NorgesEnergi

NorgesEnergi

De siste årene er NorgesEnergi den strømleverandøren flest byttet til. Bli med du også! Les NorgesEnergi erfaring her.

Bestill her

Annonselenke

Abonnementet spotpris

 • Spotpris time for time
 • Ingen bindingstid
 • Ingen påslag på strømmen
 • Abonnementpris på kun 49 kr

Vilkår spotpris

 • NorgesEnergi tar kredittvurder av deg
 • Du har angrerett i 14 dager
 • Gjelder for private husholdninger
 • Avtalen har 12 måneders fornøydgaranti

Fordeler

Veletablert strømleverandørLav pris Tilgang til kundefordeler Ingen påslag av strømSertifisert Trygg strømhandel Ingen bindingstidKun 49 kr i abonnentpris

Om NorgesEnergi

NorgesEnergi startet opp i Norge i 1999, og etablerte seg i det norske markedet som en strømleverandør som fokuserte på å senke prisene. I tillegg har de hatt stort fokus på å forbedre samhandling med kundene og legge til rette for et system som er enklere for dem. Siden den tid har dette vært med å forbedre strømmakrdet til det bedre og det har vært sunt for konkurransen. Det er fordi det har ført til lavere priser og bedre vilkår generelt i markedet. I følge Energibarometeret, så har NorgesEnergi vært det strømselskapet flest nordmenn har byttet til i tidsrommet 2010 til 2020. Folk har veldig god NorgesEnergi erfaring.

I dag er NorgesEnergi et av Norges aller største strømselskap med rundt 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet. De jobber aktivt hver eneste dag for at kundene skal få billig strømpriser og utvikler produkter/tjenester som skal gjøre hverdagen til folk enklere. Hvis du ønsker billig strøm og eksklusive kundefordeler så er NorgesEnergi et godt alternativ for deg! I tillegg er NorgesEnergi sertifisert som "Trygg strømhandel", så du kan forvente en god og sikker handel når du skal bytte til denne strømleverandøren. Videre skal vi ta for oss strømabonnement du kan velge mellom hos NorgesEnergi og noen av fordelene du kan forvente av aktøren.

Strømabonnement fra NorgesEnergi

Spotpris

Hvis du ønsker spotpris gjennom alle de fire årstidene så er dette et strømabonnement som er aktuelt for deg. Hvis du går for dette abonnementet så trenger du ikke å forholde deg til en bindingstid og det vil ikke forekomme noe påslag på strømmen. Priser som et knyttet til spotprisabonnementet er en fast månedskostnad på 49 kr. Når du betaler for strømmen du bruker, så vil den koste akkurat det samme som NorgesEnergi kjøper den for på strømbørser. Denne strømprisen oppdateres hver time og det er det du betaler for. For å gjøre det abonnementet billigere for din egen del, så burde du opprette en e-faktura når du skal bruke NorgesEnergi som leverandør. Hvis ikke vil du få faktura i form av papir i posten, og det fører med seg kostnader til 59 kr. Det kan være svært unødvendige penger å bruke når du kan få faktura automatisk via e-faktura. NorgesEnergi erfaring er veldig bra med dette abonnementet.

Vi oppsummerer Spotpris:

 • Ingen bindingstid
 • Ingen påslag av strøm
 • En fast månedpris på 49 kr
 • Kostnad i form av papirfaktura på 59 kr kan forekomme hvis du ikke oppretter e-faktura

Hvis du er nysgjerrig på du kan forevente i månedlige kostnader rettet mot strøm, så kan du gå inn på NorgesEnergi sin nettside og bruke deres strømkalkulator. Du kan enkelt fylle inn ditt postnummer og hvor mange kvadratmeter boligen din er på, så kan du få et inntrykk av hva du må betale i strømreging.

Sesongpris

Det andre strømabonnementet vi skal ta for oss er sesongpris. Med dette abonnementet oppnår du to ulike ordninger gjennom året. Fra 1. mai til 31.august har du spotpris. Det er fordi spotpris gjerne er billigere gjennom sommeren. Utenom denne tiden som er presenter, så vil du ha variabelpris fra september til april. Det er fordi du skal slippe den perioden det vanligvis er strøst svingninger i strømpriser. Dermed kan du også ha en forutsigbar strømregning gjennom resten av året. Hvis du er kunde av NorgesEnergi, så kan du benytte en fornøydhetsgaranti som leverandøren har tilgjengelig. Med denne garantien er det mulig å få igjen pengene fra den månedlige strømabonnementprisen fra de 6 siste månedene. Så hvis du ikke er fornøyd etter 6 måneder, så har du mulighet til få igjen penger fra det du har brukt på abonnementet. I tillegg gjelder det samma angående faktura her også. Opprett e-faktura for å slippe kostnader knyttet til faktura i papirform.

Vi oppsummerer Sesongpris:

 • Ingen bindingstid
 • Du har spotpris fra mai til august
 • Sesongpris de resterene månedene
 • Du får tilgang til en fornøydhetsgaranti
 • 49 kr i faste kostnader for bruk av abonnementet
 • 59 kr kan forekomme hvis du ikke oppretter e-faktura

Med dette strømabonnementet kan du enkelt sjekke forventa månedskostnader ved bruk av en strømkalkulator. Fyll inn postnummer, kvadratmeter av boligen og dermed vil du bli presenter en månedlig kostnad for strøm. NorgesEnergi erfaring er bra på grunn av dette.

Få redusert strømregningen din

NorgesEnergi har lagt til rette for en ordning der du kan verve venner til å bli kunder av NorgesEnergi. Hvis du gjør dette, så vil du oppnå rabattert pris på 500 kr. Hvis du er flink til å gjøre dette over tid, så kan strømregningene bli relativt billige.

Bytt til NorgesEnergi Mobil

En annen måte å få billigere kostnader i måneden er å bytte til NorgesEnergi Mobil. Hvis du gjør dette, så kan du spare 33 % på mobilregningen din hvis du også er kunde av NorgesEnergi. Mobilabonnement fra NorgesEnergi Mobil varierer ut fra datamengde og det er mulighet for å få lavere priser hvis du er mellom 18 og 30 år. Så hvis du ønsker billig strøm og mobil, så kan det være veldig fornuftig å gå for denne løsningen. Du kan lese mer om NorgesEnergi Mobil på vår side som heter “Mobilabonnement”. NorgesEnergi erfaring er svært gode med mobilabonnementet i tilegg.

Strømkalkulator

Som nevnt i beskrivelsen av begge strømabonnementene, så kan du benytte deg av en strømkalkulator på NorgesEnergi sin nettside. Dette er et svært godt verktøy for å få et inntrykk av hva dine månedlige kostnader i form av strøm vil være. Hvis du ser på flere strømleverandører, så kan dette være et godt verktøy for å sammenligne strømpriser og se hva hvor du kan oppnå best priser. Når du skal bruke strømkalkulatoren, så fyller du eneklt inn postnummeret som er knyttet til ditt bosted, hvor mange kvadratmeter boligen er på og deretter vil du bli presentert den månedelige kostnaden.

NorgesEnergi erfaring

NorgesEnergi har siden 1999 blitt en foretrukken strømleverandør i det norske markedet, og i tidsperioden 2010 til 2020 så var dette strømleverandøren flest byttet til. Det er fordi NorgesEnergi tilbyr prisene som de kjøper strøm for, og de jobber hardt for å yte god kundeservic. I tillegg til dette jobber de hver eneste dag for å utvikle sine produkter og tjenester til det bedre for sine kunder og potensielle kunder. Er du usikker på hvordan din strømregning vil se ut når du bytter til NorgesEnergi? Gå inn på deres nettside og benytt deg av Strømkalkulatoren som de har tilgjengelig på nettsiden sin. Her kan du enkelt fylle inn postnummer, kvadratmeter på bolig og deretter vil du få en estimert månedspris. NorgesEnergi erfaring er svært gode.

Hvis du vil bytte til NorgesEnergi, så kan du velge mellom to ulike strømabonnement. Det ene er Spotpris, som vil si at du betaler spotpris på strøm gjennom hele året. Spotpris vil du at du betaler det NorgesEnergi kjøper strømmen sin for, og denne prisen oppdateres hver time. Det andre alternativet er Sesongpris. Dette strømabonnementet går ut på at du betaler spotpris fra mai til august. Resten av året betaler du en variabel pris. Det er fordi prisene om sommeren gjerne er billige, og dermed kan du betale for strømprisen som er tilgjengelig da. Gjennom resten av året varierer strømprisene i stor grad, og da gir NorgesEnergi muligheten til å betale en fast pris så du slipper de største prissvingningene. NorgesEnergi erfaring er godt oppsummert veldig gode.