PlussMobil

PlussMobil

PlussMobil er et nytt tilskudd i markedet og tilbyr gode priser på ulike datapakker for unge og de eldre. PlussMobil er eid av Aller Media og det gir unik tilgang til nettbaserte aviser og blader, samt andre produkter og tjenester.

Bestill her

Annonselenke

Mobilabonnement

 • For alle: fra 0 GB (19 kr) til ubegrenset data (479 kr)
 • Telenor-dekning
 • Fri bruk i EU/EØS
 • Ingen bindingstid
 • Data Rollover
 • Gratis BankID
 • Datakontroll

Nøkkelinfo

 • Rabatt på mobiltelefoner
 • Gratis eMagasiner
 • Data som ikke blir brukt, blir overført til neste måned
 • Gratis BankID
 • Mulighet til gratis forsikring innen begrenset tid

Fordeler

Gode på prisMange kundefordelerTelenor-dekningMulighet til mange forsikringerIngen bindingstidMange forskjellige abonnement

Om PlussMobil

PlussMobil ble etablert av mediehuset Aller Media. De er kjente for å eie Dagbladet, Se og Hør, KK og andre magasiner i Norge. I over 175 år har Aller Media produsert magasiner, aviser og vært sentrale i viktige samfunnsspørsmål gjennom sine plattformer. Nå har de startet opp innen mobiltelefoni. Med det kan man som kunde få eksklusiv tilgang til alle digitale blader som Aller Media eier.

Når PlussMobil ble etablert, så var det hovedsakelig for å kunne tilby et sikkert og rimelig alternativ i markedet. I tillegg ønsker de å fokusere på å gi god og personlig service til potensielle og eksisterende kunder. Når man snakker med ansatte i PlussMobil, så skal det være en hyggelig opplevelse som gir smil om munnen.

Med PlussMobil kan man velge mobilabonnement uten data, ubegrenset data og alt i mellom. Hvis man ønsker å endre på abonnementet sitt etter behov, så finnes det en enkel og fleksibel måte å ordne det på.
PlussMobil vil jobbe aktivt for å fortsette å tilby nye fordeler til kunder i tiden fremover.

Så enkelt er det å bytte til PlussMobil

Hvis man vil bytte til PlussMobil så er det svært enkelt. Man beholder det gamle telefonnummeret sitt og PlussMobil ordner overføringen fra den eksisterende mobiloperatøren man benytter seg av. Det betyr at man slipper å gjøre noe som helst etter man har bestilt sitt nye abonnement hos PlussMobil. Har man noen spørsmål, så kan man henvende seg til kundeservicen.

Fordeler

Få rabatt på din nye mobiltelefon

PlussMobil har en avtale ned Greenphones som gir kunder mulighet til å få 500 kr i redusert pris på sin neste iPhone eller Samsung. Det er en god fordel som sørger for at man kan få sin neste mobiltelefon billigere. Når man kjøper ny mobiltelefon fra PlussMobil har man lader inkludert. Man har to års garanti og man får gratis frakt hvis man bestiller telefon gjennom avtalen med Greenphone.

Som nevnt ovenfor, så har man en rekker fordeler innen nettaviser som kunde hos mobiloperatøren. Man kan lese fra mobilen, datamaskinene eller nettbrettet hvis man ønsker det. For å få tilgang benytter man seg av noe som kalles Pling. Dette er noen av nettavisene man får tilgang til gjennom PlussMobil:

 • Man får tilgang til Se og Hør som tar for seg nyheter rundt kjendiser nasjonalt og internasjonalt, samt kongefamilien, TV-guide og diverse hjernetrim.
 • Dagbladet, som tar for seg nasjonale og internasjonale nyheter innen kultur, sport og debatter blant annet.
 • Ukebladet Allers, som er det eldste ukebladet som er tilgjengelig i Norge. De tar for seg helse og mat blant annet. I tillegg har de diversen hjernetrim, gode historier fra kvinner og reise.
 • KK, som er det største magasinet for kvinner i hele Norge. De tar for seg helse, mote, trening, mat og mye mer.
  Dette og mye mer kan man få tilgang til som PlussMobil-kunde.

Forsikring

Siden PlussMobil i tillegg har en avtale med Tillit Forsikring, så gir det kunder mulighet til tre måneder gratis forsikring av mobil. Til vanlig koster denne forsikringen 499 kr. Den inkluderer:

Hvis man knuser skjermen på mobilen, så får man det dekket.
Totalskade av mobiltelefonen. Den dekker all skade.
Man er også dekket hvis mobilen skal blit stjålet.

Tillit forsikring er tilgjengelig med verksteder rundt i hele Norge, så man har mulighet til å få rask hjelp hvis noe har skjedd. Det er ingen binding knyttet til forsikringen, så den kan man avslutte når man ønsker. For å ta i bruk forsikringen, så er man nødt til å laste ned appen, registrere seg og velge mobilforsikringen. Benytter man seg av koden “PML7G”, så har man muligheten til å få de første tre månedene gratis. Man kan selv velge om man vil fortsette å ha forsikringen eller ikke etter endt prøveperiode.