Bil-teori.no

Bil-teori.no

Bil-teori.no lar deg øve til teoriprøven for klasse B. Du kan forvente å øve med 700 spørsmål med inspirasjon fra temalistene til Statens Vegvesen. Med denne tjenesten kan du velge mellom tre ulike abonnement etter hva som passer deg best.

Fordeler

700 spørsmålLave priserNy tilgang hvis du stryker

Bil-teori.no sin øvingsplattform

Du har muligheten til å øve på teoriprøven for bil med Bil-teori.no, som er et annet alternativ på markedet. De har 700 spørsmål som er basert på temalister fra Statens Vegvesen og tilbyr en relevant plattform for å øve på spørsmål du faktisk får.

Bil-teori.no har gode anmeldelser fra brukerne, og det kan være et fornuftig valg å bruke dem. Abonnementene de tilbyr inkluderer Teoriprøve bronse for 39 kr, Teoriprøven sølv for 69 kr og Teoriprøve gull for 99 kr i 3 måneder, som gir deg tilgang til alle funksjoner og innhold, samt en garanti som lar deg få tilgang til appen igjen hvis du stryker.

Fordelene med Bil-teori.no inkluderer en gratisversjon som lar deg prøve ut plattformen med 10 spørsmål, en garanti som følger med deres gullpakke og konkurransedyktige priser.

I tillegg får du forklaringer til alle spørsmål, ulike moduser å øve med, og en egen app du kan laste ned på Google Play for å øve til teoriprøven uansett hvor du er. Vi synes Bil-teori.no er et godt alternativ for å øve på teoriprøven for bil, og du kan forberede deg godt med relevante spørsmål fra temalistene fra Statens Vegvesen.