Talkmore Strøm

Talkmore Strøm

Med Talkmore Strøm er det garantert at du betaler hva det koster på strømbørsen uansett.

Bestill her

Annonselenke

Talkmore Strøm

 • Løpende pris, uten påslag
 • Månedsbeløp: 49 kr
 • Alt på en regning
 • Enkelt å bytte til, Talkmore ordner alt

Vilkår til Talkmore Strøm

 • Du har angrerett i 14 dager
 • Si opp ved å kontakte Talkmore kundeservice
 • Fordeler kan forekomme hvis du har mobilabonnement fra Talkmore

Fordeler

Lav pris Mulighet for kundefordeler hvis du har flere abonnement hos TalkmoreIngen påslag av strømFast abonnementpris på 49 kr

Etter stor prisøkning i strøm ville Talkmore være med å gi deg tilbudet om billig strøm. Det får de til ved en fast månedsbeløp på 49 kr og løpende strømpris etter strømbørsen. De har ingen påslag og ingen skjulte kostnader for deg. Talkmore tar heller ikke betalt for elsertifikater som mange andre gjør.

Hvor får Talkmore strømmen sin fra?

Talkmore-strøm bruker elektrisitet kjøpt gjennom kraftbørsen Nord Pool. Talkmore-strøm kommer fra samme sted som alle andre leverandører, noe som betyr at Talkmore ikke selger noen "grønn" kraft. Men alle i Norge må kjøpe et grønt sertifikat på toppen av sin vanlige strømregning.

Talkmore Strøm har god kundeservice

Telefon: 915 09 915 Man-fre: 09-17 Lørdag: 10-14

Chat på Talkmore sin hjemmeside Man-fre: 08-16 Lørdag: 10-13:30

Du kan også kontakte de på, så hjelper en av Talkmore sine dyktige medarbeidere deg.

Talkmore Strøm tilbyr spotprisavtale som anbefales av Forbrukerrådet

Spotpris er strømavtalen mange velger og er en av de to avtalene som anbefales av Forbrukerrådet og Statistisk sentralbyrå. Faktisk går prisene vanligvis opp om vinteren og ned om sommeren, men gjennomsnittlig pris gjennom året vil være lavest med Talkmore Strøm sin spotpris. Konstant på jakt etter måter å forbedre kundeopplevelsen din, tilbyr Talkmore Strøm en spotprisavtale uten tillegg. Det er ingen månedlige avgifter eller skjulte kostnader, bare fantastisk service og strømpriser.

Hva slags type strømavtaler finnes?

Spotpris: Forbrukerrådets strømavtale anses å være den folk flest velger, med bevis på at den også er et anbefalt valg av Forbrukerrådet. Med spotpris så vil prisen variere avhengig av prisen.

Fast pris: I løpet av tiden vil strømregningen din sannsynligvis øke på grunn av denne faste månedlige avgiften. Det kan utvides til mer kostbare måneder når strømforbruket er høyere (dvs. sommermånedene).

Variabel pris: Variabel pris er en fast pris som er helt lik hele døgnet for minimum 14 dager av gangen. De fleste kraftselskaper har pristavleavtaler, som gjør at prisen du betaler forblir den samme uansett hvor mye strøm du bruker. I tider med høy etterspørsel og tilbud kan kostnadene øke. Noen kraftselskaper har imidlertid også avtaler om variabel pris, noe som kan forvirre forbrukerne litt fordi de ikke alltid vet hva prisen din vil være hver måned.

Det er ikke sikkert at Talkmore Strøm kan tilby alle disse, så da bør du høre nærmere med de!

Talkmore Strøm sin App gjør det enkelt!

Talkmore Strøm har sin egen app. Den gir deg full oversikt over hvordan utviklingen i strømforbruk fordeler seg mellom nettleie, strømforbruk og månedlige beløp, samt hvordan strømprisene oppdateres time for time.

Dine strømfakturaer vil bli sendt ut en gang i måneden, vanligvis mellom 1. og 15. dag. Du kan registrere deg for appen for å motta fakturaene dine der eller på Min side. Vi anbefaler at du bruker appen for bedre oversikt over økonomien din.

Kommer nettleie i tillegg?

Nettleie styrer utgiftene til strøm ved hjelp av måleren din, gebyr innkreving og serviceselskapets kostnader. Strømmålere installeres av kraftselskapet for å måle hvor mye du forbruker. Deres nye modell vil gi forbrukerne mer kontroll og tillate mindre leverandører å konkurrere med dem. For å spare strøm bruker bedrifter smarte omformere som lar dem bruke strømmen på et optimalt tidspunkt. Disse omformerne bruker elektriske nett mer effektivt og er en fin måte å redusere energiforbruket på. En stor endring du vil oppleve med den nye nettleien er at den nå vil bli beregnet etter målerbruken din i stedet for dine faste strømkostnader. Les om endringene på nettsiden til ditt nettselskap for mer informasjon. De gjør det så enkelt at du ikke trenger å ha kontakt med nettleie selskapene.

Hvordan beregnes spotpris på strøm over en kalendermåned når spotpris varierer fra time til time? Din strømpris følger prisen på Nord Pool time for time. Det vil si at du én dag kan betale mindre for strøm og neste dag betaler du litt mer, selv om du kan ha brukt akkurat like mye strøm. Spotprisen på strøm over en kalendermåned bestemmes av hva du som kunde bruker time for time. I Talkmore Strøm-appen kan du følge med på forbruket ditt time for time, samt få oversikt over forbruket ditt i de siste månedene. Dette kan gi deg et inntrykk av hvordan strømmen din beregnes over tid.

Hvor mye koster 1 kWh? Det avhenger av en rekke faktorer som hvor du befinner deg og markedet. Det styres av tilbuds- og etterspørselsprinsipper, men prisen endres stadig. Strømprisene i Norge har økt jevnt og trutt. Det er en rekke forhold som påvirker dette, som vær og økonomi, men prisen svinger også hele tiden. Talkmore Strøm gjør uansett sitt beste for å holde prisene lave!

Prisene kan variere i forskjellige deler av Norge. Prisene reguleres, og regulatorer fastsetter prisen hver time eller enhet. Prisen er basert på KWh du bruker innen hver time avhengig av hvor du befinner deg. På Kraftbørsen, når du bruker mer strøm over en kortere periode, gjør det strømprisen lavere. Ellers, når du bruker mindre strøm over lengre tid, øker det strømprisene dine. Den nåværende prisingen på tvers av alle regioner betyr generelt at man ikke kan sammenligne de faktiske kostnadene for energien deres mellom regioner

Priser utfra de ulike prisområdene i Norge:

 1. Sørøst-Norge (NO1)
 2. Sørvest-Norge (NO2)
 3. Midt-Norge (NO3)
 4. Nord-Norge (NO4)
 5. Vest-Norge (NO5)

Ofte stilte spørsmål om Talkmore Strøm

Blir strømkostnadene samlet i egen faktura?

Uansett når din avtale blir aktiv, dersom nettselskapet ditt allerede har avtale med Talkmore Strøm, vil avtalt leie stå på egen faktura fra de siden nettselskaper sender faktura for nettleie direkte til sine kunder.

Får jeg egne fakturaer for strøm og mobil?

Ja, dersom du har både strøm og mobil hos Talkmore vil du få to fakturaer. Talkmore sin kundeundersøkelser viser at de fleste ønsker separat faktura for å holde god oversikt.

Du finner fakturaene dine i Talkmore Strøm og eller på Min side. Du kan se hva som er betalt og når de forfaller, slik at du alltid er på topp.

Les også om Talkmore mobilabonomment

Er det strømabonnement både for bedrifter og privat?

Talkmore Strøm tilbyr pakker for både små og store bedrifter. Talkmore Strøm kan tilpasses dine behov gjennom deres omfattende portefølje av funksjoner. de tilbyr også en kortsiktig avtale som et alternativ hvis du er i tvil om hva du ønsker å gjøre.

Hvordan bestiller jeg Talkmore Strøm?

Du kan bestille Talkmore strøm gjennom deres nettside. Du må ganske enkelt opprette en egen avtale for hvert sted du skal måle det og deretter legge inn en bestilling per plass. Du må også bruke samme fakturaadresse når du inngår avtalen for å komme med en faktura som inkluderer alt fra Talkmore Strøm.

Hva er et elsertifikat?

Et elsertifikat er en lovpålagt løsning som støtter utbygging av fornybar strøm. De fleste leverandører har dette som et påslag i regningen, men Talkmore har dette inkludert i prisen.