Zen Finans

Zen Finans

Zen Finans hjelper deg som har fått avslag fra nåværende långiver. De hjelper også deg som ønsker å søke sitt første boliglån eller boliglån med bedre betingelser.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv rente fra 2.99 %
 • Lånebeløp opptil 10 000 000 kr
 • Inntektskrav 150 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 30 år

Vilkår

 • Lånebeløp: 100 000 - 10 000 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 30 år
 • Rente: 2.9 - 7.99 %
 • Effektiv Rente: 2.99 - 7.99 %
 • Aldersgrense: 21 - 80 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Ja
 • Inntektskrav: 150 000 kr
 • Etableringskostnad: 0 kr
 • Administrasjonsavgift: 0 kr

Fordeler

Du får en lavere månedlig kostnad enn søker har i dagLang nedbetalingstidBedre økonomisk oversikt med ett lånIkke et hinder med betalingsanmerkningDu får mindre gebyrer hvis du samler alt i ett lån

Ulemper

Zen Finans Erfaringer

Zen Finans er bygget opp for å hjelpe enkeltpersoner og familier med å få et bedre forhold til sin egen privatøkonomi. Zen Finans tilbyr hjelp og kunnskap fra sin erfaring i lånemarkedet. Når man får hjelp fra denne låneformidleren, vil løsninger være tilpasset søkerens behov. Alle har ulike situasjoner og dermed er det veldig viktig å sette seg inn i situasjonen for å finne den beste løsningen.

Zen Finans passer svært godt for mennesker som får nei hos de tradisjonelle bankene. De har nemlig spesifisert seg på å hjelpe søkere som ikke alltid møter kriteriene som bankene setter..

Når man benytter seg av Zen Finans er det helt gratis og uforpliktende. Det betyr at det hverken koster eller binder en person til å søke om lån gjennom denne aktøren. Derfor har man en unik mulighet til å søke om lån og se hva slags betingelser man kan få. Får man ikke de betingelsene man er interessert i, så kan man enkelt avslå lånetilbudet fra långivere.

Når man sender inn en lånesøknad eller legger igjen sin kontaktinformasjon på Zen Finans sin nettside, vil en egen veileder ta opp kontakten og sørge for at man får den hjelpen man trenger. Dette kan være svært nyttig hvis man er usikker på informasjonen som skal fylles inn i lånesøknaden eller hvis man har gjort noe feil. Da kan man enkelt rette opp i dette, og da vil det være større sjanse for å få lånesøknaden sin godkjent.

Når man fyller ut lånesøknaden og sender den inn, så vil Zen Finans bruke sine egne beregningsmodeller og kunnskap til å se på hvilken måte de kan hjelpe på best mulig måte. Så man vil få et helt eget tilpasset lånetilbud som kan hjelpe med å få økonomien på plass.

Zen Finans har erfart og vet hvor vanskelig det kan være å ha flere dyre lån samtidig. Det kan resultere i at man får en dårlig oversikt over økonomien sin og det kan være vanskelig å finne motivasjon for å nedbetale ulike lån. Derfor ønsker Zen Finans å være der for sine kunder og søkere, slik at man ikke skal stå alene i sine problemer. Man kan allerede i dag ta det første steget og ta kontakt. Slik kan man se an situasjonen og starte å komme seg ut av den.

Slik fungerer Zen Finans i korte trekk

Man får ulike tilbud

Når man har sendt inn lånesøknad til Zen Finans, så vil de kommunisere søknaden videre til långivere de samarbeider med. Når långiverne har gjort sine vurderinger, vil de ta kontakt med Zen Finans igjen. Slik kan Zen Finans ta opp igjen kontakten med søkeren og presentere ulike lånetilbud. Slik kan søker og Zen Finans finne det beste tilbudet sammen, og det er en veldig god måte å få et godt lån etter behov.

Slik kan man få en ny start

Etter at lånetilbudet er godkjent og signert på en enkelt og sikker måte med BankID. Etter det kan långiver godta krav om det skal være noen eller andre praktiske formål. Etter det vil jobben til søkeren være å nedbetale det nye lånet etter en avtalt nedbetalingsplan..

Hvorfor velge Zen Finans?

I 2018 ble Zen finans startet opp med et mål om å hjelpe privatpersoner til å få en bedre oversikt og kontroll over egen økonomi. Ved å hjelpe privatpersoner som tidligere har fått avslått sin lånesøknad hos banker eller andre finansieringsinstitusjoner. Det kan for eksempel være snakk om å kjøpe sin første bolig eller refinansiering.

I et forbrukersamfunn kan det være problematisk å ha kontroll over egen økonomi, og derfor er Zen Finans fast innstilt på å gi sine søkere/kunder den aller beste servicen på lånemarkedet. Man har enkel tilgang til å søke om ulike på en ukomplisert, lønnsom og trygg måte.

På Femelle har noen personer lagt igjen tilbakemeldinger om sine erfaringer med Zen Finans. Man kan også gå inn på trustpilot og se enda flere gode tilbakemeldinger som kan hjelpe hvis man føler seg utrygg ved å benytte seg av denne aktøren. I tillegg er det andre faktorer som spiller inn på hvorfor man skal velge denne aktøren. Se her:

 • Å benytte seg av Zen finans sine tjenester er helt gratis og uforpliktende
 • Man får muligheten til å ha en faktura å ha oversikt over, som vil gjøre det enklere å ha kontroll over egen økonomi
 • Man har god tilgang på personlig veiledning og en fast saksbehandler
 • Zen Finans vil hjelpe til med å jobbe for søkeren sin sak når de kommuniserer med samarbeidspartnere
 • Man har mulighet til å få godkjent lånesøknad selv om man har inkasso eller betalingsanmerkninger
 • Man kan få godkjent boliglån uten fast inntekt
 • Når man har fått et lånetilbud fra en långiver, så har man 30 dager på å godkjenne lånet eller ikke. Slik har man god tid til å sammenligne andre lånetilbud og vurdere om man skal godkjenne lånet eller ikke

Zen Finans erfaringer - Refinansiering med sikkerhet

Hvis man har flere eller kredittkortgjeld, så kan det ha høye renter og gebyrer knyttet til seg. Derfor kan det være et godt alternativ å refinansiere slik gjeld med sikkerhet i bolig. Dette er noe Zen Finans har gode muligheter å hjelpe til med, og det kan sørge for at man får bedre kontroll over egen økonomi.

Det som er smart med å refinansiere med sikkerhet i bolig er at man kan oppnå mye bedre renter og andre betingelser, enn hvis man søker om refinansiering uten sikkerhet. Grunnen for det, er at långiveren får en sikkerhet i tilfelle låntager ikke kan klarer å betjene lånet.

Hvorfor skal man refinansiere med sikkerhet i bolig?

Vi har allerede informert at man kan få bedre betingelser med å refinansiere med sikkerhet i bolig. Det finnes flere grunner for at dette kan være gunstig. Hvis man for eksempel har 4 ulike forbrukslån og skyldig kreditt fra kredittkort, så kan man sikkert ha en gjennomsnittlig rente på 20 % til hvert enkelt lån. Da vil man få faktura til hvert enkelt lån, som kan være en faktor for at man føler at man har dyre lån og at det er vanskelig å holde oversikt.

Hvis man da refinansiere boliglån, så har man mulighet til å få lavere rente enn hva man har på sine eksisterende lån. På denne måten kan man få bedre økonomi ved lavere månedlige kostnader. Da har man mulighet til å bruke pengene man sparer på lavere kostnader til å betale ned ekstra på boliglånet, eller så har man mer penger til det hverdagslige.

Man burde absolutt vurdere å refinansiere med sikkerhet i bolig, enn å refinansiere uten sikkerhet. Sistnevnte fungerer som et forbrukslån og man får ikke like gode betingelser.

Når man refinansierer gjeld, så får man vanligvis et mindre antall regninger og det gjør at man får bedre oversikt. Dette resulterer i kontroll og man får gjerne tilbake motivasjonen til å nedbetale gjelden sin. Hvis man refinansierer med sikkerhet, så gir normalt bedre vilkår også. Man kan for eksempel oppnå lenger nedbetalingstid, som gjør at man kan tilpasse nedbetalingene etter egen situasjon.

Kort oppsummert hvorfor man bør refinansiere:

 • Man kan sparer penger med lavere månedlige kostnader
 • Man kan bli kvitt gjelden sin raskere
 • Det kan skape bedre oversikt, kontroll og motivasjon
 • Man kan også tilpasse nedbetalingstid etter egen situasjon og behov
 • Har man inkasso eller betalingsanmerkninger knyttet til lån, så kan man bli kvitt dette hvis man refinansierer de aktuelle lånene

Hvem kan refinansiere med sikkerhet i bolig hos Zen Finans?

I lånemarkedet har de ulike långiverne ulike krav for hvem som kan søke lån. På andre siden er det også regler og lover som alle innen lånemarkedet på forholde seg til. Her skal vi ta for oss hvilke krav man må forholde seg til for å kunne søke lån hos Zen Finans og deres långivere.

Hvis man skal refinansiere med sikkerhet i bolig, så er første kravet at man må eie en egen bolig som man har ledig verdi i. For å få ledig verdi på boliglån, så må man enten ha betalt ned en viss sum, man kan få ledig verdi ved oppussing eller en generell verdiøkning i boligmarkedet.

På grunn av dette anbefales det i stor grad å få en verdivurdering av bolig før man ønsker å refinansiere. Hvis man har en høyere boligverdi, så kan det gjøre utsalg på betingelser og muligheten for å få lov til å refinansiere med sikkerhet i bolig.

Når man skal refinansiere med sikkerhet i bolig, kan man ikke refinansiere mer enn 85 % av til boligen man eier. Hvis tilfellet er at gjelden er større enn 85 % av markedsverdien, så er det ikke tilgjengelig sikkerhet i eiendommen.

Hvis man for eksempel har andre typer eiendommer enn huset man bor i, som en fritidsbolig så kan man for eksempel sette sikkerhet i denne. Hvis man ikke har tilgjengelig en egen eiendom, så kan det være et alternativ å benytte seg av en kausjonist.

For å få godkjent med sikkerhet i bolig, så må man også ha inntekt som er skattepliktig. Långivere krever at man har egen inntekt, fordi det er hovedkilden til hvordan man skal betale ned lånet. I tillegg er det noen andre krav långivere stiller.

 • En selv eller kausjonist må eie egen bolig med ledig verdi i seg
 • Man har egen inntekt og evne til å betale ned et nytt lån
 • Være mellom 21 og 80 år
 • Man skal ha fast bostedsadresse i Norge
 • Man kan ikke ha gjeld som er høyere enn årsinntekten multiplisert med 5

Hvis man tilfredsstiller disse punktene og informasjon gitt over, så har man mulighet til å få hjelp fra Zen Finans som er helt gratis. Da får man gode muligheter for å kunne refinansiere med sikkerhet i bolig.

Søk refinansiering med betalingsanmerkning

Man erfarer at hvis man søker om lån med betalingsanmerkning hos tradisjonelle banker, så vil man i de aller fleste tilfeller få nei. Disse bankene vil ta minst mulig risiko. Hvis man på andre siden søker om lån med betalingsanmerkning hos moderne långivere, så kan det være større sjanse for å få godkjent lånetilbud med betalingsanmerkning.

Disse långiverne har andre kriterier og faktorer som de vektlegger når de ser på lånetilbud, og flere har spesialisert seg på slike situasjoner. Det er veldig positivt, fordi de gir en mulighet til personer som har gjort feil tidligere. Hvis man kan sørge for at man har betalingsevne og muligheten til å stille sikkerhet, så kan det være gode mulighet for å få lån med betalingsanmerkning. Zen Finans erfaringer er gode på grunn av dette.

Långiverne vil også vektlegge i hvor stor grad man selv ønsker å få orden på økonomien sin. Derfor bør man som søker opptre profesjonelt og ha gjort gode refleksjoner rundt egen økonomi. Et godt tips er å undersøke sin egen økonomi basert på inntekter og utgifter, slik at man viser at man er interessert i å rydde opp.

Slik søker du om å refinansiering hos Zen Finans

Hvis man ønsker å refinansiere med sikkerhet i bolig, for å samle dyr gjeld så er det et veldig godt alternativ hos Zen Finans. De har også gode veileder som kan hjelpe med lånesøknaden, men vi skal ta for oss hvordan man går frem her. Slik søker man om refinansiering hos Zen Finans:

Fyll ut lånesøknaden

I det første steget, så må man trykke seg inn på Zen Finans sin hjemmeside. Herfra trykker man seg inn på “omstartslån” øverst på siden. Derfra trykker man seg inn på “refinansiering med sikkerhet i bolig”. Derfra kan man man trykke på “søk nå”.

Da kan man velge en rekke alternativ for hvordan man vil refinansiere med sikkerhet. I dette tilfellet tar vi for oss “samle gjeld med sikkerhet i bolig”. Da vil det dukke opp et søknadsskjema der man kan fylle ut personlig informasjon og opplysninger angående egen økonomi. Man får også valget om man skal søke med noen andre (medsøker) og om man har inkassosaker. Man fyller inn nødvendig informasjon og sender inn søknaden.

2. Zen Finans videreformidler din søknad

Etter at lånesøknaden er sendt, vil det bli gjennomført en kredittsjekk og vurdering av søknaden. Deretter vil lånesøknaden bli videresendt til långivere som er aktuelle for søkeren sin situasjon. Dette er en god løsning som sørger for at søkere sparer tid og energi, fordi de slipper å søke hos mange forskjellige långivere. Det gjør Zen Finans for søkeren.

3. Ettersend etterspurt dokumentasjon

Tilfellet kan være at en långiver er interessert i å tilby sine tjenester etter de har vurdert søker sin lånesøknad. Da kan det være at långiver spør om å få dokumentasjon angående økonomi eller andre opplysninger. Det kan også være snakk om e-takst som sier noe om verdien av boligen.

E-takst kan være veldig relevant ettersom långiver kan se om det er ledig verdi i eiendommen til søkeren. I tillegg vil långiver sannsynligvis hente informasjon om søkeren fra registre som skatteetaten.

4. Vente på uforpliktende lånetilbud

Etter Zen Finans har videresendt lånetilbudet og søkeren har ettersendt dokumentasjon hvis det er nødvendig, så må man smøre seg inn med litt tålmodighet. Denne tiden bruker långivere på å vurder om de ønsker å sende søkeren lånetilbud ut fra lånesøknaden og økonomisk situasjon. Får man lånetilbud er dette helt uforpliktende, som betyr at man kan takke nei uten konsekvenser.

Man burde også være tålmodig selv om man har mottatt ett eller to lånetilbud. Det er fordi flere långivere fortsatt kan gi lånetilbud, og derfor er det viktig å ikke godta det første og beste. Gjør man det, kan tilfellet være at man ikke får det beste lånetilbudet for sin situasjon, og man sparer nødvendigvis ikke like mye penger som man kunne gjort.

5. Godkjenn og signer lånetilbudet

Når man har funnet et lånetilbud man er fornøyd med, så kan man godkjenne det og signere ved hjelp av BankID. På denne måten kan man signere på en effektiv og trygg måte. Så fort långiver får registrert at søker har signert, vil de behandle dette og man kan starte å fokusere på nytt lån.

6. Långiver tar seg av resten

Långiver som låner bort penger, vil vanligvis betale ned gjelden man vil refinansiere. Slik har man blitt kvitt tidligere gjelden. Dermed har man fått et nytt og mer lønnsomt lån, som er inkludert i boliglånet. Da er det mye enklere å holde oversikt og få kontrollen tilbake.

Zen Finans kan realisere boligdrømmen

For alle som har egen bolig har en eller annen gang vært førstegangskjøpere av bolig. Det kan være utfordrende og krevende å komme seg inn på boligmarkedet for veldig mange. Å kjøpe bolig kan koste mye penger og det stopper ikke med det første. Boligmarkedet har økt i stor grad de siste årene, og långivere i boligmarkedet stiller høyere krav til de som trenger å låne penger for å kjøpe første bolig.

Zen Finans gjør det mulig for førstegangskjøpere å realisere boligdrømmen. Det gjelder også i stor grad om man står helt på egenhånd eller om tilfellet skal være at man har betalingsanmerkning. Zen Finans og deres samarbeidspartnere har spesialisert seg på å kunne tilby slike tjenester for sine søkere og kunder. Dette har gitt Zen Finans erfaringer som er gode siden oppstart.

Zen Finans hjelper når banken sier nei

Det kan være flere tilfeller for at banker eller finansieringsinstitusjoner avslår lånesøknader. Her er noen av grunnene:

 • Hvis man er selvstendig næringsdrivende
 • Om man er deltidsstilling eller er vikar
 • Inntekt er basert på provisjon eller er variabel
 • Om man har betalingsanmerkning eller inkasso

Dette kan være noen grunner for at de tradisjonelle bankene kan avslå lånesøknader. Det er fordi de ønsker å ta liten risiko og har et annet syn på låntagere. Zen Finans ønsker imidlertid ikke at søkere skal få nei fra långivere. Derfor fokuserer de på å sette seg inn i søkere sin situasjon og tilrettelegge etter behov. Dette gjør de i det hele tatt før de videresender lånesøknaden til samarbeidspartnere.

Zen Finans vil gjøre sitt for å presentere søkere sin situasjon på best mulig måte, slik at søkeren har den beste sjansen for å få godkjent finansieringsbevis. Som nevnt tidligere, vil man også ha god tilgang til en egen veileder som vil være behjelpelig. Dette gir Zen Finans erfaringer som er veldig gode.

Boliglån med betalingsanmerkning eller inkasso

Hvis man ønsker å finansiere en bolig og trenger boliglån, så kan det være utfordrende med betalingsanmerkning eller inkasso. Vanlige banker vil vanligvis avslå lånesøknader hvis de får denne informasjonen ved kredittsjekk for eksempel.

Det er fordi det er et signal om at søkeren har hatt dårlig betalingsevne tidligere, og det kan betyr større risiko ved å låne ut penger. Dette har andre långivere i markedet dratt nytte av, og de har spesialisert seg på å tilby boliglån til personer med betalingsanmerkning eller inkasso. Dette har hjulpet mange, og Zen Finans erfaringer er gode på grunn av dette.

Hvis man har mulighet til å stille med egenkapital som er nødvendig og inntekt som tilfredsstiller lånesummen, så kan det det være gode muligheter for å få boliglån uansett. Med andre ord, så kan dette være en unik mulighet hvis man har vært uheldig med økonomien sin tidligere. Her får man altså en ny sjanse til å få godkjent lånesøknad for bolig med inkasso eller betalingsanmerkning.

For mange er kjøp av bolig den største investeringen man gjør gjennom livet. Zen Finans hjelper med å videreformidle lånesøknader og er tilgjengelig for en prat hvis man har behov for det.

Zen Finans erfaringer

Zen Finans erfaringer er svært gode blant deres kunder. De er en ny aktør i lånemarkedet som er innstilt på å hjelpe privatpersoner som har eller har hatt utfordringer med økonomi. Med hjelp av långivere de samarbeider med, kan de videreformidle lånesøknader til folk som har betalingsanmerkninger eller inkasso for eksempel. Et annet tilfelle, er at Zen Finans også kan hjelpe folk som ikke har fast inntekt eller er selvstendig næringsdrivende. Det er fordi de erfarer at flere banker avslår slike lånesøknader, og de vil være et godt alternativ for mennesker som trenger det.

Å bruke Zen Finans er helt gratis og uforpliktende som gjør det lettvint å sende lånesøknad via dem. Om man ikke får et lånetilbud etter interesse, er man ikke knyttet til å godta noe som helst. Derfor har man ingenting å tape. Tilfelle kan være at man får et bedre lånetilbud enn man har fra før, og da kan det være en fin måte å refinansiere boliglån for eksempel. Nøl ikke, og søk lån hos Zen Finans i dag. Zen Finans erfaringer er veldig gode.