Lunar

Lunar

Invester i aksjer, fond og EFTer. Les mer om Lunar erfaringer her!

Registrer deg nå

Annonselenke

Nøkkelinfo

 • Invester i akjser, fond og EFTer i samme app
 • Helt gratis konto og VISA-kort for alle
 • 1.35 % rente på brukskonto opptil 100 000 kr
 • Reiseforsikring i hele verden
 • Over 400 000 brukere i Norden

Vilkår

 • Du må ha fylt 18 år
 • Ha tilgang til å bruke BankID

Fordeler

Helt gratis å bruke Store investeringsmuligheterReiseforsikring i hele verdenOver 400 000 brukere100 % digitaltEksklusive fordeler
Gå til Lunar

Annonselenke

Om Lunar

Lunar er en heldigital bank som ble etablert i 2015. Lunar tilbyr produkter og løsninger som du kan forvente av en bank. I tillegg har Lunar brukt ressurser og tid på å tilpasse sin egen app til sine kunder, slik at du kan styre din personlige økonomi og investeringer på best mulig måte. Du kan betele regninger og overføre penger, og det er ingen gebyrer knyttet til dette. Når du blir medlem av Lunar får du helt VISA-kort og bankoto som er helt gratis. I tillegg har Lunar to andre VISA-kort som har flere fordeler knyttet til seg, og som du lett kan få tilgang til å bruke.

Videre i tiden fremover ønsker Lunar å være en foretrukken bank for sine kunder. For å få til dette er Lunar bygget opp på moderne teknologi, bankfunksjoner og som et betalingsselskap. I tillegg har de lagt til moderne løsninger slik at du kan investere, spare og bruke på penger på en god måte.  I Norge, Sverige og Danmar har Lunar godt over 500 000 kunder, som har lagt igjen svært gode anmeldelser på Google.

Lunar sine prinsipper og mål

Lunar er bygget opp på moderne teknologi, som gjør at de ikker er knyttet til de tradisjonelle systemene i bankmarkedet. Dette resulterer i at Lunar lar deg ha kontroll på pengene dine, og det har du mulighet til gjennom Lunar sine unike løsninger. I tillegg har Lunar fire verdier de står for:

 • Lunar vil ha fokus på økonomisk helse. Aktøren ønsker at alle mennesker skal kunne ha kontroll på sine egne penger, slik at de kan ta de beste beslutningene for seg selv. Derfor har de utviklet en app som lar deg ha god oversikt over egen økonomi. Dette lar de deg gjøre uten ekstra gebyrer eller kostnader.
 • I tillegg vil Lunar også ta et sosialt ansvar. Lunar har sammen med Seabin, utviklet noe de kaller en “havsøppelkasse”. Dette gir muligheten til å gjøre havet rent for plastikk og søppel for hver gang du benytter deg av VISA-kortet ditt.Lunar har også tatt bevisste valg, og inne på kontoret er det fokus på at det ikke er akseptabelt med å kaste ting. Inne på Lunar sine kontorer har møbler og gjenstander laget av resirkulert plast og materialer. Lunar erfaringer er postive på grunn av det her.
 • Lunar vil ha ren samvittighet. De er også bygget opp med et fokus om å ikke risikere økonomien til kunder eller selskapet. Derfor tar de bevisste valg i forhold til hva de invester i. De investerer ikke i selskaper som går i mot menneskerettigheter. De stiller seg også helt nøytrale innen politikk.
 • Det siste Lunar vil ha fokus på, er å ta kundene sine bankopplevelser til et nytt nivå. For å få til dette legger de til rette for et godt arbeidsmiljø for sine ansatta, slik at de kan utvikle seg og yte maksimalt når de jobber med innovative løsninger. Eksmepler på dette er at de utfører trening, miditasjon og yoga for sine ansatte. Lunar erfaringer er gode.

Produkter og tjenster

Videre kan du lese om hva slags produkter og tjenster Lunar tilbyr til deg som kunde, og hva du kan forvente som Lunar-kunde.

Konto og kort

 • Med Lunar får du gratis bankkort og konto du kan benytte deg av. Du lurer på hvordan det er mulig? Ettersom Lunar er en heldigitalisert bank, så har de ikke kostnader som andre tradisjonelle banker har. Dette gjør at du kan levere billigere løsninger enn andre. I tillegg kan du bruke Lunar samtidig som du bruker en annen bank. Lunar erfaringer er gode blant brukere på grunn av dette.
 • På din brukskonto hos Lunar har du 1.35 % rente av pengene du har stående. Dette gjelder kun opptil 100 000 kr.
 • Du har mulighet til å bruke bankkort helt gratis hos Lunar, men du har også mulighet til å velge mellom to andre bankkort som har unike fordeler knyttet til seg. Dette er de to bankkortene.
 1. Premium-kort: Med dette bankkortet får du tilgang til å bruke 3 kontoer hos Lunar. Knyttet til disse bankontoene får du 3 bankkort. I tillegg har du reiseforsinkring i hele verden med Premium-kort som er levert av Tryg. For dette alternativet må du betale 79 kr/mnd.
 2. Pro-kort: Dette er den mest eksklusive løsningen fra Lunar. Her får du tilgang til 6 uilke bankkontoer, med 6 ulike bankkort. Ett av disse kortene er et metallkort som du kan inngravere med laser. 2 av disse kortene er premium-kort som er beskrevet ovenfor. Her er du også dekker av reise- og bagasjeforsikring, samtidig som du kan shoppe verden rundt uten ekstra gebyrer.

Investering

Lunar har også tilrettelagt slik at forbrukere kan inevstere i akjser, fond og EFTer. Dette kan du gjøre på en enkel måte fra appen. Du kan forvente en plattform som er lett å bruke uten kompliserte ord og uttrykk. For hver handel koster det 29 kr i kurtasje, og det er kostnandene som er knyttet til investeringen. Hvis du skal investere over 60 000 kr, så vil kurtasjen være 0.1 % av beløpet du inevsterer. Når du skal investere så gjør du det gjennom Saxo Bank. Det betyr at du oppretter profil hos Lunar, men du får en egen konto for investering hos Saxo Bank. Lunar erfaringer er svært gode på grunn av dette. Allikevel så vil alle handlinger foregå i appen til Lunar. Dette kan du forvente når du inevsterer med Luna:

 • Investerngen er enkel og grei
 • Du har et godt utvalg av aksjer og fond
 • Det er en lav pris knyttet til å investere og det er ingen gebyrer du ikke blir presentert for
 • Du står fritt til å velge hvor mye du vil investere

Fordeler med Lunar

Når du er kunde hos Lunar har du flere fordeler som gjør at du kan få mer ut av et medlemsskapet. Her skal vi ta for oss hvilke fordeler du kan forvente:

 • Du kan få 4 % cashback når du bestiller fra Booking.com med ditt Lunar-kort. I flere tilfeller kan du få 15 % redusert pris på ulike overnatinger.
 • Få 30 dager gratis med Strim, og etter det kan du få redusert pris på 10 % av månedsbeløpet.
 • Når det kommer til Nextory kan du få 45 dager gratis og deretter 10 % på de månedlige kostnadene.
 • Du får også 35 % redusert pris på varer hos Adidas, og du kan få 10 % på varer som allerede er nedsatt.
 • 15 % rabatt hos Dominos Pizza.
 • Også hos Reebok kan du få 30 % på varer og 25 % på varer som allerede er på salg.

Dette og flere tilbud rundt omkring kan du få hvis du er kunde hos Lunar. Det er en unik mulighet til å spare penger når du skal handle det du trenger. Lunar erfaringer er gode på grunn av dette.

Lunar erfaringer

Vi synes Lunar er et fornuftig valg hvis du har lyst til å utforske andre bankmuligheter. Du slipper flere gebyrer og avgifter som du kanskjer er vant med fra din tradisjonelle bank. Dette slipper du hos Lunar ettersom de er heldigitaliserte og slipper unna mange kostnader andre banker har. På denne måten kan du for eksmpel åpne en bankonto og få VISA-kort helt gratis. I tilegg har du 1.35 % på brukskontoen din opptil 100 000 kr. Du har også mulighet til å oppgradere til premium-eller pro-kort. Med disse kortene kommer det en månedlig kostnad, men du har flere fordeler knyttet til kortene.

Du kan styre din økonomi inne fra Lunar sin egen app. Her har du kontroll og oversikt, samtidig som du kan bruke appen til å inevstere i aksjer, fond eller EFTer. Som Lunar-kunde får du også unike fordeler som rabatterte priser rundt hos kjente merkevarer som Adidas, Reebok, Dominos og Booking.com. Hvis du er interessert i å prøve Lunar, så er det helt gratis og du kan bruke denne banken selv om du benytter deg av en annen bank samtidig. Lunar er sikker på at du vil merke hvor du trives å ha pengene dine stående på sikt. Lunar erfaringer er svært gode.