Zensum

Zensum

Zensum har som mål å gi deg god service og sørge for at du får de beste betingelsene til ditt lån. Lån opptil 600 000 kr med fleksibel nedbetalingstid.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv Rente fra: 5.25 %
 • Lånebeløp opptil 600 000 kr
 • Nedbetalingstid fra 1 - 5 år
 • Aldersgrense: Fra 25 år
 • Inntektskrav: 200 000 kr

Vilkår

 • Lånebeløp: 20 000 - 600 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Rente: 4.9 - 24.9 %
 • Effektiv Rente: 5.25 - 29.9 %
 • Aldersgrense: 25 - 75 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 200 000 kr
 • Etableringskostnad: 1 150 kr
 • Administrasjonsavgift: 65 kr

Fordeler

Rask utbetaling av forbrukslånGode tilbakemeldinger på TrustpilotVeletablert aktørKundebehandlere som hjelper deg gjennom prosessenHar gode visjoner om å formidle "sunne" lån

Ulemper

Maks alder 75 år
Gå til Zensum

Annonselenke

Zensum erfaringer

Zensum er en låneformidler av lån innen refinansiering, boliglån og forbrukslån. Siden 2013 har de hjulpet nordmenn og svensker med å realisere ulike typer lån. De har flere ulike samarbeidspartnere som kan sørge for at man får det beste lånetilbudet for egen situasjon. Når man søker lån hos Zensum, så videreformidler de lånesøknaden til samarbeidspartnere slik at de kan ta en avgjørelse om de skal sende lånetilbud eller ikke. Dette har blitt mer normalt i lånemarkedet, ettersom det sørger for at søkere får en bedre sammenligningsgrunnlag og man slipper å henvende seg til flere långivere om gangen.

Zensum har som mål om at deres beslutninger for å hjelpe mennesker i låneprosessen skal være bærekraftig og lønnsom. Selv om de drar nytte av moderne teknologi og løsninger, skal de aldri glemme det fundamentale i hva de holder på med. De baserer sitt arbeid på å hjelpe gjennom samarbeid internt for å gjøre forbrukere sin økonomi bedre på sikt.

Derfor er rekruttering for ansatte viktig, for de mener at disse verdiene ikke kan læres gjennom instrukser. Det er menneskets verdier og prinsipper som står i fokus ved siden av kompetanse.

Zensum har fokus på å være tilgjengelige og har fokus på oppfølging av mennesker. På denne måten kan gode løsninger bli tatt og forbrukere føler at de blir tatt vare på.

Sentralbordet er åpent:

 • Mandag til torsdag - 09:00-19:00
 • Fredag: 09:00-17:00
 • I helgene er sentralbordet stengt

Når man skal søke om lån, kan man opprette søknadsskjema inne fra siden manuelt eller så kan man avtale tid med en veileder over telefon. Man kan nå sentralbordet i åpningstiden på 239 65 200. Slik kan man få assistanse for å opprette en søknad og fylle den ut på best mulig måte. Videre kan man lese om Zensum erfaringer.

Zensum vil ha fokus på ansvarlig utlån

Når man sender Zensum en lånesøknad, så kan man forvente en oppfølgingssamtale på telefon i kort tid etter. Zensum er basert på god kundeservice og mener at på denne måten kan de sørge for at søkere er fornøyde og enkelt oppdatere hvis noe er feil med lånesøknaden. Dette gjør Zensum unik og er man glad i å bli ivaretatt så er dette et godt alternativ.

Som en sikkerhet, benytter Zensum seg av gjeldsregisteret og eiendomsverdi for å sørge for at lånesøknader er valide før de sendes over til bankene.

Men sin personlige service og fokus på et ansvarlig utlån, så ønsker Zensum å bidra til et samfunn uten dårlige lån til mennesker som har behov for å søke ulike typer lån. For dette har de noen grunnpunkter som skal hjelpe med dette:

 • Bruk tid og nøyaktighet på å velge samarbeidspartnere
 • Det er gratis og uforpliktende å benytte seg av Zensum sine tjenester
 • Strebe å bygge opp erfaring og kompetanse internt
 • Søke lån på en enkel og trygg måte

Zensum-service

Zensum vil være med å bidra til fokus rundt service i lånemarkedet og vil alltid at folk skal ha høye forventninger. På denne måten vil de alltid strebe etter å møte disse forventningene og vil at søkere skal sitte igjen med en bedre følelse etter å ha søkt om lån.

Når man deler sin relevante informasjon med Zensum, så er det en prioritet at den skal krypteres slik at ingen på utsiden skal få tilgang til den. Informasjonen skal også bli vurdert på den måten at bare et utvalg av relevante personer skal få tilgang til den. Relevante personer vil si ansatte som jobber med å tilby det beste lånetilbudet tilgjengelig og långivere som Zensum arbeider med. Det vil selvfølgelig være informasjonen som er nødvendig for å gi søkeren det beste lånetilbudet og ypperlig service.

Dette er ansvarlige prinsipper som benyttes

Zensum er en låneagent som ønsker å legge til rette for ansvarlige prinsipper når de legger til rette for utlån av ulike typer lån. De låner på ingen måte ut penger selv, men de er sentrale i låneprosessen som resulterer i lån. For mange har lån av ulike penger skapt store konsekvenser for personlig økonomi og livsstil. Dette er ikke noe Zensum vil være en del av og vil sørge for at dette ikke blir tilfelle for noen som søker lån hos de.

Mennesker som benytter seg av Zensum sine tjenester, skal føle seg trygge på at de hjelper med å finne det lånet som skal dekke søkerens behov på best mulig måte. Derfor kan man forvente at Zensum har strengere krav enn sine konkurrenter, og kanskje stiller flere spørsmål. Dette er bare for at lånesøknaden skal bli riktig og at det skal foregå på en trygg måte.

Dette er Zensum-kravene

Zensum har brukt tid på å utarbeide et dokument som over tiden skal endre seg etter behov. Dokumentet sier noe om standardene som Zensum setter til seg selv og mål de skal jobbe etter. De vil fortsette å bruke tid på dette dokumentet helt til de føler at de har fulgt sin visjon til punkt og prikke; nemlig at det ikke skal være rom for noen dårlig lån.

Dette kan du forvente når du søker lån hos Zensum

Når får man svar på lånesøknaden?

Fra det tidspunktet lånesøknaden er sendt, kan det ta opptil et døgn før långiverne har svart. Man kan forvente å få melding eller e-post på telefonen når en långiver kommer med et lånetilbud. Det som er viktig i en slik prosess, er at man venter til man har fått alle lånetilbudene. Da har man best grunnlag for å sammenligne lånetilbud og kan velge det som gir best betingelser. På Zensum sine nettsider kan man enkelt få oversikt over en indikasjon på når man kan forvente å motta lånetilbud fra långivere. Flere Zensum erfaringer kan man lese nedover.

Hvor mye penger kan man låne?

Når man benytter seg av Zensum så kan man søke om lån fra 10 000 til 600 000 kr. Dette er spennet man kan forholde seg til, men det er opp til hver enkelt långiver hvor mye man har mulighet til å låne. De fleste långivere har ulike krav og syn på risiko, så det er til syvende og sist de som bestemmer hvor mye lån man kan motta. Det er basert på lånesøknaden og kredittvurderingen. Når det kommer til bestemmelse av lånesum, så er ikke dette noe Zensum kan ha en innvirkning på. Men husk å benytte deg av Zensum sine veileder ettersom de kan ha en indikasjon på hvor mye man kan låne. Det kan være verdt å spørre.

Hvor lenge har man et lånetilbud tilgjengelig?

Hvor lenge et lånetilbud er tilgjengelig kan være ulikt fra de forskjellige långiverne som de samarbeider med. Vanligvis er et lånetilbud tilgjengelig i 30 dager, så man har god tid til å sammenligne og vurdere hvilket lånetilbud som er det aller beste for egen situasjon.

Hva er nedbetalingstiden hos Zensum?

Med bruk av Zensum, kan man sette en fleksibel nedbetalingstid når man søker lån. Det kan likevel variere fra långivere og hvilket lån man skal søke. Man kan velge korteste alternativ for nedbetalingstid som er 1 år, og det lengste man kan velge er 20 år. Det er mer vanlig når det er snakk om boliglån eller refinansiering med sikkerhet. Et slikt spenn mellom nedbetalingstid gir fleksibilitet og muligheten til å organisere et lån etter behov. Man bør alltid huske på at et lån blir dyrere jo lengre nedbetalingstid man har. Det handler om å ta en avgjørelse basert på hva man har råd til av månedlige kostnader.

Zensum anmeldelse

Zensum har vært et friskt pust i lånemarkedet. Det er på grunn av stort fokus på å levere lån på en ansvarlig måte, samt at de har blitt tatt veldig godt imot på grunn av ypperlig service. Dette hjelper i stor grad med at andre långivere også er nødt til å holde seg konkurransedyktige.

Slik må andre långivere også rette fokus mot kundeservice og organisere ansvarlige måter å låne bort penger. Selv om Zensum har hatt fokus på disse tingene, sier de seg ikke fornøyde og vil strebe etter å være best mulig. De kommuniserer ut til forbruker at de må stille høye krav som kan hjelpe bransjen med å bli bedre.

Flere mennesker har fått økonomien sin ødelagt etter å ha lånt dyre lån, og det vil ikke Zensum være en del av. Derfor videreformidler de lån helt gratis og uforpliktende. De har også rutiner på å følge opp hver enkelt søker etter levert lånesøknad. Grunnen til det er å sørge for at alt gikk bra under søkeprosessen og sørge for at feil/mangler kan bli rettet opp

Utenom dette har Zensum fokus på å videreformidle forbrukslån, refinansiering og billån. De praktiserer samme rutiner og fremgangsmåte på hver enkelt lån, men små endringer kan forekomme. Zensum har flere samarbeidspartnere som leverer lånetilbud og lån til søkere. De er håndplukket og valgt ut på en nøyaktig måte. Dette er på grunn av ambisjonene til Zensum om å videreformidle lån på en ansvarlig måte. Derfor kan man også forvente litt flere spørsmål i søknadsprosessen. Det er ikke for at de er så nysgjerrige, men fordi de vil tilby lån på riktig grunnlag.

Vi anbefaler å benytte Zensum sine tjenester da man ikke har noe å tape. Får man et godt tilbud som er fornøyd med, så kan det bare være vinning. Får man ikke det lånetilbudet man er interessert i, så har man mulighet til å velge bort lånetilbud uten kostnader. Videre kan man lese om Zensum erfaringer.

Zensum - refinansiering med sikkerhet

Når man skal søke om refinansiering, så kan det være en komplisert og tidkrevende prosess. Man må besøke flere långivere sin nettside, undersøke betingelser og vilkår. Etter det kan man begynne å sammenligne långivere, renter og nedbetalingstid.

Hvis man søker refinansiering med Zensum, så kan hele denne prosessen bli mye enklere enn før. Det eneste man må gjøre er å fylle ut lånesøknaden også vil Zensum gjøre resten. Det neste døgnet vil långivere gå gjennom lånesøknaden og eventuelt sende over lånetilbud. Da kan man enkelt sammenligne flere lånetilbud og få en bedre oversikt. I tillegg er dette helt gratis og uforpliktende. Det kommer ingen kostnader og man er ikke bundet til å samarbeide med noen hvis man ikke får tilbud som er av interesse. Hvis man imidlertid godkjenner et lånetilbud, så kan man enkelt signere lånetilbudet elektronisk og det nye lånet vil være plass innen kort tid.

Hva slags kostnadder en knyttet til refinansiering?

Zensum har inngått samarbeid med långivere på en nøyaktig og grundig måte. Det er for å kunne tilby refinansiering med sikkerhet fra gode og profesjonelle långivere. Når man søker om lån, så vil det være kostnader i form av renter og gebyrer. Slike kostnader kan være svært forskjellige fra ulike långivere, men med Zensum kan man enkelt få en oversikt over hvordan disse kostnadene vil se ut

Ved hjelp av lånekalkulator kan man se hvor mye en gjennomsnittlig refinansiering koster. Hvis man søker refinansiering med sikkerhet i bolig, har man gode muligheter for å få gode vilkår og betingelser. Det er fordi långivere har en sikkerhet i bolig og dermed tar de ikke en like stor risiko. Når man ser betingelser, så må man huske at nedbetalingstiden er en betydelig faktor for hvordan det vil se ut. Kortere nedbetalingstid betyr en lavere totalkostnad på lånet. Gjør man bevisste valg, så kan det sørge for gode Zensum erfaringer.

Man skal også huske på en annen ting. Det er viktig å sørge for at man går for betingelser man kan betale for. Ettersom långiver vil ha sikkerhet i boligen, så kan verste utfall være at man ikke klarer å betjene det nye lånet og långiver tar kontroll over det. Hvis man fortsatt ikke klarer å nedbetale lånet, så kan långiver selge boligen for å få pengene som er lånt ut. Dette skjer heldigvi sjeldent, men det er viktig å sørge for at dette ikke blir utfallet.

Zensum - Verdt å vite om refinansiering med sikkerhet

Hva slags krav stille for å søke refinanseiring med sikkerhet hos Zensum?

Det er noen krav som stilles for å søke refinansiering med sikkerhet hos Zensum. Her er noen av kravene:

 • Man må ha fylt 25 år
 • Ha fast inntekt
 • Ingen registrerte betalingsanmerkininger
 • Man må ha egen bolig for å søke refinansiering med sikkerhet
 • Ha bodd i Norge i minst 1 år før man søker

Er det mulig å søke refinansiering med en annens bolig?

Det krever at man eier bolig selv, om man skal refinansiere med sikkerhet i bolig hos Zensum. Hvis tilfellet er at man eier boligen sammen med noen andre, kan medeier også være med å søke. Det kan sørge for bedre betingelser ettersom en annen også står ansvarlig for å nedbetale lånet. Hvis man skal benytte seg av noen andre sin bolig, så er den andre personen nødt til å stå som medsøker. Dette kan sørge for at søkere får gode Zensum erfaringer.

Hvor mye kan man refinansiere med sikkerhet?

Det er de ulike långiverne som avgjør hvor mye man kan refinansiere. De vil ta en evaluering av hver enkelt søker og dens lånesøknad, samt kredittvurdering. Hvis man har en høy kredittscore, så kan det øke sjansen for å låne mer.

Er det mulig å søke refinansiering når man er på prøvetid i jobb?

Så lenge man har inntekt på 200 000 kr netto, altså etter skatt. Hvis det er tilfelle, så kan man søke refinansiering med sikkerhet uavhengig om man er på prøvetid eller ikke. Det som kan være et godt tips, er å forhandle betingelser knyttet til lånet etter man er ferdig på prøvetid. En fast ansettelse kan resultere i forbedret betingelser og vilkår.

Kan man søke om refinansiering hvis man har foreldrepermisjon?

Hvis man har foreldrepermisjon så har man en månedlig inntekt. Det gir mulighet til å søke om refinansiering som alle andre. Man kan enkelt fylle ut lånesøknaden og den vil bli videresendt til aktuelle långivere akkurat som hvis man var uten i jobb. Zensum sin håndtering av slike situasjoner gir søkere gode Zensum erfaringer.

Hva er de beste lånene å refinansiere med sikkerhet?

Hvis man vurderer å søke refinansiering med sikkerhet fra Zensum, så bør man benytte seg av ulike typer lån og gjeld fra benyttet kreditt. Eventuelt boliglån og billån. Til sammen kan man få bedre lånebetingelser og vilkår til ett lån istedenfor mange forskjellige. Långivere vil uansett finne den beste løsningen for din økonomiske situasjon.

Hvorfor skal man benytte seg av Zensum og ikke en annen låneformidler?

Hvis man benytter seg av Zensum sine tjenester, så vil man få muligheten til å få mange lånetilbud. Det er veldig positivt når man skal sammenligne og finne beste lånetilbud. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Zensum, så det skader ikke å sende en lånesøknad uansett hva. Man kan bare tjene på det hvis man velger riktig tilbud. I tillegg har Zensum veldig stort fokus på kundeservice. Det gjør at man får den hjelpen man trenger og blir verdsatt som kunde. Ikke alle låneformidler har en slik innstilling.

Er det trygt å bruke Zensum?

Det er helt trygt å bruke Zensum til å refinansiere. Zensum har også et stort fokus på sikkerhet og trygghet blant informasjon og opplysninger til sine kunder. I ettertid vil informasjonen og opplysningene bli slettet når de ikke er til nytte lenger. Det er bare långiverne som Zensum samarbeider med som vil ha tilgang til dette. Dette gir kunder gode Zensum erfaringer.

Zensum erfaringer med refinansiering med sikkerhet

Zensum erfaringer med refinansiering med sikkerhet virker til å være veldig bra for kunder. Folk føler de får gode lånetilbud gjennom Zensum og man blir ivaretatt av deres veiledere. Man sender inn en lånesøknad via Zensum sine nettsider med nøyaktig informasjon etter det som blir bedt om. Dermed kan man enkelt få lånetilbud innen et døgn.

Sørg for å vente til alle lånetilbudene har ankommet før man velger et foretrukket lånetilbud. Ellers kan man risikere å gå glipp av det beste lånetilbudet. I tillegg burde man aldri låne over evne. Man må undersøke om man har mulighet til å betale kostnadene tilknyttet refinansieringen. Er man usikker kan man alltid prate med Zensum sine veileder. Mer om Zensum erfaringer knyttet til forbrukslån og billån kan man lese om lenger ned.

Zensum - forbrukslån

Dette er verdt å vite om forbrukslån med Zensum

Hvor mye forbrukslån kan jeg søke med Zensum?

Hvis man bruker Zensum som låneformidler av forbrukslån, så kan man søke alt fra 10 000 til 600 000 kr i forbrukslån. Hvor mye lån man blir tilbudt varierer fra de ulike långiverne som Zensum samarbeider med. Faktorer som spiller inn er lånesøknad, kredittscore og gjeldsgrad for eksempel.

Når bli forbrukslånet utbetalt til søkeren?

Etter man har signert og godtatt et lånetilbud, så erfarer Zensum at det kan ta alt fra 1 time til 5 dager, til forbrukslånet er utbetalt. Dette variere igjen fra hvilken långiver det er snakk om og hvor mye beløpet er på.

Hva er månedlige kostnader knyttet til et forbrukslån?

Når det kommer til månedlige kostnader knyttet til et forbrukslån, så er det flere faktorer som spiller inn. Långivere har ulike kostnader, det kan variere fra kredittvurdering, lånesummen og nedbetalingstid for eksempel. Når man benytter seg av Zensum kan man gjøre justeringen på beløpet og nedbetalingsplanen for å tilpasse de månedlige betalingene. Husk at det ikke er lurt å låne penger over evne. Bruk tid på å undersøke hvor mye penger som er nødvendig å låne og hvor mye man har råd til å betale i måneden.

Hva slags rente er knyttet til forbrukslån?

Det er vanskelig å estimere renten til et forbrukslån, fordi långivere tilbyr forskjellige renter, og søkere har ulike søknader med beløp og nedbetalingstid. I tillegg kan det variere fra evne til å betale ned lån, tidligere gjeld og kredittscore.

Zensum er ikke med å avgjøre renten, men de prøver så godt de kan å tilby de beste betingelsene som er tilgjengelig. Et tips er å se hva den effektive renten er. Den sier noe om alle kostnadene som er knyttet til lånet og det man faktisk skal betale.

Hva slags informasjon må man dele for å søke forbrukslån?

Når man fyller ut en lånesøknad til forbrukslån, så vil man først fylle ut hvor mye man ønsker å låne og nedbetalingstiden man ønsker. Videre så er det personlig informasjon som navn, personnummer og lignende. Man kan velge om man skal ha med seg en medsøker eller ikke. Man kan også bli spurt om jobbsituasjon og bosituasjon. Det er spørsmål som skal være til hjelp for Zensum slik at de kan tilby en sikker låneprosess og de beste lånetilbudene.

Hvorfor skal man bruke Zensum for å søke forbrukslån?

Zensum startet å sammenligne lån i 2013, og siden den tid har de hjulpet godt over 670 000 mennesker med å sammenligne lån gratis. De har veldig gode anmeldelser på nettet og de er en trygg aktør, som har fokus på god service. På denne måten kan de tilby en god måte å tilby forbrukslån.

I tillegg er det endringer i lånemarkedet stadig vekk og søkere sin situasjon. Långivere i markedet benytter seg av ulike vilkår betingelser. Zensum klarer å holde seg oppdatert på flere av disse faktorene, som gjør at man kan få den beste låneprosessen for en selv. Man kan enkelt prøve å søke om forbrukslån, og det vil ikke være noe tap ettersom det ikke koster noe og man må ikke forplikte seg til noe. Fordeler som dette gir gode Zensum erfaringer.

Er det mulig å søke forbrukslån via Zensum uten fast jobb?

Flesteparten av långivere har som krav at man har fast jobb for å søke forbrukslån. Personlig økonomi er den eneste sikkerheten for at en søker kan betale ned lånet, og derfor har de fleste långivere dette som et krav. Allikevel finnes det unntak, så man har mulighet til å prøve og søke. Man kan forvente at betingelsene blir dårligere hvis man ikke har jobb.

Hvor lenge kan man nedbetale forbrukslånet?

Når man søker forbrukslån hos Zensum kan man vanligvis søke om nedbetalingstid for forbrukslån inntil 5 år. Det er den vanligste praksisen i lånemarkedet når man søker forbrukslån. Allikevel finnes det et unntak, og da kan man søke om nedbetalingstid inntil 20 år. Det som må til er at man refinansiere andre forbrukslån eller gjeld fra kredittkort for eksempel. Da har man muligheten til å utvide nedbetalingstiden.

Får man fast eller flytende rente når man søker forbrukslån?

Samarbeidspartnerne til Zensum tilbyr flytende rente til sine søkere. Med andre ord, så betyr det at renten kan endres, men renten til det eksisterende lånet kan ikke bli høyere. Når man har søkt forbrukslån og mottar lånetilbud, vil man bli presentert for renten som långiver og søker har blitt enig om.

Krav for å søke forbrukslån hos Zensum

 • Man har fylt 25 år
 • Man har hatt folkeregistrert bosted i Norge i minst ett år
 • Netto årsinntekt på 200 000 kr
 • Man har fast inntekt i fra pensjon, jobb eller uføretrygd
 • Det er ingen saker registrert med inkasso eller namsmannen

Zensum erfaringer med forbrukslån

Vi har samlet Zensum erfaringer som vi selv har registrert og fra søkere/kunder. Med Zensum kan man enkelt få gode tilbud fra ulike långivere som er tilgjengelig i lånemarkedet. Først må man sørge for at man tilfredsstiller kravene for å søke forbrukslån. Det er basert på alder, inntekt og lignende. Videre kan man søke alt fra 10 000 til 600 000 kr. Hvor mye man kan få i forbrukslån avhenger av lånesøknad, søker sin situasjon og økonomi. Dette har ikke Zensum noe med å gjøre. De ønsker bare å videreformidle lånesøknader på best mulig måte. Dette fokuset har gitt Zensum erfaringer som er gode.

Som de andre tjenestene til Zensum så er det helt gratis og uforpliktende. Så hvis man er usikker på om man vil søke forbrukslån eller ikke, så kan man gjøre det via Zensum og se om man får gode lånetilbud. Det vil ikke koste noe, så man har muligheter til det. Sørg for å gjøre gode undersøkelser om hva man skal låne penger til og at man har råd til å betjene lånet. Benytt deg av Zensum og søk forbrukslån allerede i dag!

Zensum - Billån

Med Zensum har man også mulighet til å søke om billån, slik at de kan videreformidle lånesøknaden til långivere som tilbyr billån. På denne måten kan man også sammenligne tilbud og velge det beste lånetilbudet for å finansiere bil. Videre tar vi for oss det som er verdt å vite når man skal søke billån hos Zensum. Les her:

Hvor mye kan man søke om i billån?

Hvis man benytter seg av Zensum for å søke billån, så har man mulighet til å søke alt fra 10 000 til 600 000 kr. Det gir deg muligheten til å finansiere gode alternativ for en ny bil.

Hvordan fungerer billån fra Zensum?

Når man bruker Zensum for å søke billån, så sender man inn en lånesøknad. Videre vil Zensum gå gjennom lånesøknaden og ta en kredittvurdering av søkeren. Videre vil Zensum sende lånesøknaden videre til sine samarbeidspartnere. Da kan samarbeidspartnerne evaluere søknaden og ta en avgjørelse om de skal sende et lånetilbud og hvilke betingelser.

Søkeren vil få beskjed når lånetilbud blir tilgjengelig også kan man enkelt sammenligne lånetilbud etter behov. Når man er klar for å ta en besluting, så signerer man lånetilbudet og venter på å motta pengene. Tidligere kunder har gode Zensum erfaringer med billlån.

Hvor mye må man ha i egenkapital for å søke billån?

Hovedsakelig trenger man ikke egenkapital for å søke billån. Allikevel kan det hjelpe i stor grad for å oppnå bedre betingelser enn hvis man ikke har det. Hvis man ønsker å stille med egenkapital kan man gjøre det etter ønske, og da er det normalt å stille med 10 til 20 % av hele lånebeløpet.

Finnes det krav for å søke billån?

Det finnes noen krav for å søke billån hos Zensum. Det går igjen som for eksempel å søke forbrukslån. Noen av kravene er som følger:

 • Man skal ha fylt 25 år
 • 200 000 kr i inntekt fra jobb, uføretrygd eller pensjon
 • Ha norsk adresse i minst 1 år
 • Ikke ha registrert inkassosak

Hva er nedbetalingstiden for billån?

Når man søker om billån så er hovedsakelig nedbetalingstiden 5 år. Hvis man imidlertid velger å refinansiere annen gjeld kan man få en nedbetalingstid inntil 20 år. Dette variere fra ulike søkere og långivere. Man burde alltid huske på at lengre nedbetalingstid betyr et dyrere lån. Gjør gode undersøkelser på egen økonomi og betingelser for billån, slik at man kan velge et billån man har råd til å betjene.

Når får man svar på søknaden om billån?

Når søknaden er sendt avgårde, tar det gjerne opptil et døgn før man har fått lånetilbud fra långivere. Man får melding eller e-post når man mottar lånetilbud, så man kan enkelt ha oversikt over hvor mange tilbud man får. Et godt tips er å vente med å ta en avgjørelse på hvilke tilbud man ønsker, slik at man får det beste lånetilbudet.

Kan man betale ned billånet raskere enn nedbetalingsplanen sier?

Det har man mulighet til. Flere långivere har ulik praksis med nedbetaling, og noen gir faktisk ikke mulighet til å betale ned billånet raskere. Imidlertid er ikke dette tilfelle med samarbeidspartnerne til Zensum. Hvis man har mer penger til overs en måned eller ønsker å sette inn ekstra på billånet, så har man mulighet til det uten noen øvrige kostnader.

Kan man refinansiere billån hos Zensum?

Dette er noe man har mulighet til hos Zensum. Hvis man er nysgjerrig på om man kan få bedre betingelser enn sitt eksisterende billån, så kan man sende inn en lånesøknad til Zensum. Får man tilbudt bedre betingelser hos en annen långiver, så kan det være lønnsomt og verdt å bytte.

Når kan billånet utbetales?

Etter man har godkjent lånetilbud og signert avtalen, så kan det ta alt fra en time til fem dager før billånet utbetales. Det er den vanligste praksisen.

Zensum erfaringer med billån

Zensum tar også for seg videreformidling av billån. Slik kan man enkelt få flere lånetilbud hvis man har tenkt til å finansiere ny bil. Man kan søke billån opptil 600 000 kr. Man har også mulighet til å refinansiere billån. Hvis man er usikker på om man har gode betingelser på sitt eksisterende billån, kan man enkelt søke hos Zensum og eventuelt bytte hvis man får bedre billån.

Zensum erfaringer med billån er gode og dette er et godt alternativ. Man vil bli fulgt opp gjennom prosessen hvis man ønsker det og det er helt gratis. Om man skal søke billån, så kan man velge om man ønsker å søke med egenkapital eller ikke. Søker man billån med egenkapital, så vil det sørge for at man får bedre betingelser. Det er fordi man viser långiver at man har gode forutsetninger for å betale ned lånet. Søk billån hos Zensum allerede i dag.