Uno Finans

Uno Finans

Uno Finans gir deg muligheten til å søke forbrukslån fra 10 000 til 600 000 kr med en lav effektiv rente. I tillegg kan du velge nedbetalingstid fra 1 til 15 år, som gjør at du på en enkel måte kan legge til rette for din økonomiske situasjon.

Motta tilbud

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv Rente fra: 5.01 %
 • Lånebeløp: 10 000 - 600 000 kr
 • Nedbetalingstid: 15 år
 • Aldersgrense: 25 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 600 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 15 år
 • Rente: 4.99 - 24.9 %
 • Effektiv Rente: 5.01 - 40 %
 • Aldersgrense: 25 - 75 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Etableringskostnad: 900 kr
 • Administrasjonsavgift: 30 kr

Fordeler

Du kan søke om store beløpGode renter Man kan få ganske kjapt svar fra bankene

Ulemper

Eldre enn 75 år kan ikke søke

Anmeldelse av Uno Finans

Uno Finans er en aktør som samarbeider godt med om lag 20 banker. De har muligheten til å tilby en rekke lån som er tilpasset forbrukere etter behov. Dette er lånene som Uno Finans tilbyr:

 • Forbrukslån
 • Boliglån - Også refinansiering av boliglån
 • Refinansiering
 • Boliglån til mennesker i ulike situasjoner

Uno Finans hjelper sine kunder med å gjøre låneprosessen enklere, som sparer kunden tid og energi. Det er fordi kunden kan fylle ut et lånesøknad for ønsket lån og sende den inn når all nødvendig informasjon er fylt inn. Deretter vil samarbeidspartnerne behandle søknaden og sende lånetilbud hvis kunden tilfredsstiller banken sitt krav. På denne måten kan flere banker sende lånetilbud og kunden kan velge beste låneavtale etter egne interesser. Dette har gitt gode erfaringer for kundene som har benyttet seg av Uno Finans sine tjenester

Kort fortalt, så trenger man bare å sende inn en lånesøknad også vil Uno Finans ta seg av resten. Når bankene har gitt sine tilbud, så vil man bli presentert for disse. Da kan man velge det lånetilbudet som gir beste betingelser.

Det som er veldig positivt med å bruke Uno Finans, er at det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån. Det betyr at man kan søke om lån uten at man er nødt til å betale for det, eller være nødt til å velge lån etter man har søkt.

Man vil kanskje tro at bankene tilbyr søkere høyere rente fordi kunden søker gjennom et  annet organ, men det stemmer ikke. Bankene vet at Uno Finans sender lånesøknadene til ulike banker, og tilfellet kan være at de setter ned renten for å være konkurransedyktige. Uno Finans erfaringer er svært gode og de har vokst til å bli en stor aktør i lånemarkedet.

Uno Finans erfaringer

Uno Finans har blitt en av de store låneformidlerne i markedet. Det er fordi de samarbeider med noen av de største bankene, og tjenestene deres er uforpliktende og gratis. Når man skal ta ulike lån, så handler det om å finne det beste og billigste lånetilbudet etter behov. Det er akkurat det Uno Finans kan gjøre for deg hvis du benytter deg av deres tjenester.

Du kan enkelt trykke deg inn på deres nettside og gå inn på hvilket lån du måtte ønske. Derfra kan du fylle ut hvor mye penger du ønsker å låne og hva nedbetalingstiden skal være. Etter det kan du fylle ut en lånesøknad som er enkel og grei. Når du har sendt inn lånesøknaden, så vi Uno Finans ta en kredittsjekk av deg. Hvis det ikke er noe problemer der, så videresender de lånesøknaden til kontaktpersoner fra bankene de samarbeider med. Slik kan kontaktpersonene enkelt sende over lånetilbud hvis man innfrir deres krav. Få man lånetilbud fra ulike banker, har man et unikt sammenligningsgrunnlag for å velge det beste tilbudet. Når du har funnet riktig lånetilbud for deg, kan du enkelt signere avtalen med BankID. Videre vil pengene befinne seg inne på din bankkonto relativt.

Uno Finans har også spesialisert seg på tilby lånetilbud for mennesker med betalingsanmerkning eller uten fast inntekt. De har bevisst gått inn i samarbeid med banker som tilbyr lån til personer som dette gjelder. Det er fordi tradisjonelle banker stiller seg kritiske til dette, og avslår vanligvis lånesøknader hvis det skal være tilfelle. Erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder av Uno Finans er som regel vanvittig gode og kunder føler seg ivaretatt. Derfor er Uno Finans vår foretrukne samarbeidspartner innen flere typer lån.

Uno Finans Forbrukslån

Hvis man skal søke forbrukslån fra Uno Finans, kan det være positivt dersom man ønsker penger. Uno Finans tilbyr forbrukslån opptil 600 000 kr og det er ledende i lånemarkedet. Dermed kan man låne penger etter behov og formål.

Hvordan få det billigste forbrukslånet med Uno Finans erfaringer:

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og dermed er det ofte knyttet høyere renter til et slikt lån. Derfor er det billigste forbrukslånet man kan få, det med lavest renter og gebyrer. Dette er betingelser banker konkurrerer om, og de kan variere fra hvem som søker basert på størrelse på lånet, nedbetalingstid og kredittverdighet.


En annen faktor som er verdt å ha fokus på er den effektive renten. Den sier noe om renten og andre kostnader som er knyttet til lånet. Det er den effektive renten som man vil betale på i månedlige kostnader. Så ved å sette seg inn i disse faktorene, kan man få en god oversikt over hvilke forbrukslån man skal velge. Videre vil Uno Finans hjelpe til med å sende lånesøknaden til flere banker, slik at man kan få flere lånetilbud. Dermed kan man velge det billigste forbrukslånet som man blir presentert.


Hvor mye kan man få i forbrukslån med Uno Finans?

Hos Uno Finans har man mulighet til å søke forbrukslån fra 10 000 til 600 000 kr. Det er et stort spenn og det vil si at man kan søke om penger etter behov og formål. Uno Finans gir deg muligheten for 1 - 15 år i nedbetalingstid. Hvis man velger over 5 år, så vil et kriterie være at man refinansierer gammel gjeld. Hvis man kan stille sikkerhet i bolig ved refinansiering, har man mulighet til å låne opptil 10 000 000 kr.

Alle har ikke mulighet til å få det høyeste lånebeløpet helt uten videre. Får å få innvilget et lån så har personlig økonomi og livssituasjon noen å si. Så ut fra informasjon i lånesøknaden, bestemmer bankene om man innfrir deres krav. Disse kravene er basert på en rekke punkter. Her er noen av dem:

 • Hvor mye man har i inntekt
 • Hvor mye utgifter man har
 • En evaluering av evne for betaling og kredittscore
 • Hvor gammel man er og om man har barn
 • Om man har mulighet til å sette sikkerhet i bolig

Det er lurt å sørge for at man ikke låner over evne og kun etter behov. Lånet skal betales ned og man må sørge for at man har råd til de månedlige betalingene. Et tips er å se etter hva slags renter banker markedsfører for og renter de faktisk tilbyr. Det er positivt med Uno Finans, siden bankene konkurrerer om å få kunden.

Hvordan søke forbrukslån hos Uno Finans

Når man skal søke forbrukslån hos Uno Finans, er det en simpel prosess:

 1. Bruk nettsiden til Uno Finans og trykk inn på forbrukslån. Derfra kan man sende en lånesøknad med nødvendig informasjon som er tilgjengelig. I tillegg fyller man ut hvor mye man vil låne og ønsket nedbetalingstid.
 2. Når man har sendt lånesøknad, så vil Uno Finans ta en kredittsjekk av deg og sende søknaden videre til aktuelle banker.
 3. Så kan man vente til man mottar lånetilbud fra bankene som er interessert i å tilby deg forbrukslån.
 4. Når man har funnet det tilbudet som passer deg best, så må man sørge for å ha BankID klart, slik at man kan signere låneavtalen på en effektiv måte.

Hvis man trenger penger, så er ikke det noe problem i dag. Uno Finans mener at de kan organisere slik at man kan få forbrukslån hvis alt ligger til rette. Hvis kredittsjekken går fint og man ikke har noen betalingsanmerkninger, så vil lånesøknaden blir sendt med en gang. Uno Finans har egne kontaktpersoner som behandler lånesøknaden fortløpende, og gjerne. På denne måten kan man få mulighet til å få forbrukslån.

Dette er kravene for å søke forbrukslån hos Uno Finans:

Alle kan søke forbrukslån hos Uno Finans, men for at lånesøknaden potensielt kan bli godkjent må noen krav tilfredsstilles. Her er noen av kravene:

 • Man må være over 20 år
 • Ha fast inntekt på over 120 000 kr i året
 • Man kan ikke ha betalingsanmerkning, så lenge man ikke kan sette pant i bolig
 • Man må ha adresse i Norge
 • Norsk fødselsnummer er pålagt
 • Man må også ha bankkonto i en norsk bank
 • Ha tilgang til BankID

Uno Finans erfaringer med forbrukslån

Uno Finans gjør en utrolig god jobb for å sørge for at sine kunder får de beste lånetilbudene innen forbrukslån! Det eneste man trenger å gjøre, er å fylle ut en lånesøknad med nødvendig informasjon. Så lenge man tilfredsstiller alle kriteriene for å søke forbrukslån, så vil Uno Finans hjelpe deg med resten. De har organisert et eget samarbeid med kontaktpersoner fra bankene de samarbeider med, slik at låneprosessen skal være effektiv. Deretter får Uno Finans få nødvendig informasjon om renten eller andre vilkår vil endre seg.

Uno Finans jobber alltid for å tilby beste vilkår og betingelser for forbrukslån, og arbeider med å finne banker som kan hjelpe til med å tilby dette.

Uno Finans Smålån:

Smålån er en form for forbrukslån, men som skiller seg ut med mindre lånebeløp som kan utbetales relativt. Smålån er vanlig å søke om man får uforutsette regninger eller om man får en større regning fra verkstedet enn man hadde ventet. Etter man har søkt smålån, så vil lånesøknaden bli behandlet og dette er et lån man har mulighet til å få. Når man søker om smålån, så er det gjerne lån opptil 70 000 kr.

Dette må du vite om smålån og hvem som kan søke det

Smålån omfatter lånebeløp som er relativt små og tar for seg lån fra 1 000  - 70 000 kr. Hvis du skal ha mulighet til å søke et slikt lån, må du innfri noen kriterier som er ganske like forbrukslån. Her er noen av kriteriene:

 • Man må være over 20 år
 • Ha inntekt fra jobb eller pensjon over 120 000 kr i året

En annen likhet med forbrukslån, er at du ikke trenger å sette en eiendel i pant for å få lånet. Derfor er det en større risiko for bankene, og dermed kan rentene være høyere enn lån med sikkerhet. Renten kan variere fra lånebeløp, nedbetalingstid og kredittscore. Men siden smålån har små beløp og har dermed en mindre risiko, er det liten behandlingstid på slike lån. Dermed er det stor sjanse for å få de utbetalt, hvis alt ligger til rette. Som med forbrukslån, så har Uno Finans kontaktpersoner som sørger for at låneprosessen skal gå.

Noe som er veldig populært hvis man har flere smålån, så er det å refinansiere dem. Har man flere smålån, så kan det være vanskelig å holde kontrollen på renter og gebyrer. Dermed kan man refinansiere og spare penger. Slik kan man få en faktura å forholde seg til.

Hvilket smålån fra Uno Finans er best?

For de aller fleste, vil det beste smålånet være det som er billigst. Det vil si at det har lav rente og gebyrer knyttet til seg, samtidig som man har funnet en gunstig nedbetalingstid. For noen mennesker kan god service og oppfølging spille en rolle for hva de synes er best.

Når man velger smålån, så må man være sikker på at man velger riktig lån og at man har råd til å betale på det. Derfor er Uno Finans unik, siden de kan sørge for at du få flere lånetilbud innen smålån. Slik kan du velge det beste og billigste tilbudet for deg.

Man kan også prøve seg frem ved å sette ulike lånebeløp og nedbetalingstid, slik at man finner ut hvordan man kan få de laveste månedlige kostnadene. Uno finans erfaringer er bra blant kunder fordi de klarer å levere slike tjenester.

Uno Finans Refinansiering:

Uno Finans hjelpe deg med å samle lån, forbrukslån, kredittkortgjeld eller smålån på best mulig måte. Når man refinansierer, så vil man få hjelp til å få mindre månedlige kostnader samtidig som man får en forbedret oversikt over økonomien sin. Man har mulighet til å refinansiere fra 10 000 til 600 000 kr med Uno Finans uten sikkerhet. Hvis man kan sette boligen sin i sikkerhet, kan man finansiere opptil 10 000 000 kr.

Hva betyr refinansiering?

Når man refinansierer betyr det at man samler ulike typer lån til et nytt lån. Meningen er at man skal en rente og færre gebyrer å forholde seg til. Det vil resultere i en månedlig kostnad som vil være mindre enn før. Når man refinansierer, så kan man gjøre det med og uten sikkerhet.

Hvorfor refinansiere gjeld med Uno Finans?

Når man refinansierer så gir det en god del fordeler hvis man finner riktig tilbud. Det kan være fordeler som:

 • Få tilbake oversikt og kontroll over egen økonomi
 • Mindre beløp gebyrer eller færre gebyrer
 • Få en bedre rente og tilpasset nedbetalingstid etter behov
 • Man kan få en långiver å forholde seg til

Med Uno Finans kan man realisere disse fordelene og spare penger på å refinansiere. På hjemmesiden til Uno Finans kan du enkelt bruke en kalkulator som kan vise deg hvor mye penger du kan spare med refinansiering.

Uno Finans gir deg muligheten til å refinansiere med betalingsanmerkning

Hvis man har havnet i en trøblete økonomisk situasjon tidligere, så skal ikke det være et hinder for deg og din fremtid. Flere banker avslår lånetilbud på grunn av betalingsanmerkning og inkasso, men Uno Finans gir muligheter for folk som er i en slik situasjon. Uno Finans har bevisst inngått samarbeid med banker som tilbyr refinansiering til folk med betalingsanmerkninger og inkasso. Dette gir Uno Finans erfaringer som fantastiske.

Hvis man har mulighet til å stille sikkerhet i bolig, kan man søke refinansiering med betalingsanmerkning. Tilfellet kan også være at man kan få refinansiering uten sikkerhet med betalingsanmerkning, men det kan være en god ide å ta kontakt med Uno Finans personlig. De er mer enn gjerne klare for å hjelpe deg.

Dette må du gjøre for å få refinansiering uten sikkerhet med Uno Finans


Når du refinansierer, så gir deg det god oversikt over egen økonomi og de månedlige kostnadene. Hvis man ønsker å refinansiere med Uno Finans, så er dette slik du går frem:

 1. Trykk deg inn på nettsiden deres og trykk deg inn på refinansiering. Derfra sender du en lånesøknad med refinansieringsbeløp og ønsket nedbetalingstid.
 2. Videre vil Uno Finans ta en kredittsjekk av det, og videresende søknaden til sine samarbeidspartnere.
 3. Når bankene har gjort klare sine lånetilbud, vil du bli presentert for disse og de vil være tilpasset situasjonen din.
 4. Til slutt må du bruke din BankID for å signere låneavtalen, og ofte kan du få utbetalt tilbudet ditt innen et døgn.

For at du skal ha mulighet til å få refinansiering godkjent hos Uno Finans, så burde dette være på plass:

 • Helst være over 23 år
 • Man må ha en årsinntekt på over 120 000 kr
 • Man kan ikke ha inkassosaker registrert på seg selv

Slik gir Uno Finans deg den billigste refinansieringen


Når man skal velge refinansiering, så er de beste og billigste tilbudene basert på tre punkter. Disse tre punktene er:

 • Lavest rente
 • Lavest gebyrer
 • Få betingelser tilpasset din økonomiske situasjon

For å oppnå disse tre punktene så er det viktig å sammenligne lånetilbud. Hvis man får et lånetilbud og velger det fordi det er det første og beste, har man sannsynligvis ikke fått det beste lånetilbudet. Hvis man imidlertid bruker Uno Finans som videreformidler din lånesøknad til flere banker, vil du ha et mye større sammenligningsgrunnlag. På denne måten kan du få det billigste refinansieringstilbudet


Så mye kan man refinansiere med Uno Finans

Hvis du skal refinansiere lån med Uno Finans, kan du søke fra 10 000 til 600 000 kr uten sikkerhet. Da kan du får nedbetalingstid fra 1 til 15 år. Det du alltid må tenke på før du låner penger, er at du skal være sikker på at du kan betjene lånet. Man må huske at man skal ha muligheten til å leve samtidig som man betaler ned lånet.

Hvis man vil få en bedre rente, så kan refinansiering med sikkerhet i bolig være mer lønnsomt. Da har banken en sikkerhet i lånet, og dermed føler de ikke på like stor risiko hvis man ikke klarer å betjene lånet.


Uno Finans erfaringer av refinansiering
Uno Finans bruker samme strategi som ved forbrukslån og smålån. De bruker samarbeidspartnerne sine for å gi kundene sine det beste tilbudet innen refinansiering. Det er uforpliktende og gratis, så du har ingenting å tape ved å sende inn en lånesøknad. Låneprosessen er effektiv og du vil få svar innen kort tid. Når du får lånetilbud fra flere banker, kan du enkelt sammenligne og velge det beste lånetilbudet for deg. Hvis du finner ut at lånetilbudet ikke var noe for deg etter å ha signert, har du naturligvis 14 dagers angrerett etter utbetalingen. Uno Finans erfaringer er gode fordi de har slike løsninger.


Uno Finans Boliglån:

Har man planer om å kjøpe bolig og trenger et boliglån for å finansiere kjøpet, så er Uno Finans midt i blinken. Uno Finans kan hjelpe deg med å realisere boligdrømmen selv om du er uten fast jobb, har betalingsanmerkning eller inkasso. Hvis tilfellet er du skal kjøpe en ny bolig og trenger mellomfinansiering før du får gjennomført salget av din nåværende bolig, så kan Uno Finans hjelpe deg. Man har mulighet til å få god hjelp og informasjon om hvordan man kan få det beste boliglånet basert på egen situasjon.


Derfor bør du bruke Uno Finans

Uno Finans har bevisst fått god kompetanse på å hjelpe personer som av ulike årsaker har vanskelig for å få boliglån hos de tradisjonelle bankene. Det kan dreie seg om mindre god nedbetalingshistorikk eller at man har inntekt som varierer. Derfor har Uno Finans bevisst inngått samarbeid med långivere som fokuserer på fremtidig evne for å betale, når de er på utkikk etter kunder.


Det er flere som lurer på om de har mulighet til å få boliglån uten fast jobb. Ved bruk av Uno Finans, så har man mulighet til det. Det finnes flere som har deltidsstillinger, jobber freelance eller jobber på provisjon og har dermed ikke mulighet til å få boliglån. Uno Finans erfaringer er gode nettopp på grunn av dette. Det er mulig og videre kan du lese hvordan.

Boliglån med Uno Finans

Slik får man boliglån uten fast jobb. I Norge er det regulert slik at man må stille med 15 % av kjøpesummen i egenkapital, eller så har man mulighet til å stille sikkerhet for lånet ved bruk av en kausjonist. Utover det finnes det en kvote på 10 % som flere långivere kan benytte seg av. Dette gjelder hvis man ikke har kausjonist eller nok i egenkapital. En annen regel sier også at man ikke kan låne mer enn 5 ganger sin egen årsinntekt. I tillegg er også långivere pålagt at man må kunne tåle en renteøkning på 5 % hvis det skal være tilfelle.

Hvis man har egenkapital eller kausjonist tilgjengelig, så har Uno Finans stor mulighet for å hjelpe til.

Boliglån uten fast inntekt

Hvis du ikke har fast inntekt, har Uno Finans samarbeid med flere banker som spesialiserer seg på slike situasjoner. Disse bankene er villige til å sette seg inn i din situasjon for å realisere din boligdrøm. Etter du har vært inne på Uno Finans sin hjemmeside og sendt inn en lånesøknad for Boliglån, så vil Uno Finans hjelpe deg med å utforme en ferdig søknad som videresendes til kontaktpersoner hos ulike banker. Slik kan du flere tilbud om boliglån og velge det beste alternativet for deg.

Som alt annet hos Uno Finans, så er dette helt gratis og uforpliktende. Føler du ikke at tilbudet du får er riktig, så koster det deg ikke noe penger og man trenger ikke velge et lånetilbud. Hvis du ikke har fast inntekt, så anbefales det å benytte seg av denne tjenesten.