Ei dame som sitter i sofaen for å handle med kredittkort fordi hun nettopp har tatt lån på minuttet.

Lån på minuttet - Dette er alternativene

Lån på minuttet er interessant for mange, men er det mulig? Folk ønsker å låne penger til eget forbruk og de vil få pengene overført så raskt som mulig. Det har resultert i at långivere markedsfører med å gi lån på minuttet. På grunn av prosessen rundt lån av penger og regelverket, så vil det ikke være mulighet for å få lån på minuttet. På andre siden trenger det nødvendigvis ikke ta mer enn noen minutter å søke om lån, eller noen dager for å få det inn på konto. Hvordan man gjør det og hva det innebærer kan du lese om videre nedover.

Vi anbefaler

Kan man få lån på minuttet?

Nei, det er ikke mulig å få lån på minuttet. Selv om långivere har gjort det effektivt å søke om penger på nett og kredittsjekken er automatisert, så kan man ikke få lån på minuttet. Noen mener at hvis alt ligger til rette og man søker tidlig en dag, så kan noen långivere betale ut penger til konto i løpet av en dag. Hvis ikke det går, så vil man sannsynligvis få pengene etter noen dager fra man signerte låneavtalen.

Slike lån er gjerne forbrukslån og det som kalles smålån. Det er lån med et lite lånebeløp. Renten som er knyttet til slike lån, er gjerne høyere enn andre typer lån. Hvis du klarer å betale tilbake lånet etter avtale og raskt, vil det ikke være noe problem. Man kan ikke få lån på minuttet, men søknadsprosessen kan gå fort og i verste fall får man pengene etter noen dager.

Ei dame som har funnet ut at lån på minuttet ikke går, men hun fant et annet alternativ.

Hva er alternativet for lån på minuttet?

Siden det ikke går å få lån på minuttet, så finnes det noen andre alternativ for å få penger raskt.

Har du tilgang på et kredittkort, så kan det være et godt alternativ hvis du trenger penger raskt. Her kan du benytte deg av ubrukt kreditt umiddelbart. Hvis du ikke har kredittkort, kan du søke om det fra flere långivere. Det vil ikke være mulig å få til på minuttet, men får du godkjent søknad om kredittkort vil du få det etter noen dager.

Hvis du ønsker å låne penger og få de raskt, så kan det være lurt å se etter løsninger med mindre lånebeløp. Jo mindre lånebeløpet er, jo mindre krevende prosess vil det være med å få lånet. Når du søker så anbefales det å bruke BankID. Det vil gjøre hele prosessen mye enklere og sjansen for å få utbetalt lånet fort vil være mye større.

Fordeler med lån du får utbetalt fort

Her kan du se fordelene med lån som utbetales raskt:

 • Først punkt sier seg selv. Dette er nyttige lån hvis man absolutt trenger penger raskt. Hvis man få en uforutsett regning eller bestemmer seg for en spontantur til utlandet, så er det et godt alternativ.
 • Slike lån er vanligvis lån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger stille noen eiendeler i sikkerhet for å få et slikt lån.
 • Holder du deg til nedbetalingsplanen og betaler ned lånet raskt, trenger det nødvendigvis ikke vær så dyrt.

Risikoen med slike lån

Hvis du vurderer å ta opp et lån, lurer du kanskje på om det virkelig er verdt det. Lån kan tross alt være en fin måte å få pengene du trenger når du trenger dem, men de kommer også med en viss risiko. Her er en titt på noen av risikoene forbundet med lån, slik at du kan ta en riktig beslutning for deg selv.

 • Det kan forekomme høyere renter på et slikt lån enn med andre lånetyper. Dette betyr at du kan ende opp med å betale tilbake betydelig mer enn du lånte, noe som kan være en reell belastning.
 • En annen risiko er muligheten for mislighold. Hvis du ikke kan betale lånet, kan du risikere å bli misligholdt. Dette kan føre til problemer som inkasso, betalingsanmerkninger og en dårlig økonomisk situasjon.
 • Til slutt bør du også være klar over gebyrene og gebyrene knyttet til lån. Disse kan variere avhengig av långiver, men de kan øke raskt. Sørg for å spørre om alle gebyrer før du godtar å ta opp et lån, slik at det ikke er noen overraskelser på veien.

Du kan søke om lån på noen minutter

Hos flere långivere som har gode løsninger på sin nettside, så har man mulighet til å søke om lån på minutter. For de långiverne som har søknadprosessen på nett, har gjerne et søknadsskjema som tar kort tid å fylle ut. Hvis man i tillegg tar i bruk BankID for å automatisk fylle inn informasjon, så kan man få unnagjort det må veldig kort tid.

Flere av långivere som operer på en slik måte har vi godt samarbeid med. Trykk deg inn på denne linken, så kan du enkelt sammenligne smålån som kan betale ut penger relativt raskt.

Ei dame som søker rundt på nettet for å finne ut om lån på minuttet er mulig eller ikke.

Få lån utbetalt på raskest mulig måte

Her er noen tips og triks for å hjelpe deg med å få utbetalt penger på raskest mulig måte:

 1. Søk om lån på nett: Det første trinnet for å få lån raskt, er ved å bruke nettsider til långivere. Det er stor forskjell på hvor gode plattformer de benytter seg av, men flere er veldig gode.
 2. Flere långivere har lagt til rette for å bruke BankID for å gjennomføre søknaden og gjøre det på en sikker måte. For långivere gjør dette hele prosessen enklere og sjansen for å få utbetalt penger raskt er mye større.
 3. Hvis du søker tidlig på dagen, så er det større sjanse for at søknaden din vil bli behandlet raskere også. Så tar du for deg prosessen tidlig på dagen, så vil det også være mulig å få pengene raskere.
 4. Er det snakk om et mindre lånebeløp, vil det også være større sjanse for å få pengene utbetalt raskt. Da er det ikke så stor risiko for långiver, og de kan godkjenne fortere.
 5. Må jeg ha god kreditt for å kvalifisere for et lån? Nei, du trenger ikke ha god kreditt for å kvalifisere for et lån med Get Loan In A Minute. Vi samarbeider med et nettverk av långivere som tilbyr lån til personer med alle typer kreditt.
 6. Kan jeg få lån hvis jeg er arbeidsledig? Ja, du kan fortsatt få lån hvis du er arbeidsledig. Vi tilbyr en rekke lånealternativer som passer dine behov.
 7. Jeg har dårlig kreditt, kan jeg fortsatt få lån? Ja, du kan fortsatt få et lån med dårlig kreditt. Vi samarbeider med et nettverk av långivere som tilbyr lån til personer med alle typer kreditt.
 8. Hvordan vet jeg om jeg er godkjent for lån? Når du har sendt inn lånesøknaden vil vi matche deg med en utlåner og du vil kunne få lånet ditt på så lite som 24 timer.

Oppsummering av lån på minuttet

På grunn av långivere som må behandle lånesøknad og kredittsjekk som skal gjennomføre, er det ikke mulig å ta lån på minuttet. Det kan være flere seriøse långivere som markedsfører med dette, men det er noe man sier for at man kan tilby en enkel søknadsprosess som har en rask utbetaling etter godkjent søknad. Så planlegger man litt, trenger det ikke å ta mange dager før man får penger hvis man ønsker det.

Å søke lån kan være noe helt annet. Særlig hvis det gjelder forbrukslån eller kredittkort, så finnes det lettvinte søknadsskjemaer som kan benyttes for å søke. Flere benytter seg også av BankID som gjør at prosessen vil gå enda fortere. Konkurransen blir større i lånemarkedet og det kan være at vi ser en enda raskere måte å låne penger på senere.