Viiga Lån

Viiga Lån

Med Viiga Lån kan du søke om smålån opptil 40 000 kr. Ut fra din økonomiske situasjon vil du få en rente å forholde deg til og mulighet til valgfri avdragstid opptil 60 måneder. Når du har fått et lånetilbud av Viiga Lån, kan du enkelt signere avtalen med BankID.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Fast rente på 8.4 %
 • Bruk pengene til hva du vil
 • Lånebeløp opptil 40 000 kr
 • Inntektskrav 120 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 10 000 - 40 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Rente: 8.4 - 23.4 %
 • Effektiv Rente: 11.09 - 39.9 %
 • Aldersgrense: 25 - 99 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 120 000 kr
 • Etableringskostnad: 695 kr
 • Administrasjonsavgift: 0 kr
 • Norsk statsborger

Fordeler

Bruk pengene til hva du vilDet kreves ikke sikkerhet for lånetValgfri nedbetalingstid fra 1 - 5 årLån opptil 40 000 kr

Ulemper

Godtar ikke betalingsanmerkninger

Om Viiga Lån

Viiga Lån er en långiver av smålån/forbrukslån i det norske lånemarkedet. Långiveren er etablert av Thorn Norge Finans AS, som har vært etablert siden 1975. Thorn Norge Finans AS er kjent for å være en av Norges ledende leverandører innen finansiering av elektrnikk og utleie av hvitevarer. Viiga Lån har som et hovedmål å levere et godt alternativ i lånemarkedet på en sikker måte. Derfor er Viiga Lån nøyaktige når de behandler lånesøknaden til ulike søkere. På denne måten klarer de på en bedre måte å sørge for at personer som søker lån hos de ikke havner i en økonomisk knipe når de tar opp lån.

Når du søker hos Viiga Lån kan du forvente at du får en fast rente å forholde deg til og en valgfri nedbetalingsperiode inntil 5 år. Lån fra Viiga Lån trenger ikke å stilles med sikkerhet og du trenger ingen forklaring på hvorfor du trenger pengene. Du kan bruke de på akkurat det du vil, hvis du få et godkjent lånetilbud. Viiga Lån har sørget for at folk som ønsker, kan signere med BankID slik at alt skjer på en sikker og trygg måte.

Slik kan du kontakte Viiga Lån

Viiga Lån er innstilt på å hjelpe potnesielle- og eksisterende kunder. Du kan enkelt nå kundeservice på 21 61 00 11 eller per e-post på hvis du ønsker. Kunderservice er åpent:

 • Mandag til fredag - 9 til 15

Når du skal søke hos Viiga Lån

Det er flere faktorer som er viktige når man skal søke om forbrukslån og andre lån. Her skal vi ta for oss generell informasjon som er relevant når man skal søke om forbrukslån med Viiga Lån. Videre nedover har vi ført om informasjon punktvis, slik at du får en enkel og god oversikt over hva du kan forvente når du skal søke hos Viiga Lån.

 • Hos Viiga Lån kan du søke alt fra 10 000 til 40 000 kr og du kan velge nedbetalingstid fra 1 til 5 år.
 • Rente og effektiv rente er veldig interessant når man skal søke om lån, og Viiga Lån har ordnet det på sin egen måte. Du kan få mellom 8.4 til 23.4 % rente, og det baserer seg på din kredittvurdering, lånebeløp og nedbetalingstid. Hvis du får godkjent lånetilbud fra Viiga Lån, så vil du få tilsendt en låneavtale og der vil din rente og effektive rente være fastsatt.
 • På Viiga Lån sin nettside, forklarer de at du vil få pengene så de har godkjent lånetilbudet. Det kan variere fra eller de førstkommende dagene.

For å få godkjent et lånetilbud, så har Viiga Lån ulike kriterier for at du skal kunne søke. Dette er kriteriene:

 1. Du må være 25 år eller eldre
 2. Ha en minimumsinntekt på 120 000 kr
 3. Du kan ikke ha betalingsanmerning som er aktiv
 4. Hvis du skal få godkjent lånesøknad må du være norsk statsborger
 5. I tillegg på du ha en fast bostedsadresse i Norge
 6. Det siste de krever er at du har en norsk bankkonto

Ut fra dette handler det om hvor mye du ønsker å låne, nedbetalingstid og kredittvurdering for om du får godkjent lån eller ikke.

Når du skal søke om lån, så er det en enkel og grei prosess som foregår på Viiga Lån sin nettside. Du fyller inn et søknadsskjema som de har tilgjengelig på nettsiden og leverer den inn når du er klar. Da vil Viiga Lån foreta en kredittsjekk av deg og behandle søknaden. Ut fra dette bestemmer de om du kan få lån og utarbeider låneavtalen etter dette. Du kan signere med BankID som vil gjøre hele prosessen mer effektiv.

Når du skal tilbakebetale

Når man godkjenner et lånetilbud og har fått pengene på konto, så er det en ting som gjenstår. Det er å tilbakebetale lånet som er beskrevet i låneavtale. Vi har tatt for oss det som er verdt å vite når du skal tilbakebetale med Viiga Lån:

 • Som nevnt kan du velge alt fra 12 til 60 måneder som nedbtalingstid for lånet. Det gjør det veldig fleksibelt og du kan betale ned etter ditt eget tempo og behov.
 • Du kan nedbetale lånet ved hjelp av e-faktura eller en avtalegiro. På denne måten er det lett å organisere når du skal betale de månedlige kostnadene, slik at du slipper å glemme betalinger. På denne måten unngår du ekstra kostnader som kan påløpe hvis du glemmer betalingsdatoen. Hvis du ikke ordner en av disse alternativene, så vil du få tilsendt faktura i posten som forfaller den 27 hver måned.
 • Du kan når som helst nedbetale hele lånebeløpet om du ønsker. Det vil ikke være noen ekstra kostnader tilknyttet dette.

Innsendelse av dokumentasjon

Det kan være tilfellet at du er nødt til å sende inn dokumentasjon for ulike årsaker. Derfor kan du lese litt om det som er verdt å vite hvis du er nødt til å gjøre det, og hva som er lurt å huske.

 • Hvis du må sende inn lønnslipp: Lønnslippen må være utsendt seneste fra de siste 6 ukene, og den må inneholde personalia.
 • Er tilfellet at du må vise til inntekt fra NAV: Dette må være godkjent med personalia. Du vil være nødt til å sende inn dokumentasjon fra NAV hvis du er uføretrygdet, pensjonist eller går på arbeidsavklaringspenger.
 • Om du er selvstendig næringsdrivene: Du må kunne sende inn dokumentasjon om lønnsgodtgjørelse. Nærmere beskrevet vil det si dokumentasjon eller utskrift fra bankkontoutdrag eller en bekreftelse fra regnskapsfører. Det er anbefalt å ha fokus på at inntekten er lønnsgodtgjørelse.
 • Hvis du skal sende inn dokumentasjon av annen inntekt: Dette er inntekt som ikke er underlagt skatt og er derfor påkrevd å måtte dokumenteres. Denne formen for dokumentasjon må bekrefte utleie, barnebidrag eller småjobber for eksempel. Annen inntekt i dette tilfellet er difinert som inntekt over 5 000 kr i måneden.

Viiga Lån erfaring

Med Viiga Lån kan du enkelt søke om smålån fra 10 000 til 40 000 kr. Du kan enkelt velge nedbetalingstid inntil 5 år, som gjør at du kan betale ned lån etter behov og ønske. Når Viiga Lån skal sette renter, så baserer det seg på lånebeløp, nedbetaingstid og din kredittvurdering. Du får bedre rente hvis du har god kredittscore. Er det interessant for deg, så kan du ta kontakt med flere kredittopplysningsselskaper for å få informasjon om din kredittscore. Slik kan du stille forberedt hvis du ønsker det. Vi anbefaler alle å sette seg inn i kriterier hos ulike utlånere når man skal søke om lån, og gjør deg kjent med låneavtalen før du signere lånetilbudet. På denne måten får du ingen negative overraskelser på veien.

Når du skal søke lån hos Viiga Lån, så foregår alt på en enkel og grei måte inne på deres egen nettside. Her kan du fylle ut lånesøknaden og sende den inn når du har fylt inn nødvendig informasjon. For å sørge for at prosessen blir utført på en sikker og effektiv måte, kan du enkelt signere med bruk av BankID. Viiga Lån skriver på sin nettside at du kan motta lånebeløp alt fra sammen dag til de førstkommende virkedagene etter lånetilbudet er signert. Det kan variere, men du kan forvente at du mottar pengene du ønsker å låne innen kort tid. Hvis du ønsker, så kan du følge nedbetalingsplanen, men har du mulighet kan du betale ned hele lånebeløpet på en gang. Slik står du fleksibilet og valgfritt til å bli gjeldsfri fra dette lånet når det måtte passe deg.