Bestått.no

Bestått.no

Bestått.no er en øvingsplattform for teoriprøven til ulike kjøretøy, som er utarbeidet av autoriserte kjøreskolelærere. De har fokus på en krevende spørsmål som gir brukere en god forberedelse til å øve på teoriprøven. Med ulike abonnement er fleksible og du kan finne det som passer deg.

Fordeler

Øv til fire ulike kjøretøyKonkurransedyktige priserAutoriserte kjøreskolelærere bak plattformen

Øv til teoriprøven med Bestått.no

Bestått.no er et nyttig nettkurs for de som ønsker å forberede seg til teoriprøven for bil, moped, MC og traktor. Det er en pålitelig plattform som er utviklet av autoriserte trafikklærere, og du kan derfor være trygg på at spørsmål og teori er oppdatert. Plattformen er spesielt designet for å gi brukerne en krevende øvingsopplevelse, som vil forberede dem bedre til teoriprøven enn andre konkurrerende plattformer.

Velg mellom tre abonnementer

Bestått.no har tre ulike abonnementer som du kan velge mellom, avhengig av hvor lenge du vil ha tilgang til plattformen og hvilken type abonnement som passer best for deg. Dagspass-abonnementet gir deg tilgang til alt innhold og funksjoner i plattformen uten beståttgaranti, til en kostnad på 49 kr. Tilgang i 10 dager gir deg tilgang til alt innhold og funksjoner i plattformen uten beståttgaranti, og koster 129 kr. Tilgang i 30 dager gir deg full tilgang til alt innhold og funksjoner i plattformen, inkludert beståttgaranti, og koster 249 kr.

Fordeler

Bestått.no har mange fordeler og positive sider. Plattformen er utviklet av autoriserte trafikklærere, som gir plattformen en høy grad av troverdighet og oppdatering i henhold til siste nytt. Tjenesten ble etablert i 2017, og siden den tid har ingen benyttet seg av beståttgaranti. Du kan bruke alle enhetene dine til å øve, og plattformen gir et nøyaktig utvalg av spørsmål for å gi deg en realistisk øvingsopplevelse som vil forberede deg godt til teoriprøven.

Selv om Bestått.no ikke når helt opp til Testen.no i vår vurdering, er det fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å øve til teoriprøven. Plattformen gir deg muligheten til å øve på flere kjøretøy, og spørsmål og innhold er relevant og oppdatert på grunn av trafikklærerne som står bak plattformen. Du kan også velge å øve på mobil, data eller nettbrett, som gir deg fleksibilitet og mulighet til å øve hvor som helst og når som helst.