Kilden Kraft

Kilden Kraft

Med strøm fra Kilden Kraft kan du velge mellom flere fastprisavtaler, og samtlige vil gi deg den forutsigbarheten du ønsker

Klikk for priser

Annonselenke

Anbefalt leverandør av strøm

"Mange fordeler og få ulemper"

Fordeler

Forutsigbar prisEnkelt å planlegge strømkostnaden fremoverLav månedspris

Ulemper

Naboen blir misunnelig når prisene går i været og du forteller at du har fast pris

Etter noen år med store svingninger i strømprisen ønsker Kilden Kraft å bidra til at både private og bedrifter kan velge strømavtaler med større forutsigbarhet, og tilbyr derfor fastpriser for korte og lange perioder slik at alle kan velge den avtalen de føler er best for seg selv.

Hvor får Kilden Kraft strømmen sin fra?

Kilden Kraft leverer elektrisitet kjøpt gjennom kraftbørsen Nord Pool slik alle andre aktører. I tillegg kan du bestille opprinnelsesgaranti fra vannkraft hvis du ønsker å dokumentere din andel av fornybar kraftproduksjon i Norge.

Kilden Kraft har god og personlig kundeservice

Telefon: 21 65 10 00 Man-fre: 09-15

Epost: post@kildenkraft.no

Hos Kilden Kraft slipper du chatbot og får raskt snakke med en av deres dyktige medarbeidere.

Hva slags type strømavtaler finnes?

Spotpris: Forbrukerrådets strømavtale anses å være den folk flest velger, med bevis på at den også er et anbefalt valg av Forbrukerrådet. Med spotpris så vil prisen variere avhengig av prisen.

Fast pris: I løpet av tiden vil strømregningen din sannsynligvis øke på grunn av denne faste månedlige avgiften. Det kan utvides til mer kostbare måneder når strømforbruket er høyere (dvs. sommermånedene).

Variabel pris: Variabel pris er en fast pris som er helt lik hele døgnet for minimum 14 dager av gangen. De fleste kraftselskaper har pristavleavtaler, som gjør at prisen du betaler forblir den samme uansett hvor mye strøm du bruker. I tider med høy etterspørsel og tilbud kan kostnadene øke. Noen kraftselskaper har imidlertid også avtaler om variabel pris, noe som kan forvirre forbrukerne litt fordi de ikke alltid vet hva prisen din vil være hver måned.

Det er ikke sikkert at Kilden Kraft kan tilby alle disse, så da bør du høre nærmere med dem!

Min side gir deg god oversikt!

Hos Kilden Kraft får du tilgang til Min side hvor du får full oversikt over forbruket ditt time for time og gjør det enklere å avdekke potensielle strømtyver i boligen eller bedriften din. I tillegg finner du oversikt over alle fakturaer, anlegg og alt du trenger for å ha god oversikt. Min side fungerer like godt på mobil som på pc.

Kommer nettleie i tillegg?

Ja, Kilden Kraft skiller på strøm og nettleie.

Nettleie utgjør for mange mer enn 50 % av strømregningen, og kostnaden påvirkes av hvordan du bruker strøm. Kilden Kraft mener derfor det er viktig at man skiller og vurderer nettleie og strøm hver for seg.

Ofte stilte spørsmål om Kilden Kraft

Hva koster strømmen?

Dette er et spørsmål de færreste aktører kan gi et konkret svar på, men hos Kilden Kraft har de fastpriser som gjør at du vet eksakt hva strømmen koster. Så da er det bare opp til deg selv å holde forbruket så lavt som mulig.

Kan jeg få samlefaktura?

Dersom du har flere strømmålere fordelt på flere adresser kan du få alt samlet på en faktura. Enkelt og oversiktlig.

Hvordan bestiller jeg strøm?

Du kan bestille strøm fra Kilden Kraft gjennom deres nettside. Du kan få alt på en faktura, så om du har flere måler kan disse legges inn i samme bestilling.

Hva er et elsertifikat?

Et elsertifikat er en lovpålagt løsning som støtter utbygging av fornybar strøm. Dette er inkludert i prisene til Kilden Kraft.

KILDEN KRAFT FASTPRIS

  • Fast pris i 6 mnd til 10 år
  • Månedsbeløp: 35 kr
  • Etterskuddsfakturering
  • Enkelt å bytte, Kilden Kraft ordner alt

VILKÅR TIL KILDEN KRAFT

  • Du har angrerett i 14 dager
  • Etterskuddsvis faktura