NorgesEnergi Mobil

NorgesEnergi Mobil

Med NorgesEnergi Mobil får du Telenor-dekning, data rollover, datakontroll, fri tale og SMS.

Bestill her

Annonselenke

Mobilabonnement

 • Mobilabonnement fra: 0 GB (79 kr) til 40 GB (469 kr)
 • Under 30 år: 0 GB (79 kr) til 15 GB (325 kr)
 • Telenor-dekning
 • Datakontroll
 • Vanlig bruk i EU/EØS
 • Uten binding

Nøkkelinfo

 • Uten binding
 • Telenor-dekning
 • Tilpass datamengde etter behov
 • Fri bruk i EU/EØS
 • Fri tale og SMS

Fordeler

Uten binding Lav pris Fri tale og SMSTelenor-dekning5G mobilnettDatakontroll

Ulemper

Dyre datapakker

Om NorgesEnergi Mobil

NorgesEnergi er hovedsakelig kjent for å tilby strøm til privat- og bedriftsmarkedet, og de er en av de mest brukte strømleverandørene rundt i Norge. Fra å levere strøm og mobilt bredbånd, så tilbyr de flere mobilabonnement for folk som ønsker en billig alternativ med Telenor-dekning. Mobilabonnementene de tilbyr er svært fleksible med tanke på data som er inkludert.

Man kan få mobilabonnement med 0 GB og opptil 40 GB. Så da kan man velge abonnement etter behov. Hvis man får levert strøm av NorgesEnergi, så har man gode muligheter for redusert pris. Er tilfellet at man har strøm og mobilabonnement levert av NorgesEnergi, kan man få opptil 33 % rabatt på fakturaen. Videre skal vi ta for oss datapakkene og hva som er inkludert i mobilabonnementene, og andre tjenester man kan benytte seg av.


Tilleggstjenester

Når man er kunde hos NorgesEnergi Mobil, så har man mulighet til å få flere tjenester tilgjengelig som man ellers ikke ville hatt. For å benytte seg av disse tjenestene, så må man bruke “min side” på nettsiden eller bruke appen som man kan laste ned. Dette er tjenestene, hva de går ut på og pris:

Identitetsvakten

Identitetsvakten gir brukeren mulighet til å ha oversikt og beskytte sine egne personlige opplysninger på nettet. Hvis tilfellet er at man skal blir utsatt av identitetstyveri eller at noen misbruker deg på nett, så vil man ha tilgang til god hjelp. Dette koster 59 kr i måneden. Man har mulighet til å prøve det en måned gratis først.

Tvilling-SIM

Et tvilling-SIM gir deg muligheten til å bruke mobilabonnementet i en annen mobiltelefon. Dette kan man bruke på akkurat samme måte som i den mobilen man hovedsakelig bruker. Det er svært gunstig hvis man må eller ønsker å benytte seg av to telefoner. Dette koster 29 kr ekstra i måneden, pluss at man er nødt til å betale etablering på 99 kr.

eSIM

Man kan også benytte seg av eSIM. Det er et type SIM-kort som er et innebygd SIM-kort som man kan knytte opp mot nyere modeller av mobiltelefoner, nettbrett eller smartklokker. Da har man mulighet til å bruke data fra disse enhetene. For å ha tilgang til eSIM så koster det 29 kr i måneden.

Datakontroll

Datakontroll går ut på at mobilabonnementet man benytter seg av, sperrer videre bruk av data etter at inkludert data er brukt opp. Da slipper man unødvendige kostnader, men man kan kjøpe datapakker hvis man ønsker det. Dette er gratis å benytte seg av.


Foreldrekontroll

NorgesEnergi Mobil har også en tjeneste som heter foreldrekontroll. Ved å bruke denne smarte løsningen, så trenger man ikke være bekymret for at barn skal bruke telefonen på en måte som resulterer i høye regninger. Tjenesten sperrer for bruk utenom det som er inkludert i mobilabonnementet. Foreldrekontroll fungerer for:

 • Begrenser databruk etter å ha benyttet seg av inkludert data
 • Kjøp av andre tjenester som kan faktureres på mobilregningen
 • Man kan ikke endre på mobilabonnementet
 • Det går ikke an å bestille datapakker
 • Man kan ikke bestille innholdstjenester
 • Kan ikke benytte seg av Teletorg eller opplysningstjenester
 • Begrenser bruk i utlandet

Man har alltid kontroll på Foreldrekontroll og man kan skru den av når som helst. Det kan være lurt hvis man skal reise utenlands, slik at ikke mobilabonnementet er sperret gjennom reisen. Dette er også en tjeneste som er helt gratis å benytte seg av.

Sperr Teletorg

Man kan sperre Teletorg. Det vil si at man unngår å få inngående anrop fra numre som starter på 820 eller 829. Dette har ingen månedlige kostnader eller etablering.

Sperr mobildata

Hvis man ikke ønsker å benytte seg av mobildata en periode, så kan man sperre mobilabonnementet for dette. Det kan enkelt bestilles på egen side på nettsiden til NorgesEnergi Mobil eller inne på appen. Dette er helt gratis.

Unngå samtaler fra opplysningstjenester

Dette begrenser muligheten for brukeren til å ringe opplysningstjenester som blant annet 1881 eller Gule Sider. Dette er også helt gratis å benytte seg av.

Sperr innholdstjenester

Hvis man ikke er interessert i å bruke tjenester som omhandler SMS eller andre former for innholdstjenester som koster penger, så kan man sperre mobilabonnementet for dette. Dette er en gratis tjeneste man får ved bruk av NorgesEnergi Mobil.

Få skjult nummer

Når man benytter seg av denne tjenesten, så vil de man ringer ikke ha nummeret synlig når man ringer. Hvis dette er interessant, så er det en gratis tjeneste som det ikke er knyttet kostnader til.

Tilgjengelig hos nummeropplysning

Hvis man imidlertid ønsker å ha nummeret sitt tilgjengelig hos opplysningstjenester, så har man full mulighet til å sørge for det via denne tjenesten. Da kan andre søke etter nummeret ditt. Dette er også helt gratis å bruke. Bestill via Appen eller på Min side Mobil.

Få hemmelig nummer

Med hemmelig nummer så er ikke telefonnummeret som er knyttet til abonnementet være registrert i noen telefonregistre. I tillegg vil heller ikke telefonnummeret være synlig når man ringer andre, akkurat som i “få skjult nummer”. Dette har ingen månedlige kostnader knyttet til seg, men det er en etablering på 199 kr.

BankID

BankID har blitt meget populært og det er en lettvint måte å logge seg inn i mobilbanken, uten bruk av kodebrikke. I tillegg kan BankID sørge for sikker betaling og verifisering når man skal handle på nettet. Når man bruker mobilabonnement fra NorgesEnergi Mobil, så kan man enkelt sette opp sin egen BankID på mobilen sin. Dette er helt gratis og det er ingen kostnader knyttet til dette.