Zensum

Zensum

Zensum har som mål å gi deg god service og sørge for at du får de beste betingelsene til ditt lån. Lån opptil 600 000 kr med fleksibel nedbetalingstid.

Søk her

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Effektiv Rente fra: 5.25 %
 • Lånebeløp opptil 600 000 kr
 • Nedbetalingstid fra 1 - 5 år
 • Aldersgrense: Fra 25 år
 • Inntektskrav: 200 000 kr

Vilkår

 • Lånebeløp: 20 000 - 600 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 - 5 år
 • Rente: 4.9 - 24.9 %
 • Effektiv Rente: 5.25 - 29.9 %
 • Aldersgrense: 25 - 75 år
 • Rentefritt for nye kunder: Nei
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Inntektskrav: 200 000 kr
 • Etableringskostnad: 1 150 kr
 • Administrasjonsavgift: 65 kr

Fordeler

Rask utbetaling av forbrukslånGode tilbakemeldinger på TrustpilotVeletablert aktørKundebehandlere som hjelper deg gjennom prosessenHar gode visjoner om å formidle "sunne" lån

Ulemper

Maks alder 75 år
Gå til Zensum

Annonselenke

Hvem er Zensum?

Zensum er en låneformidler av lån innen refinansiering, boliglån og forbrukslån. Siden 2013 har de hjulpet nordmenn og svensker med å realisere ulike typer lån.

Zensum har flere samarbeidspartnere som hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet for din situasjon. Når du søker om lån hos Zensum, videreformidler de søknaden din til sine samarbeidspartnere, som deretter vurderer om de vil sende deg et lånetilbud. Denne praksisen har blitt vanlig i lånemarkedet, da det gir søkerne et bedre grunnlag for sammenligning og sparer dem for bryet med å kontakte flere långivere individuelt.

Hvordan få kontakt med Zensum?

For å kontakte Zensum og sette i gang søkeprosessen kan du ringe sentralbordet på 239 65 200 i åpningstiden.

 • Sentralbordet er åpent:
 • Mandag til torsdag - 09:00-19:00
 • Fredag: 09:00-17:00
 • I helgene er sentralbordet stengt.

Når du skal søke om lån, kan du enten fylle ut søknadsskjemaet manuelt på nettsiden, eller avtale tid med en veileder over telefon. Ved å ringe sentralbordet i åpningstiden kan du få assistanse til å opprette og fylle ut søknaden på best mulig måte.

Ta kontakt med Zensum her.

Erfaringer og anmeldelser av Zensum - Dette sier kundene våre:

Gode lånetilbud og trygghet for kundene

Sikkerhet virker å være svært god for kunder hos Zensum. Folk føler at de får gode lånetilbud gjennom Zensum, og de opplever å bli godt ivaretatt av deres veiledere. Man sender inn en lånesøknad via Zensums nettsider med nøyaktig informasjon som etterspørres. Dermed kan man enkelt få lånetilbud innen et døgn. Med Zensum kan man enkelt få gode tilbud fra ulike långivere som er tilgjengelige i lånemarkedet. For å søke om forbrukslån gjennom Zensum, må man først sørge for at man tilfredsstiller kravene basert på alder, inntekt og lignende. Man kan søke alt fra 10 000 til 600 000 kr, avhengig av søkerens situasjon og økonomi.

Enkel og uforpliktende prosess

Som de andre tjenestene til Zensum, er det helt gratis og uforpliktende å bruke deres tjenester. Så hvis man er usikker på om man vil søke forbrukslån eller ikke, kan man gjøre det via Zensum og se om man får gode lånetilbud uten at det koster noe. Det er viktig å gjøre gode undersøkelser om hva man skal låne penger til og sikre at man har råd til å betjene lånet.

God oppfølging og kundeservice

Når man sender inn en lånesøknad til Zensum, kan man forvente en oppfølgingssamtale på telefon kort tid etter. Zensum er basert på god kundeservice og mener at denne oppfølgingen sørger for at søkere er fornøyde, og at eventuelle feil i lånesøknaden enkelt kan rettes opp. Dette gjør Zensum unik, og for de som setter pris på å bli ivaretatt, er dette et godt alternativ.

Ansvarlig utlån og sikkerhet

Som en sikkerhet benytter Zensum seg av gjeldsregisteret og eiendomsverdi for å sikre at lånesøknader er valide før de sendes videre til bankene. Med sin personlige service og fokus på ansvarlig utlån, ønsker Zensum å bidra til et samfunn uten dårlige lån til mennesker som har behov for å søke ulike typer lån. For dette har de noen grunnpunkter som skal hjelpe med dette: Bruk tid og nøyaktighet på å velge samarbeidspartnere, det er gratis og uforpliktende å benytte seg av Zensums tjenester, strebe å bygge opp erfaring og kompetanse internt, og søke lån på en enkel og trygg måte.

Billån med gode betingelser

Erfaringer med Zensum og billån er også gode, og tjenesten anses som et godt alternativ. Kunder vil bli fulgt opp gjennom hele prosessen dersom de ønsker det, og det er helt gratis å benytte tjenesten. Når man søker om billån, kan man velge om man ønsker å søke med eller uten egenkapital. Søker man med egenkapital, vil dette bidra til å sikre bedre betingelser på lånet.

Zensum sine generelle vilkår for å få lån:

For å få lån gjennom Zensum, må man oppfylle visse krav og vilkår. Blant de viktigste kravene er at man må være minst 25 år gammel som regel og ha bodd i Norge i minst ett år. I tillegg må man ha en skattepliktig årsinntekt på minst 200 000 kr og fast inntekt. Det er også et krav at man ikke har noen utestående inkassosaker eller betalingsanmerkninger hos namsmannen. Ved å oppfylle disse kriteriene, kan man søke om lån og benytte seg av de fordelaktige tilbudene som Zensum formidler.

Illustrasjon av generelle krav for å få lån hos Zensum. Innebærert alder, minimal inntekt, ingen inkasso og bosted i Norge.

Hvilke typer lån kan du få hos Zensum?

Zensum tilbyr flere forskjellige tjenester. Disse er:

Refinansiere forbrukslån: Refinansiering av forbrukslån innebærer å samle eksisterende forbrukslån til ett nytt lån med bedre betingelser. Dette kan føre til lavere rente og mindre månedlige avdrag, noe som gir bedre økonomisk kontroll og potensielt lavere totale lånekostnader.

Refinansiere boliglån: Ved å refinansiere boliglånet kan man oppnå lavere rente og bedre vilkår, noe som kan redusere de månedlige kostnadene og spare penger over tid. Dette kan også gi muligheten til å justere nedbetalingstiden i henhold til ens økonomiske situasjon.

Omstartslån med sikkerhet: Omstartslån med sikkerhet er en løsning for dem som trenger å samle flere lån og gjeldsposter til ett nytt lån med sikkerhet i bolig. Dette alternativet kan gi lavere renter og en bedre oversikt over økonomien, samtidig som det gir en mulighet for en økonomisk ny start.

Refinansiering med sikkerhet i bolig: Ved å refinansiere med sikkerhet i bolig kan man inkludere ulike typer gjeld i ett samlet lån. Dette gir ofte lavere renter og en mer oversiktlig økonomi. Å samle all gjeld under ett lån med sikkerhet i bolig kan redusere de totale kostnadene og gjøre det enklere å håndtere økonomien.

Kredittkort: Kredittkort er et betalingskort som gir brukeren mulighet til å låne penger fra en bank eller kredittinstitusjon for å gjøre kjøp. Man kan bruke kredittkort til både daglige innkjøp og større kjøp. Kredittkort tilbyr ofte fordeler som cashback, bonuspoeng og reiseforsikring. Det er viktig å være oppmerksom på rentenivået på utestående saldo, da kredittkortgjeld kan bli kostbar hvis den ikke betales i sin helhet ved forfall.

Boliglån: Boliglån er et lån som gis mot sikkerhet i en bolig eller eiendom. Dette er ofte det største lånet folk tar i løpet av livet, og det brukes til å kjøpe bolig eller refinansiere eksisterende boliglån. Renten på boliglån er vanligvis lavere enn forbrukslån og kredittkortgjeld på grunn av sikkerheten som boligverdien gir. Boliglån har ofte lengre nedbetalingstid, typisk mellom 20 og 30 år, og renten kan være fast eller flytende.

Forbrukslån: Forbrukslån er et usikret lån som kan brukes til ulike formål, som kjøp av varer og tjenester, reiser, eller til å dekke uforutsette utgifter. Siden forbrukslån er usikret, har de vanligvis høyere rente enn boliglån. Lånebeløpene varierer ofte fra noen tusen kroner til flere hundre tusen kroner, med en nedbetalingstid som kan være fra ett til fem år, avhengig av avtalen med banken eller låneinstitusjonen.

Mer om hver tjenestene finner du nedenfor eller på Zensum.no

Forbrukslån hos Zensum

Forbrukslån er en type lån som ikke krever sikkerhet, som betyr at du ikke trenger å stille pant i eiendom eller andre eiendeler for å få lånet. Denne typen lån kan brukes til ulike formål, som for eksempel oppussing, reiser, kjøp av møbler eller andre større utgifter. Forbrukslån har vanligvis høyere rente enn lån med sikkerhet, som boliglån, siden långiveren tar en større risiko ved å låne ut penger uten pant.

For å kvalifisere for et forbrukslån hos Zensum må man oppfylle noen krav. Disse er: alder, du må ha hatt folkeregistrert adresse i Norge i minst ett år og ha en skattepliktig årsinntekt på minst 200 000 kr. I tillegg må du ha fast inntekt fra arbeid, pensjon eller uføretrygd. Det er også viktig at du ikke har noen saker med inkasso eller namsmannen.

Ofte stilte spørsmål om forbrukslån hos Zensum

Dette er verdt å vite om forbrukslån med Zensum:

Hvor mye forbrukslån kan jeg søke med Zensum?

Hvis man bruker Zensum som låneformidler av forbrukslån, så kan man søke alt fra 10 000 til 600 000 kr i forbrukslån. Hvor mye lån man blir tilbudt varierer fra de ulike långiverne som Zensum samarbeider med. Faktorer som spiller inn er lånesøknad, kredittscore og gjeldsgrad for eksempel.

Når bli forbrukslånet utbetalt til søkeren?

Etter man har signert og godtatt et lånetilbud, så erfarer Zensum at det kan ta alt fra 1 time til 5 dager, til forbrukslånet er utbetalt. Dette variere igjen fra hvilken långiver det er snakk om og hvor mye beløpet er på.

Hva er månedlige kostnader knyttet til et forbrukslån?

Når det kommer til månedlige kostnader knyttet til et forbrukslån, så er det flere faktorer som spiller inn. Långivere har ulike kostnader, det kan variere fra kredittvurdering, lånesummen og nedbetalingstid for eksempel. Når man benytter seg av Zensum kan man gjøre justeringen på beløpet og nedbetalingsplanen for å tilpasse de månedlige betalingene. Husk at det ikke er lurt å låne penger over evne. Bruk tid på å undersøke hvor mye penger som er nødvendig å låne og hvor mye man har råd til å betale i måneden.

Hva slags rente er knyttet til forbrukslån?

Det er vanskelig å estimere renten til et forbrukslån, fordi långivere tilbyr forskjellige renter, og søkere har ulike søknader med beløp og nedbetalingstid. I tillegg kan det variere fra evne til å betale ned lån, tidligere gjeld og kredittscore.

Zensum er ikke med å avgjøre renten, men de prøver så godt de kan å tilby de beste betingelsene som er tilgjengelig. Et tips er å se hva den effektive renten er. Den sier noe om alle kostnadene som er knyttet til lånet og det man faktisk skal betale.

Hva slags informasjon må man dele for å søke forbrukslån?

Når man fyller ut en lånesøknad til forbrukslån, så vil man først fylle ut hvor mye man ønsker å låne og nedbetalingstiden man ønsker. Videre så er det personlig informasjon som navn, personnummer og lignende. Man kan velge om man skal ha med seg en medsøker eller ikke. Man kan også bli spurt om jobbsituasjon og bosituasjon. Det er spørsmål som skal være til hjelp for Zensum slik at de kan tilby en sikker låneprosess og de beste lånetilbudene.

Hvorfor skal man bruke Zensum for å søke forbrukslån?

Zensum startet å sammenligne lån i 2013, og siden den tid har de hjulpet godt over 670 000 mennesker med å sammenligne lån gratis. De har veldig gode anmeldelser på nettet og de er en trygg aktør, som har fokus på god service. På denne måten kan de tilby en god måte å tilby forbrukslån.

I tillegg er det endringer i lånemarkedet stadig vekk og søkere sin situasjon. Långivere i markedet benytter seg av ulike vilkår betingelser. Zensum klarer å holde seg oppdatert på flere av disse faktorene, som gjør at man kan få den beste låneprosessen for en selv. Man kan enkelt prøve å søke om forbrukslån, og det vil ikke være noe tap ettersom det ikke koster noe og man må ikke forplikte seg til noe. Fordeler som dette gir gode Zensum erfaringer.

Er det mulig å søke forbrukslån via Zensum uten fast jobb?

Flesteparten av långivere har som krav at man har fast jobb for å søke forbrukslån. Personlig økonomi er den eneste sikkerheten for at en søker kan betale ned lånet, og derfor har de fleste långivere dette som et krav. Allikevel finnes det unntak, så man har mulighet til å prøve og søke. Man kan forvente at betingelsene blir dårligere hvis man ikke har jobb.

Hvor lenge kan man nedbetale forbrukslånet?

Når man søker forbrukslån hos Zensum kan man vanligvis søke om nedbetalingstid for forbrukslån inntil 5 år. Det er den vanligste praksisen i lånemarkedet når man søker forbrukslån. Allikevel finnes det et unntak, og da kan man søke om nedbetalingstid inntil 20 år. Det som må til er at man refinansiere andre forbrukslån eller gjeld fra kredittkort for eksempel. Da har man muligheten til å utvide nedbetalingstiden.

Får man fast eller flytende rente når man søker forbrukslån?

Samarbeidspartnerne til Zensum tilbyr flytende rente til sine søkere. Med andre ord, så betyr det at renten kan endres, men renten til det eksisterende lånet kan ikke bli høyere. Når man har søkt forbrukslån og mottar lånetilbud, vil man bli presentert for renten som långiver og søker har blitt enig om.

Krav for å søke forbrukslån hos Zensum

 • Man har fylt 25 år (18 år i noen tilfeller)
 • Man har hatt folkeregistrert bosted i Norge i minst ett år
 • Netto årsinntekt på 200 000 kr
 • Man har fast inntekt i fra pensjon, jobb eller uføretrygd
 • Det er ingen saker registrert med inkasso eller namsmannen

Boliglån hos Zensum

Som navnet tilsier, er dette et lån som man tar opp i forbindelse med boligkjøp. Dette lånet er sikret med pant i boligen, noe som betyr at långiveren har rett til å ta over eiendommen hvis låntakeren ikke klarer å betale tilbake lånet. Boliglån har vanligvis lavere rente enn usikrede lån, som forbrukslån, fordi risikoen for långiveren er redusert med sikkerheten i eiendommen. Boliglån kan deles opp i ulike typer, som fast rente, flytende rente, og fleksilån. Tilbakebetalingstiden på boliglån er ofte lang, gjerne 20-30 år, og størrelsen på lånet avhenger av boligens verdi og låntakerens økonomiske situasjon.

Refinansiering hos Zensum

Ofte stilte spørsmål om refinansiering hos Zensum

Verdt å vite om refinansiering med sikkerhet

Hva slags krav stille for å søke refinanseiring med sikkerhet hos Zensum?

Det er noen krav som stilles for å søke refinansiering med sikkerhet hos Zensum. Her er noen av kravene:

 • Man må ha fylt 25 år
 • Ha fast inntekt
 • Ingen registrerte betalingsanmerkininger
 • Man må ha egen bolig for å søke refinansiering med sikkerhet
 • Ha bodd i Norge i minst 1 år før man søker

Er det mulig å søke refinansiering med en annens bolig?

Det krever at man eier bolig selv, om man skal refinansiere med sikkerhet i bolig hos Zensum. Hvis tilfellet er at man eier boligen sammen med noen andre, kan medeier også være med å søke. Det kan sørge for bedre betingelser ettersom en annen også står ansvarlig for å nedbetale lånet. Hvis man skal benytte seg av noen andre sin bolig, så er den andre personen nødt til å stå som medsøker. Dette kan sørge for at søkere får gode Zensum erfaringer.

Hvor mye kan man refinansiere med sikkerhet?

Det er de ulike långiverne som avgjør hvor mye man kan refinansiere. De vil ta en evaluering av hver enkelt søker og dens lånesøknad, samt kredittvurdering. Hvis man har en høy kredittscore, så kan det øke sjansen for å låne mer.

Er det mulig å søke refinansiering når man er på prøvetid i jobb?

Så lenge man har inntekt på 200 000 kr netto, altså etter skatt. Hvis det er tilfelle, så kan man søke refinansiering med sikkerhet uavhengig om man er på prøvetid eller ikke. Det som kan være et godt tips, er å forhandle betingelser knyttet til lånet etter man er ferdig på prøvetid. En fast ansettelse kan resultere i forbedret betingelser og vilkår.

Kan man søke om refinansiering hvis man har foreldrepermisjon?

Hvis man har foreldrepermisjon så har man en månedlig inntekt. Det gir mulighet til å søke om refinansiering som alle andre. Man kan enkelt fylle ut lånesøknaden og den vil bli videresendt til aktuelle långivere akkurat som hvis man var uten i jobb. Zensum sin håndtering av slike situasjoner gir søkere gode Zensum erfaringer.

Hva er de beste lånene å refinansiere med sikkerhet?

Hvis man vurderer å søke refinansiering med sikkerhet fra Zensum, så bør man benytte seg av ulike typer lån og gjeld fra benyttet kreditt. Eventuelt boliglån og billån. Til sammen kan man få bedre lånebetingelser og vilkår til ett lån istedenfor mange forskjellige. Långivere vil uansett finne den beste løsningen for din økonomiske situasjon.

Hvorfor skal man benytte seg av Zensum og ikke en annen låneformidler?

Hvis man benytter seg av Zensum sine tjenester, så vil man få muligheten til å få mange lånetilbud. Det er veldig positivt når man skal sammenligne og finne beste lånetilbud. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Zensum, så det skader ikke å sende en lånesøknad uansett hva. Man kan bare tjene på det hvis man velger riktig tilbud. I tillegg har Zensum veldig stort fokus på kundeservice. Det gjør at man får den hjelpen man trenger og blir verdsatt som kunde. Ikke alle låneformidler har en slik innstilling.

Er det trygt å bruke Zensum?

Det er helt trygt å bruke Zensum til å refinansiere. Zensum har også et stort fokus på sikkerhet og trygghet blant informasjon og opplysninger til sine kunder. I ettertid vil informasjonen og opplysningene bli slettet når de ikke er til nytte lenger. Det er bare långiverne som Zensum samarbeider med som vil ha tilgang til dette. Dette gir kunder gode Zensum erfaringer.

Billån hos Zensum

Med Zensum har man også mulighet til å søke om billån, slik at de kan videreformidle lånesøknaden til långivere som tilbyr billån. På denne måten kan man også sammenligne tilbud og velge det beste lånetilbudet for å finansiere bil. Videre tar vi for oss det som er verdt å vite når man skal søke billån hos Zensum. Les her:

Ofte stilte spørsmål om billån:

Hvor mye kan man søke om i billån?

Hvis man benytter seg av Zensum for å søke billån, så har man mulighet til å søke alt fra 10 000 til 600 000 kr. Det gir deg muligheten til å finansiere gode alternativ for en ny bil.

Hvordan fungerer billån fra Zensum?

Når man bruker Zensum for å søke billån, så sender man inn en lånesøknad. Videre vil Zensum gå gjennom lånesøknaden og ta en kredittvurdering av søkeren. Videre vil Zensum sende lånesøknaden videre til sine samarbeidspartnere. Da kan samarbeidspartnerne evaluere søknaden og ta en avgjørelse om de skal sende et lånetilbud og hvilke betingelser.

Søkeren vil få beskjed når lånetilbud blir tilgjengelig også kan man enkelt sammenligne lånetilbud etter behov. Når man er klar for å ta en besluting, så signerer man lånetilbudet og venter på å motta pengene. Tidligere kunder har gode Zensum erfaringer med billlån.

Hvor mye må man ha i egenkapital for å søke billån?

Hovedsakelig trenger man ikke egenkapital for å søke billån. Allikevel kan det hjelpe i stor grad for å oppnå bedre betingelser enn hvis man ikke har det. Hvis man ønsker å stille med egenkapital kan man gjøre det etter ønske, og da er det normalt å stille med 10 til 20 % av hele lånebeløpet.

Finnes det krav for å søke billån?

Det finnes noen krav for å søke billån hos Zensum. Det går igjen som for eksempel å søke forbrukslån. Noen av kravene er som følger:

 • Man skal ha fylt 25 år
 • 200 000 kr i inntekt fra jobb, uføretrygd eller pensjon
 • Ha norsk adresse i minst 1 år
 • Ikke ha registrert inkassosak

Hva er nedbetalingstiden for billån?

Når man søker om billån så er hovedsakelig nedbetalingstiden 5 år. Hvis man imidlertid velger å refinansiere annen gjeld kan man få en nedbetalingstid inntil 20 år. Dette variere fra ulike søkere og långivere. Man burde alltid huske på at lengre nedbetalingstid betyr et dyrere lån. Gjør gode undersøkelser på egen økonomi og betingelser for billån, slik at man kan velge et billån man har råd til å betjene.

Når får man svar på søknaden om billån?

Når søknaden er sendt avgårde, tar det gjerne opptil et døgn før man har fått lånetilbud fra långivere. Man får melding eller e-post når man mottar lånetilbud, så man kan enkelt ha oversikt over hvor mange tilbud man får. Et godt tips er å vente med å ta en avgjørelse på hvilke tilbud man ønsker, slik at man får det beste lånetilbudet.

Kan man betale ned billånet raskere enn nedbetalingsplanen sier?

Det har man mulighet til. Flere långivere har ulik praksis med nedbetaling, og noen gir faktisk ikke mulighet til å betale ned billånet raskere. Imidlertid er ikke dette tilfelle med samarbeidspartnerne til Zensum. Hvis man har mer penger til overs en måned eller ønsker å sette inn ekstra på billånet, så har man mulighet til det uten noen øvrige kostnader.

Kan man refinansiere billån hos Zensum?

Dette er noe man har mulighet til hos Zensum. Hvis man er nysgjerrig på om man kan få bedre betingelser enn sitt eksisterende billån, så kan man sende inn en lånesøknad til Zensum. Får man tilbudt bedre betingelser hos en annen långiver, så kan det være lønnsomt og verdt å bytte.

Når kan billånet utbetales?

Etter man har godkjent lånetilbud og signert avtalen, så kan det ta alt fra en time til fem dager før billånet utbetales. Det er den vanligste praksisen.

Dette kan du forvente når du søker lån hos Zensum

Når man søker lån hos Zensum, kan man forvente en smidig og kundevennlig prosess. Etter å ha sendt inn lånesøknaden med nøyaktig informasjon via Zensums nettsider, vil en av deres veiledere ta kontakt per telefon for en oppfølgingssamtale kort tid etter. Denne oppfølgingen er en viktig del av Zensums fokus på god kundeservice. Veilederen vil sørge for at alle detaljer i søknaden er korrekte, besvare eventuelle spørsmål og hjelpe med å rette opp feil hvis nødvendig.

Hele tjenesten er gratis og uforpliktende, og veilederne er der for å sikre at søkere får de beste mulige lånetilbudene fra ulike långivere. I tillegg benytter Zensum seg av gjeldsregisteret og eiendomsverdi for å validere lånesøknader før de sendes til bankene, noe som øker tryggheten for kundene. Dette gjør Zensum til et attraktivt alternativ for dem som setter pris på personlig service og ansvarlig utlån.

Ofte stilte spørsmål om prosessen:

Når får man svar på lånesøknaden?

Fra det tidspunktet lånesøknaden er sendt, kan det ta opptil et døgn før långiverne har svart. Man kan forvente å få melding eller e-post på telefonen når en långiver kommer med et lånetilbud. Det som er viktig i en slik prosess, er at man venter til man har fått alle lånetilbudene. Da har man best grunnlag for å sammenligne lånetilbud og kan velge det som gir best betingelser. På Zensum sine nettsider kan man enkelt få oversikt over en indikasjon på når man kan forvente å motta lånetilbud fra långivere. Flere Zensum erfaringer kan man lese nedover.

Hvor mye penger kan man låne?

Når man benytter seg av Zensum så kan man søke om lån fra 10 000 til 600 000 kr. Dette er spennet man kan forholde seg til, men det er opp til hver enkelt långiver hvor mye man har mulighet til å låne. De fleste långivere har ulike krav og syn på risiko, så det er til syvende og sist de som bestemmer hvor mye lån man kan motta. Det er basert på lånesøknaden og kredittvurderingen. Når det kommer til bestemmelse av lånesum, så er ikke dette noe Zensum kan ha en innvirkning på. Men husk å benytte deg av Zensum sine veileder ettersom de kan ha en indikasjon på hvor mye man kan låne. Det kan være verdt å spørre.

Hvor lenge har man et lånetilbud tilgjengelig?

Hvor lenge et lånetilbud er tilgjengelig kan være ulikt fra de forskjellige långiverne som de samarbeider med. Vanligvis er et lånetilbud tilgjengelig i 30 dager, så man har god tid til å sammenligne og vurdere hvilket lånetilbud som er det aller beste for egen situasjon.

Hva er nedbetalingstiden hos Zensum?

Med bruk av Zensum, kan man sette en fleksibel nedbetalingstid når man søker lån. Det kan likevel variere fra långivere og hvilket lån man skal søke. Man kan velge korteste alternativ for nedbetalingstid som er 1 år, og det lengste man kan velge er 20 år. Det er mer vanlig når det er snakk om boliglån eller refinansiering med sikkerhet. Et slikt spenn mellom nedbetalingstid gir fleksibilitet og muligheten til å organisere et lån etter behov. Man bør alltid huske på at et lån blir dyrere jo lengre nedbetalingstid man har. Det handler om å ta en avgjørelse basert på hva man har råd til av månedlige kostnader.

Zensum har fokus på ansvarlig utlån

Zensum har som mål om at deres beslutninger for å hjelpe mennesker i låneprosessen skal være bærekraftig og lønnsom. Selv om de drar nytte av moderne teknologi og løsninger, skal de aldri glemme det fundamentale i hva de holder på med. De baserer sitt arbeid på å hjelpe gjennom samarbeid internt for å gjøre forbrukere sin økonomi bedre på sikt.

Derfor er rekruttering for ansatte viktig, for de mener at disse verdiene ikke kan læres gjennom instrukser. Det er menneskets verdier og prinsipper som står i fokus ved siden av kompetanse.

Zensum har fokus på å være tilgjengelige og har fokus på oppfølging av mennesker. På denne måten kan gode løsninger bli tatt og forbrukere føler at de blir tatt vare på.

Dette er ansvarlige prinsipper som benyttes hos Zensum

Zensum er en låneagent som ønsker å legge til rette for ansvarlige prinsipper når de legger til rette for utlån av ulike typer lån. De låner på ingen måte ut penger selv, men de er sentrale i låneprosessen som resulterer i lån.

For mange har lån av ulike penger skapt store konsekvenser for personlig økonomi og livsstil. Dette er ikke noe Zensum vil være en del av og vil sørge for at dette ikke blir tilfelle for noen som søker lån hos dem.

De som benytter seg av Zensum sine tjenester, skal føle seg trygge på at de hjelper med å finne det lånet som skal dekke deres behov på best mulig måte. Derfor kan man forvente at Zensum har strengere krav enn sine konkurrenter, og kanskje stiller flere spørsmål. Dette er bare for at lånesøknaden skal bli riktig og at alt skal foregå på en trygg måte.