerom.
 4. Raskere nedbetaling: Med lavere rente og bedre vilkår kan du betale ned gjelden raskere, noe som reduserer de totale kostnadene ytterligere.
 5. Bedre vilkår: Refinansiering kan også gi deg muligheten til å få bedre lånevilkår, som for eksempel fleksibilitet i nedbetaling eller betalingsfrihet i perioder.
 6. Unngå betalingsproblemer: Ved å refinansiere kan du redusere risikoen for betalingsproblemer og inkasso, noe som kan føre til alvorlige økonomiske konsekvenser og dårlig kredittverdighet.

Kan jeg refinansiere inkasso og er det mulig å gjøre det uten sikkerhet?

Ja, det er mulig å refinansiere inkasso. Mange banker og finansinstitusjoner tilbyr refinansiering av inkassosaker, og dette kan gjøres uten sikkerhet. Refinansiering av inkasso uten sikkerhet betyr at du kan få et lån for å betale ned inkassogjeld uten å måtte stille pant i bolig eller andre eiendeler.

Norsk Refinansiering tilbyr refinansiering av inkassso, men de tilbyr ikke refinansiering av inkasso uten sikkerhet. Heldigvis det finnes andre banker som gjør det. Ta en titt på Smålån og Zensum.

Kan jeg få innvilget refinansiering på dagen hos Norsk Refinansiering?

Norsk Refinansiering tilbyr ikke refinansiering på dagen direkte, men de har vanligvis relativt kjappe søknadsprosesser. Hvor raskt man får innvilget refinansiering avhenger ofte av at du sender inn riktig informasjon.

Det kan også være utfordrende å finne en bank som er villig til å gi lån dersom man har mange inkassosaker, spesielt med dårlig kredittscore og lignende, men det er ikke umulig.

Hvorfor blir jeg spurt om å refinansiere med sikkerhet i bolig?

Hos noen banker er det mulig å låne penger uten sikkerhet, men Norsk Refinansiering spør deg om å sette bolig i pant i tilfellet du ikke klarer å betale ned på lånet ditt.

Fordelene med å sette sikkerhet i bolig for deg som lånetaker er:

 • Lavere rente: Å låne penger uten sikkerhet er risikabelt for bankene og derfor har slike lån vanligvis høye renter. Å refinansiere med sikkerhet i bolig gjør det tryggere for bankene og derfor har slike lån lavere renter.
 • Større lånebeløp: Du kan ofte låne et større beløp når du setter sikkerhet i bolig, siden långiveren har en garanti for tilbakebetaling.
 • Lengre nedbetalingstid: Lån med sikkerhet i bolig kan ofte ha lengre nedbetalingstid, noe som kan redusere de månedlige avdragene og gjøre det lettere å håndtere økonomien.
 • Bedre lånevilkår: Generelt kan du få bedre vilkår, som fleksibilitet i nedbetaling og lavere gebyrer, når du stiller bolig som sikkerhet.

Er det mulig å søke om refinansiering uten sikkerhet hos Norsk Refinansiering?

Nei, Norsk Refinansiering tilbyr kun refinansiering­ med sikkerhet i bolig. Dersom du ønsker å søke om refinansiering uten sikkerhet, kan du prøve zensum eller smålån.

Oppsummering

Norsk Refinansiering har vokst til å bli en etablert aktør i lånemarkedet og tilbyr ulike løsninger innen refinansiering. De har håndplukket sine samarbeidsbanker for å kunne tilby tjenester som det er mangel på i markedet, spesielt for mennesker som ønsker å søke lån med betalingsanmerkninger eller inkasso. Mange långivere i markedet vil ikke låne ut penger til personer med slike registreringer, men Norsk Refinansiering tror på å gi mennesker en ny sjanse og vil gi alle en mulighet. Derfor er dette et godt alternativ hvis du ønsker å refinansiere.

For å søke lån hos Norsk Refinansiering må du:

 • Være fylt 23 år
 • Kunne stille med sikkerhet i bolig
 • Ha fast inntekt

Hvis du i tillegg har usikret gjeld på mer enn 150 000 kr, har du mulighet til å søke refinansiering. Norsk Refinansiering vil bruke din lånesøknad til å finne den løsningen som passer best for deg. De hjelper også med å forhandle frem de beste tilbudene fra sine samarbeidsbanker. På denne måten kan du spare penger og få tilbake kontrollen over økonomien din.

Du kan søke refinansiering allerede i dag, og det beste er at det er helt gratis og uforpliktende å søke.