Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering tilbyr refinansiering med sikkerhet i bolig for deg som har dyre smålån eller kredittkortgjeld. Har du havnet i en situasjon med inkasso eller betalingsanmerkninger? Det gjør ingenting. Norsk Refinansiering kan hjelpe deg uansett. Søk om refinansiering i dag! Det er helt uforpliktende og gratis.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Renten på lån varierer fra søkers økonomiske situasjon
 • Refinansier opptil 10 000 000 kr
 • Inntektskrav: Fast inntekt
 • Du må kunne stille sikkerhet i bolig

Vilkår

 • Refinansier fra: 500 000 - 10 000 000 kr
 • Rente baserer seg på søkers økonomiske situasjon
 • Du må være norsk statsborger for å søke
 • Godtar betalingsanmerkninger: Ja
 • Godtar inkasso: Ja
 • Inntektskrav: Fast inntekt

Fordeler

Hjelper deg med få økonomien på rett veiGodtar inkassoGodtar betalingsanmerkningRefinansier opptil 10 000 000 kr

Om Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering tilbyr en rekke tjenester for folk som har kommet i økonomiske vanskeligheter. De siste årene har de hjelpet tusenvis av nordmenn med å refinansiere gjelden sin, men sikkerhet i eiendom. Norsk Refinansiering bruker sin kompetanse og erfaring til å gi kundene sine gjeldsrådgivning og refinansiering. I tillegg har de forståelse for ulike situasjoner mennesker har, og det finnes flere som har endt opp med betalingsanmerkning og inkasso. Det resulterer i at det er vanskelig å få lån eller inngå avtaler som inngår abonnementer, som mobilabonnement.

Norsk Refinansiering lar deg som har betalinganmerking eller inkassso benytte seg av tjenestene deres. De har tro på å gi folk en ny sjanse og med sine samarbedispartnere, har de mulighet til å realisere dette. Hvis du kan sette sikkerhet i bolig, så har du mulighet til å refinansiere gjelden med betalingsanmerkning eller inkasso og få den slettet. Dette kan være med å redde økonomien til mange mennesker. Norsk Refinansiering tar en nøye vurdering basert på din søknad og kredittvurdering, for å legge til den beste refinansieringen for din situasjon. Slik kan du få mindre månedskostnader og få mer penger til overs.

Når du søker refinanseiring hos långiveren, så videreformidler de søknaden sin til sine samarbeidsbanker. På denne måten kan de forhandle frem de beste betingelsene og vilkårene for deg. Når du har sendt inn lånesøknaden så vil den bli videresendt til samarbeidsbankene og det er de du vil inngå låneavtale med. Hvis du vil søke refinansiering hos Norsk Refinansiering så er det helt gratis og uforpliktende.

Refinansiering med Norsk Refinansiering

Hvis du velger å refinansiere med sikkerhet i bolig med långiveren, så har du mulighet til å rydde opp i din egen økonomi. På denne måten kan du få en bedre hverdag og slippe ned skuldrene. Har du dyre lån eller kredittkortgjeld så er dette en god løsning, og dette er mulig om du har betalingsanmerking eller inkasso.

Velger du refinansiering med denne aktøren, så har du mulighet til å:

 • Refinansiere fra 500 000 til 10 000 000 kr
 • Få nedbetalingstid på 25 år
 • Rente fra 2.9 %

Norsk Refinansiering hjelp deg som har:

 • Fast inntekt
 • Er norsk statsborger
 • Du må ha mer enn 150 000 i usikret gjeld
 • Norsk Refinansiering hjelper deg som har betalingsanmerkninger eller inkasso
 • Du må kunne sette en bolig i sikkerhet for å søke refinansiering

Hvordan søke refinansiering med Norsk Refinansiering

Når du skal søke refinansiering så er du nødt til å fylle ut lånesøknaden på nettsiden til Norsk Refinansiering. I denne søknaden må du fylle ut personlig og økonomisk informasjon. Det kan være snakk om personnumer, inntekt, annen gjeld og om du skal ha med en medsøker for eksempel. Lånesøknaden er enkel og grei, og det tar ikke lang tid å fylle den ut.

Videre, så er Norsk Refinansiering nødt til å få tilsendt følgende informasjon for å ta for seg lånesøknaden din:

 • Du er nødt til å legge ved skattemelding fra 2019
 • Du må legge til dine lønnsslipper fra de tre tidligere månedene
 • Den siste dokumentasjonen du er nødt til å legge ved er en utskrift fra Gjeldsregisteret

Etter at de har fått all nødvendig dokumentasjon, vil en ansatt fra Norsk Refinansiering kontakte deg for å sørge for at all infirmasjon du har gitt stemmer, og finne løsningen som er best for deg.

Når du og rådgiveren fra Norsk Refinansiering har snakket sammen, vil den ansatte ta kontakt med samarbeidsbakene for å finne den beste løsningen for deg. Deretter vil du bli oppdatert på betingelser og vilkår, og til slutt vil du få tilgang til å se lånetilbudet. Da kan du enkelt drøfte om det passer for deg eller ikke. Er tilbudet bra for deg, så kan du eneklt signere det også vil banken du inngår avtale med betale ned all gjelden du skal refinansiere. Til slutt vil du kune få en faktura å betale, og det vil forhåpentligvis gi deg bedre kontroll over egen økonomi.

Deretter vil rådgiveren presentere din søknad om refinansiering for bankene, og forhandle frem best mulig vilkår for deg. Rådgiveren vil oppdatere deg i denne prosessen og til slutt presentere et lånetilbud for refinansiering til deg dersom dette lar seg gjøre i din situasjon. Når lånedokumentene er signert, innfrir banken dine eksisterende lån, slik at du får kvittet deg med dyre lån, betalingsanmerkninger og inkassosaker. Deretter får du én faktura å forholde deg til – og bedre oversikt over din personlige økonomi med refinansiering.

Så lang tid tar det å behandle lånesøknaden

Når ansatte i Norsk Refinansiering mottar lånesøknader med dokumentasjon, så blir de behandlet fortløpende. Hvis du har på plass dokumentasjon, så en saksbehandler behandle søknaden fortere. Allikevel kan flere søknader være kompliserte og det kan ta tid. Norsk Refinanasiering vil først behandle søknaden internt og derette vil den bli presentert for samarbeidsbankene.

Etter søknaden er presentert så skal søknaden behandles av samarbeidsbanken. Det kan ta en stund, men gjennom denne tiden vil du holdes oppdatert av ansatte i Norsk Refinansiering. Deretter vil bankene ta kontakt med deg om de ønsker å gi deg et lånetilbud.

Hvilke banker samarbeider dere med?

Norsk Refinansiering har muligheten til å tilby gode løsninger for refinansiering på grunn av de gode samarbeidspartnerne. Disse gjør det mulig å tilby mennesker som er i en vanskelig økonomisk situasjon på en god måte. Dette kan være svært utfordrende å få til med en tradisjonell långiver i lånemarkedet. Her er Norsk Refinansiering sine samarbeidsbanker:

 • Kraft Bank
 • Svea
 • Instabank
 • Bluestep
 • Aprila

Oppsummering av Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering har vokst til å bli en etablert aktør i lånemarkedet, og de tilbyr ulike løsninger innenfor refinansiering. De har håndplukket sine samarbeidsbanker slik at de kan tilby tjenester som det er mangel på i markedet. Det gjelder mennesker som ønsker å søke lån og har betalingsanmerking eller inkasso. For mange långivere i markedet er det uaktuelt å låne bort penger til folk som har slikt registrert på sitt navn. Norsk Refinansiering har tro på å gi mennesker en ny sjanse og vil gi alle en mulighet. Derfor er dette et godt alternativ hvis du ønsker å refinansiere.

For å søke lån hos Norsk Refinansiering må du ha fylt 23 år, være norsk statsborger og ha fast inntekt. Hvis du i tillegg har usikret gjeld som er mer enn 150 000 kr, så har du mulighet til å søke refinansiering. Norsk Refinansiering vil bruke din lånesøknad til å finne den løsningen som passer deg aller best. I tillegg vil de hjelpe deg med å forhandle frem det beste tilbudet med sine samarbeidsbanker. På denne måten kan du spare mye penger og få tilbake kontrollen over egen økonomi. Du kan søke refinansiering allerede i dag, og det beste er at det er helt gratis og uforpliktende å søke.