Unifon

Unifon

I dagens moderne forretningsverden er det viktigere enn noensinne å ha pålitelige og effektive kommunikasjonsløsninger for å kunne holde tritt med utviklingen og konkurransen. Som en ledende leverandør av mobiltelefoni og telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge, er Unifon dedikert til å tilby skreddersydde og kostnadseffektive løsninger som møter bedrifters unike behov og krav. I denne artikkelen vil vi gi deg en grundig gjennomgang av Unifon og deres tjenester, basert på anmeldelser og kundeerfaringer, slik at du kan få en bedre forståelse av hva de kan tilby din bedrift.

Les mer om Unifon

Annonselenke

Fordeler!

  • Komplett telefonitjeneste
  • Ring og motta samtaler i Teams
  • Teams-status i mobilapp og sentralbord
  • Sett direkte over til Teamsbruker
  • Styring av visningsnummer fra Teams

Fordeler

Tale i teamsGode priserBeste mobilnettet

Ulemper

Ingen ulemper
Gå til Unifon

Annonselenke

Hvilke tjenester Unifon leverer


Unifon tilbyr en rekke tjenester som er designet for å hjelpe bedrifter med å forbedre sin kommunikasjon og samarbeid. Disse tjenestene inkluderer:


Mobiltelefoni

Unifon tilbyr Telenordekning og abonnement med store datapakker til markedsledende priser. Dette sikrer at bedrifter får den beste dekningen og datakapasiteten de trenger for å drive sin virksomhet effektivt.


Bedriftsnett

Unifons Bedriftsnett er en komplett og robust telefoniløsning med 99,9 % oppetid og mange funksjoner. Løsningen er skybasert og krever ingen investeringskostnad eller installasjon, noe som gjør det enkelt å implementere og vedlikeholde.


Tale i Teams

Med Unifons Tale i Teams-tjeneste kan ansatte få anrop til sitt telefonnummer levert rett inn i – og ringe ut fra – Microsoft Teams. Dette gjør samhandling enklere og mer effektiv ved å integrere både mobil og Bedriftsnett med Microsoft Teams.


Telefoni

Unifon tilbyr telefoniløsninger som dekker bedriftens behov, uansett størrelse eller eksisterende utstyr. Dette gjør det enkelt for bedrifter å tilpasse sin kommunikasjon etter deres unike krav og forutsetninger.


Mobilt Internett

Med Unifons Mobilt Internett får bedrifter rask og sikker tilgang til internett med høye hastigheter og store mengder data. Dette gir dem den kapasiteten og fleksibiliteten de trenger for å drive sin virksomhet effektivt og konkurransedyktig.


Kostnadskontroll

Unifons kostnadskontroll-tjeneste lar bedrifter fordele kostnader automatisk mellom jobb og privat, noe som hjelper dem med å unngå unødvendige kostnader og holde bedre oversikt over sine kommunikasjonsutgifter. Den ansatte kan selv betale sine private utgifter gjennom Unifon Vipps Splittbetaling.


Kundeanmeldelser

Unifon har hjulpet mange bedrifter med å forbedre sin kommunikasjon og samarbeid gjennom sine tjenester. Noen av de positive tilbakemeldingene og erfaringene fra fornøyde kunder inkluderer:


1881 Group

Espen Venli, Senior IT Administrator hos 1881 Group, forteller at de valgte Unifon fordi deres telefonisystem kunne samle alle deres bedrifter under en og samme paraply, samtidig som det dekket deres behov. Han er fornøyd med både pris og dekning hos Unifon og opplever dem som lydhøre for endringsønsker for fremtiden.


Sport 1 Gruppen

Stian Skindlo, IT-ansvarlig hos Sport 1 Gruppen, sier at de har en rammeavtale med Unifon på levering av telefoni til Sport 1s medlemsbutikker. Han oppfatter Unifon som en profesjonell samarbeidspartner som yter god service, rask levering og konkurransedyktige priser.


Stormberg

Tom Høgstøl, IT -og utviklingssjef hos Stormberg, anbefaler Unifon for deres totalpakke med spesielt god dekning, 5G-nett, store datapakker, overlegen oversikt og funksjonalitet. Han forteller at de bruker Unifon Bedriftsnett på kundeservice, hovedkontoret og lageret, og at alt fungerer sømløst.


Strai Kjøkken

Tom Andrè Vikane, Økonomi hos Strai Kjøkken, er veldig fornøyd med Unifon og anbefaler dem for deres gode dekning, enkel bruk av Bedriftsnett og rask og god oppfølging fra kundeservice om det skulle være noe.


Østfold Energi

Jan Erik Arntzen, Leder IT hos Østfold Energi, mener at Unifon leverer en stabil og god tjeneste og fremragende support. Han sier at de føler seg verdsatt og ivaretatt som kunde, og at Unifon gjør alt i sin makt for å rette opp i eventuelle tekniske utfordringer så fort som mulig.


Om Unifon


Unifon er en ledende leverandør av telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge. Selskapet er dedikert til å tilby skreddersydde og kostnadseffektive løsninger som passer til bedrifters unike behov og krav. Med et sterkt fokus på innovasjon og kundetilfredshet, jobber Unifon kontinuerlig for å forbedre og utvide tjenestene sine for å sikre at bedriftene de samarbeider med får den beste mulige opplevelsen.


Teamet bak Unifon består av erfarne og lidenskapelige fagfolk som forstår viktigheten av pålitelige og effektive kommunikasjonsløsninger i dagens forretningsverden. De er stolte av å kunne tilby sine kunder en personlig og engasjert kundeservice, samt teknisk støtte av høy kvalitet.


Unifon sine styrker


Unifon skiller seg ut i markedet med en rekke unike salgsargumenter som gjør at de kan tilby bedrifter en overlegen tjeneste. Noen av deres viktigste verdiforslag inkluderer:


Integrerte løsninger

Unifon tilbyr en sømløs integrasjon mellom ulike kommunikasjonsplattformer som Mobiltelefoni, Bedriftsnett og Tale i Teams. Dette gir bedrifter en enklere og mer effektiv kommunikasjonsløsning.


Kostnadseffektivitet

Unifon tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersydde løsninger for bedrifter i alle størrelser, slik at de kan spare penger uten å gå på bekostning av kvaliteten på tjenestene.


Høy kvalitet og pålitelighet

Unifon prioriterer ytelse og sikkerhet, med en 99,9 % oppetid og robuste systemer som sørger for at bedriftens kommunikasjon alltid er tilgjengelig og fungerer som den skal.


Fleksibilitet og skalerbarhet

Unifons tjenester er skalerbare og enkle å tilpasse etter bedriftens vekst og endrede behov. Dette gjør at bedrifter kan holde tritt med utviklingen og alltid ha en løsning som passer deres situasjon.


Personlig og engasjert kundeservice

Unifon setter stor pris på hver enkelt kunde og jobber hardt for å tilby rask, effektiv og personlig støtte når det er nødvendig. Dette sikrer at deres kunder alltid får den hjelpen de trenger når de trenger det.


Ofte stilte spørsmål


I denne seksjonen har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om Unifon og deres tjenester, for å gi deg en bedre forståelse av hva de kan tilby din bedrift.


Hvordan fungerer Unifon Bedriftsnett?

Unifon Bedriftsnett er en skybasert telefoniløsning som gir bedrifter full kontroll over alle inngående samtaler, med integrasjon mot Teams og et brukervennlig sentralbord i verdensklasse. Løsningen krever ingen investeringskostnad eller installasjon.


Hva er fordelene med Unifon Tale i Teams?

Med Tale i Teams fra Unifon, kan de ansatte få anrop til sitt telefonnummer levert rett inn i – og ringe ut fra – Microsoft Teams. Dette gjør samhandling enklere og mer effektiv ved å integrere både mobil og Bedriftsnett med Microsoft Teams.


Hvordan faktureres Unifons tjenester?

Unifon tilbyr fleksible og kostnadseffektive abonnementsplaner som passer for bedrifter i alle størrelser. Fakturering skjer månedlig, og kunder kan enkelt justere datapakker og tjenester etter behov.


Hvilken teknisk støtte tilbyr Unifon?

Unifon tilbyr teknisk støtte gjennom telefon og e-post. Deres team av erfarne teknikere er her for å hjelpe deg med eventuelle problemer og spørsmål du måtte ha om deres tjenester.


5. Kan Unifon integreres med andre systemer og plattformer?

Ja, Unifon tilbyr integrasjon med en rekke populære plattformer, inkludert Microsoft Teams, Microsoft 365, Google Workspace, CRM-systemer og andre forretningssystemer. Dette gjør det enkelt for bedrifter å samhandle og kommunisere på tvers av ulike verktøy og systemer.


Kontaktinformasjon og støtte


Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om Unifons tjenester, vennligst ikke nøl med å kontakte dem på telefon 05015 eller e-post support@unifon.no. Unifon har også flere kontorer rundt om i Norge, inkludert Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.


Oppsummert anmeldelse om Unifon fra Femelle.no


Med et sterkt fokus på innovasjon, kundetilfredshet og kostnadseffektive løsninger, er Unifon en ledende leverandør av telekommunikasjonstjenester for bedrifter i Norge. Deres skreddersydde tjenester, som Mobiltelefoni, Bedriftsnett, Tale i Teams, Telefoni, Mobilt Internett og Kostnadskontroll, samt deres unikt god kvalitet på kundeservice, gjør dem til et utmerket valg for bedrifter som ønsker å forbedre sin kommunikasjon og samarbeid.


Basert på kundeanmeldelser og erfaringer, kan vi trygt si at Unifon er et selskap som setter pris på sine kunder og jobber hardt for å levere enestående tjenester og støtte. Hvis du vurderer å forbedre kommunikasjonsløsningene for din bedrift, anbefaler vi å kontakte Unifon for mer informasjon om deres tjenester og hvordan de kan hjelpe deg å nå dine forretningsmål.


Vi håper denne artikkelen har gitt deg et godt innblikk i Unifon og deres tjenester, samt vist deg hvordan de kan være et verdifullt tillegg til din bedrifts kommunikasjonsstrategi.