Sambla

Sambla

Med Sambla kan du enkelt få tilbud fra 20 banker innen ulike lån opptil 600 000 kr. Det betyr at sjansen for at du får godkjent lånesøknad er stor, og det kan spare deg masse tid. Søket kan gjøres og du kan lett signere avtalen med BankID. Les mer om Sambla erfaringer i denne linken.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Renten er variabel og settes individuelt
 • Lånebeløp opptil: 600 000 kr
 • Nedbetalingstidtid: 1 - 15 år
 • Aldersgrense: 25 år
 • Inntektskrav: 10 000 kr i måneden

Vilkår

 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Minst 25 år
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Folkeregistrert i Norge i minst ett år
 • Helst ingen betalingsanmerkninger

Fordeler

Høyt lånebeløpTilbud fra over 20 långivereSigner lånet med BankIDKostnadsfritt og uforpliktende å søkeLavt inntektskrav

Ulemper

Høy aldersgrense
Gå til Sambla

Annonselenke

Om Sambla

Sambla er en formidler av ulike lånetyper. De samarbeider med over 20 banker og finansieringsinstitusjoner, som de videreformidler lånesøknader fra. På denne måten er sjansen stor for at søkere får godkjent lånesøknaden sin og kan få lånet de ønsker seg. I tillegg har du også mulighet til å sammenligne lånetilbud på en god måte, hvis flere banker er villige til å låne penger til deg. Du kan enkelt se hvor du får de beste betingelsene og vilkår, og tilpasse din egen situasjon. Her kan du lese om Sambla erfaringer og mye mer.

Sambla etablrte seg i 2014 og siden den tid har de ønsket å tilby folk muligheten til å sammenligne lånetilbud, slik at de kan ta den beste avgjørelsen. Siden oppstart har de hjulpet over 390 000 personer og har 9 av 10 i anmeldelse på Trustpilot, som sier noe om hvor fornøyde kundene er. Dette er på grunn av samarbeidsbankene, kundeservice og at Sambla tar sikkerheten til sine kunder på alvor. Dette er mulig i stor grad på grunn av Experian og BankID.

Samarbeidsbankene til Sambla leverer ulike renter og andre betingelser. Derfor kan det være litt vanskelig for deg å ta den beste avgjørelsen på hvilket tilbud du skal velge hvis du får flere lånetilbud. Sambla har økonomiske rådgivere tilgjengelig som hjelper deg med å velge det beste lånet. Å bruke Sambla er helt gratis og uforpliktende. Det betyr at du kan søke lån uten at det er knyttet noen kostnader til det, og får du lånetilbud er du ikke nødt til å takke ja. Dermed er det er fin måte å se hva slags betingelser og vilkår du kan oppnå ved forbrukslån, billån og refinansiering for eksempel.

Sambla i korte trekk

 • Du har mulighet til å refinansiere med eller uten sikkerhet
 • Søk om forbrukslån fra 5 000 til 600 000 kr
 • Lånesøknad er enkel og tar kort tid, og du vil få svar fra aktuelle samarbeidsbanker innen 24 timer
 • BankID sørger for at du kan signere lånesøknad og lånetilbud på en sikker og effektiv måte.

Sik søker du lån hos Sambla

Steg 1

Du bruker søknadsskjema for det aktuelle lånet du vil søke på Sambla sin hjemmeside. I søknadsskjemaet kan du enkelt fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter fyller du inn personlig og økonomisk informasjon som er nødvendig. Til slutt i steg 1, så videreformidler Sambla lånesøknaden til de 9 mest aktuelle samarbeidsbankene.

Steg 2

Samarbeidsbankene vil få informasjonen som er nødvendig om deg og din lånesøknad, og ta en beslutning om de ønsker å tilby lån eller ikke. Om de bestemmer seg for det, så organiserer de det beste lånetilbudet de kan tilby deg, og sender det tilbake til Sambla innen 24 timer.

Steg 3

Når Sambla har fått lånetilbud fra alle samarbeidsbankene, så vil de ta kontakt med deg slik at dere kan vurdere lånetilbudene sammen. Får du øye på lånetilbud som er passende for deg, så vil Sambla sende det over i posten eller via e-post. Da kan du enkelt signere lånetilbudet. Er du ikke interessert i noen av tilbudene, så kan du enkelt takke nei.

Steg 4

Signer lånetilbudet via penn eller BankID, og send det til den aktuelle samarbeidsbanken du ønsker å låne penger av. Når det signerte lånetilbudet er mottatt, så vil pengene være på konto innen noen dager etter.

Slik fungerer forbrukslån hos Sambla

Når du søker forbrukslån via Sambla, så kan det sørge for at du kan oppnå gode betingelser og vilkår. Forbrukslån er ikke lån du trenger å stille sikkerhet for og ingen har noe med hva pengene skal brukes på. Dette er hva du kan forvente av forbrukslån du søker med Sambla:

Lånebeløp

Når du søker forbrukslån hos Sambla, så står du svært fritt til å velge lånebeløp. Det er fordi du kan søke alt fra 5 000 til 600 000 kr. Det vil si at du har muligheten til å låne penger til de aller fleste formål og etter ditt behov.

Nedbetalingsperiode

Akkurat som når det kommer til lånebeløp, så står du svært fritt til å velge nedbetalingstiden på forbrukslånet. Du har muligheten til betale ned lånet fra 1 til 5 år. Unntaket er hvis du skal bruke forbrukslånet som en type refinansiering. Det betyr at du skal bruke lånet til å betale ned gammel gjeld. Da kan du få opptil 15 år i nedbetalingstid. Refinansiering uten sikkerhet kan du lese om lenger ned.

Renter

Når man skal søke om lån, så er rente og effektiv rente veldig relevant. Det sier noe om hvor mye penger lånet vil koste totalt sett og hva dine månedlige kostnader vil være, knyttet til lånet. Det er vanskelig å sette fingeren på renten du vil oppnå fordi den vil bli satt i forhold til lånebeløp, nedbetalingstid og din økonomiske situasjon. Når du søker lån, så vil Sambla ta kredittsjekk av deg, og det er en faktor i forhold til hva slags rente du vil oppnå. Har du god økonomi og lite gjeld, så har sjansen for å få en bedre rente større. Dette kan variere i veldig stor grad, ettersom långivere har ulikt syn på dette.

Kriterier for å søke forbrukslån

Alle banker og långivere er regulert av staten i form av hvem de kan tilby lån til og hvor mye kundene kan låne. Ut fra dette kan långivere selv tilpasse kriterier for hvem som kan søke lån. Det er nettopp på grunn av at långivere har ulikt syn på risiko, de spesialiserer seg innen ulike lån og lignende. For at du skal søke forbrukslån hos Sambla, så må du innfri disse kriteriene:

 • Minimumalder er fra 23-25 år. Det varier ut fra søkeren sin situasjon.
 • Du er nødt til å være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i 1 år.
 • Du er nødt til å ha en inntekt på minst 120 000 kr i året.
 • Hvis du skal søke forbrukslån, kan du ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger.

Mange har gode Sambla erfaringer med forbrukslån.

Refinansiering med sikkerhet

Hvis du ønsker å refinansiere gjeld med sikkerhet i bolig, så kan det være et godt alternativ å gjøre det via Sambla. Akkurat som med forbrukslån, så kan du få flere lånetilbud og på den måten kan du enkelt sammenligne lånetilbud fra ulike långivere. Da kan du få et godt tilbud, og du får muligheten til å spare enda mer penger.

Refinansiering med sikkerhet i bolig kan være en god løsning for å få tilbake oversikten over økonomien, og senke de månedlige kostnadene. Sambla erfaringer er gode for folk som har refinansiert med sikkerhet i bolig.

Når du refinansierer med sikkerhet i bolig, så vil det si at en långiver har din bolig som forsikring hvis du ikke skal klare å betjene det nye lånet. Dette sørger for at du kan få bedre betingelser siden långiver ikke føler de tar en like stor risiko. Allikevel skal man passe seg slik at man ikke havner i en situasjon der långiver kan ta kontroll over boligen og i verste fall selge den, for å få pengene som skyldes. Hvis du skal refinansiere med sikkerhet hos Sambla, så trenger det nødvendigvis ikke være snakk om en bolig. Det må være en gjenstand som har en viss verdi så den kan dekke lånet.

Når du skal refinansiere med sikkerhet hos Sambla, så vil fremgangsmåten være litt annerledes. Istedenfor at du leverer en lånesøknad direkte til Sambla, så vil du sende en mer kortfattet søknad med personlig informasjon. Det er så du og Sambla kan gå gjennom prosessen sammen fordi det er en mer krevende låneprosess enn andre lån. Allikevel gjelder akkurat de samme kriteriene for å søke refinansiering med sikkerhet.

Dette bør du vite før du refinansierer med sikkerhet

Hvis du skal refinansiere eksisterende gjeld med sikkerhet, så er det veldig relevant med hva slags låneavtale du kan oppnå. Långivere har ulike vilkår, og hvis du velger feil kan det være svært kostbart. Sambla hjelper deg på veien med å ta det beste valget for deg og din økonomiske situasjon. Dette bør du tenke på først:

Få en verdivurdering på boligen din

I mange tilfeller så øker boliger i verdi med tiden og det har du mulighet til å utnytte. Hvis du får en takstmann til å gi en ny vurdering av din bolig, og boligen har økt i verdi kan det sørge for bedre betingelser for deg. Hvis det ikke er lenge siden du har tatt en verdivurdering av boligen din er det kanskje ikke nødvendig, men dette kan være en smart måte å utnytte boligverdien for bedre betingelser og vilkår når du skal refinansiere.

Har du betalingsanmerkning?

Dette er mer vanlig enn folk tror, og flere har havnet i en situasjon der de har mottatt betalingsanmerking på skyldig gjeld. Hos de tradisjonelle bankene så kan det være utfordrende å få innvilget en lånesøknad om refinansiering hvis man har betalingsanmerking. Det trenger ikke være tilfellet hos Sambla og deres samarbeidspartnere. Hvis du får muligheten til å refinansiere gjeld som du har betalingsanmerkning på, kan du få de fjernet. En måte å få betalingsanmerking fjernet på, er ved å betale ned gjelden den er knyttet til. Hvis du refinansierer den gjelden, så vil långiveren betale ned denne gjelden og på denne måten kan du bli kvitt den. Dette kan være svært nyttig å ta med seg når man skal refinansiere. Sambla erfaringer er gode for folk med betalingsanmerking.

Refinansiering uten sikkerhet med Sambla

Hvis du refinansierer smålån eller kredittkortgjeld, så kan det hjelpe deg med å spare mye penger på sikt. I dette tilfellet refinansierer du uten sikkerhet, som betyr at du ikke trenger å sette egne verdier i sikkerhet for å få lånet.  Vi forklarer nærmere hvordan du kan søke refinansiering og hva det innebærer.

 1. Lånesøknaden er er enkelt prosess. Du trykker deg inn på refinansiering på Sambla sin nettside og fylle ut nødvendig informasjon i lånesøknaden.
 2. Når Sambla har mottatt lånesøknaden, så vil de videresende den til 20 samarbeidsbanker slik at de kan vurdere om de vil gi lån eller ikke.
 3. Når du får lånetilbud så vil du motta varsler på mobil eller via e-post.
 4. Får du noen interessant søknader så kan du gå videre med de. Husk at det er lurt å vente til du har mottatt alle tilbudene før du tar en avgjørelse. Hvis du ikke gjør det, kan det være sjanse for at du går glipp av gode tilbud.
 5. Når du har fått et tilbud du er tilfreds med, så kan du enkelt signere det med BankID. Da foregår alt på en sikker og enkel måte. Mottar du ingen interessante tilud, så kan du takke nei. Det er ingen forpliktelser.
 6. Når du har signert tilbudet, så vil den valgte långiveren ta kontakt og følge deg opp, slik at hele prosessen blir gjort på en god måte.

Krav for refinansiering

 • For å refinansiere er du nødt til å ha fylt 18 år
 • Du er nødt til å ha minst 120 000 kr i årlig inntekt
 • Du må ha vært olkeregistrert minst ett år i Norge
 • Det er ikke et krav, men du skal helst ikke ha betalingsanmerking for å søke refinansiering uten sikkerhet

Søk billån med Sambla

For mange er bil et svært nødvendig fremkomstmiddel for å komme seg rundt. Bil kan være dyrt og for de aller fleste er det aktuelt å søke om billån, for å finansiere bilen man ønsker seg etter behov eller ønske. Et billån kan være relevant uavhengig om det gjelder brukt eller ny bil. Billån kan du realisere med hjelp fra Sambla. De tilbyr billån uten sikkerhet, som betyr at långiver ikke trenger å ta sikkerhet i bilen du kjøper eller andre eiendeler. Folk har gode Sambla erfaringer med å å søke billån.

Få billån uten sikkerhet hos Sambla

Hvis du bruker Sambla for å søke billån, kan du forvente mange lånetilbud tilbake. Det er fordi Sambla benytter seg av sine 20 samarbeidsbanker for å tilby deg det beste lånet. Får du et interessant lånetlbud kan du enkelt signere det med BankID, slik at prosessen foregår på en effektig og trygg måte. Bilkjøpet kan du refinansiere uten at noen trenger å bry seg videre med det.

Hvordan søke om billån?

Når du skal søke billån hos Sambla, så kan du enkelt få et inntryk av hvor mye du kan få i billån med billånkalkulatoren som er tilgjeneglig på siden. Når du har levert inne din søknad, så vil Samblas rådgivere ta kontakt for å følge opp deg og sørge for at alt går som det skal. Rådgiveren vil også hjelpe med å finne det beste lånet hvis du har behov for det.

Det er helt gratis og uforpliktende å benytte seg av denne tjenesten Sambla tilbyr, og finner du ikke et interessant tilbud så kan du takke nei. Godtar du et lånetilbud, så kan du finansiere bilen om det er fra en privatperson eller fra en forhandler. Det er helt opp til deg. Folk har gode Sambla erfaringer med å søke billån.

Sambla erfaringer

Sambla er en låneformidler som lar deg søke om ulike lånetyper i markedet. De samarbeider med over 20 banker, som betyr at du kan motta flere lånetilbud og dermed kan du få et sammenligningsgrunnlag. På denne måten kan du enkelt sammenligne og velge lånet der du får best betingelser. Når du bruker Sambla sine tjenster, så er det helt gratis og uforpliktende. Det betyr at det ikke koster noe å søke om lån, og får du flere lånetilbud du ikke er fornøyd med så trenger du ikke godta. Det fører ikke med seg noen konsekvenser. Du må forsikre deg om at du tilfredstiller Sambla sine krav om å søke lån. Det kan variere fra hvilekt type lån du skal søke, men det er lett å finne informasjon om. Dette har sørget for gode Sambla erfaringer blant kunder.

Når du skal søke lån hos Sambla, så kan du enkelt velge mellom forbrukslån, refinansiering med sikkerhet, refinansiering uten sikkerhet og billån. Dette er svært normale lån som nordmenn søker, og ved å benytte deg av Sambla kan du oppnå gode vilkår og betingelser innefor disse lånetypene. Søknadsprosessen er enkel og grei, og du kan søke for å se hva slags renter du kan oppnå. Hvis du har betalingsanmerking, så har du en god mulighet til å få godkjent lånesøknad. Det er ikke så enkelt andre steder, men hvis du søker refinansiering med sikkerhet så kan du få lånetilbud. Dette er en unik mulighet for å få orden på økonomien igjen. Sambla erfaringer er svært gode og vi anbefaler de i stor grad!